jozek46 19.03.05, 07:11 Należalo również dodać ,że młody człowiek miał ponad 2 promile we krwi i uderzenie nastąpiło poza przejsciem.Wiadomości kompletne to przekaz uczciwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: Rozprawa Urbana odroczona IP: *.pl 19.03.05, 07:15 To są obiektywni dziennikarze w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozprawa Urbana odroczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:32 Ludzie nie dajcie się zwariować..co z tego, że miał 2 promile mógłby mieć i pięć zabił .... pijanego gościa. Chlanie wódy nie jest zabronione. Jakby zabił trzeźwego to co..... wtedy byłby raban. Nie bądzmy śmieszni. Jarek dałeś DPY i tyle!!!! .. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Rozprawa Urbana odroczona 19.03.05, 14:25 To jeśli ma być uczciwie, to trzeba by też dodać, że Jarosław Urban był wówczas członkiem Samoobrony RP i kandydatem tej partii na prezydenta Lublina. A poza tym, jeśli chłopak był pijany, to nie znaczy, że można go sobie, ot tak, przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Obiektywizm Gazety IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.05, 23:21 Brak mi słów na temat obiektywizmu Gazety. Co ciekawe, dziennikarze, ktorzy dawniej zajmowali się sprawami sądowymi m. in. Urbanem pracują obecnie w dzieniku wschodnom i o ile mialem do nich poprzednio pewne zastrzeżenia co do relacji ze spraw Urbana, teraz w dzienniku, który czytałem ostatnio, piszą ciekawe i obiektywne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filourbanek Re: Rozprawa Urbana odroczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:01 oczywiście Urban poza przejściem mół tego pieszego zarąbać bezkarnie, jako prawy biznesmen, pewsnie gdzieś gnał po kolejne pieniążki, żeby podsypać wyborcom, coby go do Brukseli wybrali, szkoda mi tego Urbana, tyle mógł dobrego w Belgii narobić, może by tam tak nie gnał za mamoną, państwo by nu przecież dawało, naszemu kochanemu przedsiębiorcy - tam by dopiero pokazał klasę Polaka! Na szczęście Bozia wie, co robi,. ten pan teraz musi nieżle podlać adwokatom, może sędzia nie weżmie, prokurator na pewni nie. Urban, trzymaj sie....za kieszeń. Pa kochaniutki nasz wybawco, jakie ty masz ładne loczki. Odpowiedz Link Zgłoś