Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

IP: *.pronet.lublin.pl 08.06.05, 22:53
Temat ten był tu pewnie juz niejeden raz poruszany,ale nie moge odszukac wątku.
Szukam zespołu na wesele na przyszły rok. Znacie cos fajnego? A jeśli nie, to
gdzie szukac? Ile sie cenia zespoły? Będę wdzięczna za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fotograf Zespół na wesele IP: *.pronet.lublin.pl 11.06.05, 15:44
      Jest kilka fajnych kapel w lublinie:
      -AVIS i IVIS - www.avis.lub.pl
      -AMIGOS - www.amigos.hg.pl
      -NAVIS - www.navis.lublin.pl
      Te linki pamietam, oprocz tego MAYDAY, SIMON.
      Mozna ich brac w ciemno.
      • Gość: Aga Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:21
        Ja też szukam zespołu na wesele. W 2001 roku byłam na studniówce w Apexie.
        Grali tam extra ludzie. 4 osoby - jedna kobieta i 3 facetów (jeden z tych gości
        miał długie włosy i grał na gitarze elektrycznej). Kurcze, na kasecie nie ma
        nic o nazwie tego zespołu. Jaki człowiek głupi, że wtedy nie myślał o
        przyszłości. Jakbyście wiedzieli coś na temat tego zespołu (właściwie to tylko
        po wyglądzie możecie się domyślać-o ile jeszcze wyglądają te ludziska tak samo)
        to dajcie znać, please.
        • monjan Re: Zespół na wesele 29.07.05, 14:21
          a woklaistka była taka drubsza kobita z dłuzszymi ciemnymi włosami?
          koelsie wygladali niewyjsciowo-biale koszule i skorzane spodnie
          ale grali ok
          jak to Ci to chyba ci pomoge...
          • Gość: Aga Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:57
            no chyba byli tak ubrani jak mówisz- na pewno nie wyjściowo. Jak znasz ich
            nazwę albo jakies namary to prosze podaj mi je. Będę wdzięczna
            • monjan Re: Zespół na wesele 21.09.05, 11:46
              hmm zgubiłam gdzieś kartkę z nr telefonu i nazwą
              sorry...
              ale wiem że byli ze Świdnika, może to ci pomoże
        • bajrys3 Re: Zespół na wesele 21.09.05, 10:09
          Witam Panią !
          Jeżeli mogę polecić Pani usługi swojego zespołu ?
          BAYER JAZZ BAND to sextet instrumentalno - wokalny, który powstał na bazie
          wykształconych i przede wszystkim młodych muzyków, łącznie z Akademią
          Muzyczną w Krakowie /pianistka/. Zespół w tym składzie występuje ponad cztery
          lata i ma na swoim koncie ponad 100 różnego typu imprez /sylwestry, studniówki,
          bale, imprezy firmowe, zabawy itp./. Zespół obsługuje głównie imprezy z tzw.
          wyższej półki - i właśnie w tym kierunku jest ułożony i opracowany repertuar, w
          którym oprócz aktualnych i nieco starszych utworów "rodzynki" /piosenki/
          posiadamy światowe szlagiery muzyki tanecznej - oczywiście w instrumentalnym
          wykonaniu naszych solistów /syntezator + saksofon/ - gorąco polecam - prawdziwy
          rarytas - tak rzadko dziś spotykany wśród grających na żywo zespołów. Znajdzie
          tu Pani takie szlagiery jak L. Armstrong, Roussos, G. Miller, Abba, Niemen,
          Latino, Strauss, Lehar, tanga itp.
          W przypadku imprez weselnych /na życzenie/ prowadziwy obsługę od A do Z.
          Skład zespołu: perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, syntezator,
          saksofon + dodatkowo wokalistka.
          Wokal: 2 męskie + 2 żeńskie.
          W przypadku zainteresowania zapraszam na próbę - na żywo wszystko można
          uchwycić i prawdziwie ocenić wartość zespołu.

Pozdrawiam serdecznie
          Kierownik Zespołu
          BAYER JAZZ BAND
          Ryszard Bajorski

Kontakt:
          MAIL: bajrys@poczta.onet.pl
          TEL: 510-360-498 GG: 8437505
      • Gość: maciek Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 22:30
        No tak, tylko że Avis kosztuje 2200zł-2500zł+koszty dojazdu, Navis 2500zł,
        Mayday 2300zł. Wiem, bo dzwoniłem do nich,a Amigos jakoś nie wpadli mi w ucho.
        Może znacie jakichś tańszych grajków, na poziomie oczywiście.
    • prezu Zespół na wesele i rozwód za jednym zamachem 17.06.05, 22:14
      Bierzcie od razu karty rabatowe jak mają wam grać, będą 50% taniej przy rozwodach przygrywać.
      • Gość: magda Re: Zespół na wesele i rozwód za jednym zamachem IP: *.lublin.mm.pl 17.06.05, 22:36
        Polecam zespół Galaxy; mozna ich usłyszec w restauracji Vanett, grają tam chyba w piątki. Na moim weselu spisali sie na 5+! Zadnego disco polo, swietne prowadzenei imprezy, piosenki podobne (naprawde!) w wykonaniu do oryginałow :) Naprawde super :)
        • Gość: maciek Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 22:39
          Możesz napisać coś więcej o tej restauracji, w której gra zespół, któy
          polecasz. I może jeszcze przy okazji napisz coś na temat kasy.
          • prezu Zespół na wesele 17.06.05, 22:41
            Ło ho ho a to imprę zrobicie na weselu łuhuuuu!
            Potem patelnią przez trzy kolejne lata i..?
    • Gość: ZESPÓŁ -FORUM- Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:10

Witamy! :)
      Chcielibyśmy złożyć swoją ofertę w sprawie oprawy muzycznej na wesele.
      Zespół liczy 4 osoby.Jest to żywy skład w którego wchodzą:
      perkusja,bass,inst.klawiszowe,wokal (możemy zaproponować również
      gitarzyste).
      Jeżeli byłby Pan zainteresowany naszą ofertą prosimy o odpowiedź no i
      oczywiście zapraszamy na próbę :)
      POZDRAWIAMY -Forum

zmforum@poczta.fm

• Gość: JAHkub Re: Zespół na wesele IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 04.07.05, 19:52
      a czy ktos cos slyszal o weselu w zajezdzie pod zlotym lwem?
      pozdrawiam.
      • robim Re: Zespół na wesele 28.07.05, 13:51
        Grałem tam 2 lata temu ...może być , nie ma sie w sumie czego czepiać . choć
        muszę przyznać że po 18 latach chałturzenia na weselach absoluym NUMBER ONE
        wśrod lokali jest dla mnie Biesiada (obok Bidy w stronę garbowa) , Apex też
        milo wspominam , nie wyminienię lokali gdzie jest kaszka totalna tyle że smoby
        czują sie tam swietnie
        narka
    • paula_t Re: Zespół na wesele 29.07.05, 12:08
      Stary wątek,ale chciałam się podłączyć. Może ktoś poda więcej namiarów na
      zespoły (ewentualnie na mojego maila: pauciatur@wp.pl)? Sama szukam wolnej
      grupy na 24-25.06.2006, a wymienione tu przez Was grupy mają ten termin już
      zajęty lub są bardzo drogie. Czy możecie mi pomóc?-bo już doła łapię.
      Z góry dziękuję.
      Pozdrawiam :)
    • bajrys3 Re: Zespół na wesele 15.09.05, 14:36
      Witam
      Jeżeli jeszcze aktualne proszę o kontakt:
      MAIL: bajrys@poczta.onet.pl TEL: 510-360-498
      Pozdrawiam Rysiek
      BAYER JAZZ BAND
    • zuber22 Re: Zespół na wesele 21.09.05, 15:48
      A czy nie myślałaś nad DJ`em??? Ja sam na własnym weselu wynająłem poznanego DJ-
      a z balu sylwestrowego i jestem bardzo zadowolony. Zresztą jak wszyscy goście.
      Po pierwsze nie fałszuje- same oryginalne wykonania, duzo większy i bogatszy
      repertuar, co istotne na takich imprezach nie upije się, a poza tym potrafi
      rewelacyjnie wyczuć przy czym ludzie się najlepiej bawią. Poza tym sama możesz
      wybrać sobie repertuar. A na zakończenie dodam, że kosztuje tylko 500 zł (nie
      pobiera nic za przejazd- do mnie jechał 80 km). Polecam. w razie info - gg
      2999147
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka