Gość: ja IP: *.it-net.pl 02.04.05, 11:26 Chciała bym poznać wasze zdanie czy w takiej sytuacji gdy Papież jest umierający ,wszyscy z niepokojem czekają co bedzie czy wypada katolikowi iść na piwo do baru???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbaveritatis Re: CZY WYPADA?? 02.04.05, 12:06 Nie wpadajmy w chorobliwą przesadę. Tez pomrzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoskato Re: CZY WYPADA?? 02.04.05, 12:25 wszystko zalezy od tego jak czujesz... ja w tej sytuacji tylko placze choc wiem ze On nie chcialby tego to jest silniejsze ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: CZY WYPADA?? IP: *.n.net.pl 02.04.05, 12:58 Pięknie napisałaś,nie jestem praktykującym katolikiem ale TO dało troche do myślenia,pozdrawiam Panią Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: CZY WYPADA?? 03.04.05, 19:01 W Kazimierzu bary i knajpy przez ostatnie kilka dni były pełne. A dziś w południe było apogeum najazdu ( trzeba było wiać...) - i to chyba byli katolicy bo mieli powiązane do antenek czatrne wstążeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: CZY WYPADA?? 03.04.05, 19:24 ryza_malpa1 napisała: > A dziś w południe było apogeum najazdu ( trzeba było wiać...) - Az nie chce mi sie wierzyc... Malpka siedzi przy stoliku, pije spokojnie jakies slone piwo, powiedzmy Pilsner... Slonce swieci, blogo sobie Malpka wypoczywa... I nagle nawalnica na utrzymywane przez Malpke pozycje ma ja sklonic do ucieczki??? Nie wydaje mnie sie.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegar Re: CZY WYPADA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 01:11 Ja jestem alkoholikiem prawie anonimowym. Jak umarł Ojciec święty płakałem i się napiłem. Pewno dlatego że jestem prawie anonimowy - każdy inaczej odreagowuje, inaczej stara babcia, inaczej stary dziad. I nie znaczy to że ktoś ma mniej szacunku dla Niego. Na pewno bez śpiewów. Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: CZY WYPADA?? 05.04.05, 01:16 Wiem, że chodzi o tych co chodzą po restauracjach, ale tam była utrzymana powaga chwili-cicha lub żadna muzyka, zero koncertów - to się udzielało wszystkim bez względu na to jaki kto miał stosunek do Papieża i Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś