Gość: ????????????????? IP: *.telprojekt.pl 19.06.05, 23:29 Prosze o wypowiedzi i opinie o DSK a wszczególności o klinice chirurgi. Dla mnie to jedno wielkie bagno. Mało co nie wykończyli mi dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19802302a Re: Szpital Dziecięcy na Chodźki 28.06.05, 21:03 też niestety nie mam zbyt dobrych wspomnień- chociaz na innym oddziale!! Odpowiedz Link Zgłoś
katiuszka78 Re: Szpital Dziecięcy na Chodźki 28.06.05, 21:22 ja z dzieckiem wtedy 5 miesięcznym byłam na patologii niemowlęcia i "tylko" nas wypisała pani dr z katarem, także potem musiałam synka doleczyć w przychodni, ale całe mnóstwo rodziców cięzej chorych pacjentów tej właśnie pani dr gotowych było udusić ją gołymi rękoma za jej totalne zakręcenia, nie możność dogadania się z nią, brak informacji i nieumiejętność postawienia diagnozy przez miesiąc pobytu dziecka w szpitalu itp. Omijać z daleka, nazwisko mogę podać na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
19802302a Re: Szpital Dziecięcy na Chodźki 28.06.05, 21:47 ja również wyszłam z dzieckiem przeziębionym- zapalenie gardła do tego ja też miałam zapalenie gardła- prawdopodobnie od spania na podłodze!!! z wielkimi trudami mogłam zostać dzieckiem na oddziale!!! jak można zostawić niespełna 2 letnie dziecko samo w szpitalu??? dla pielęgniarek byo to normale i aż "fuczały" jak mówiłam ze zostaje z dzieckiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katiuszka78 Re: Szpital Dziecięcy na Chodźki 28.06.05, 21:53 ja akurat mogłam zostać bez problemu, a raczej mąż bo ja tylko jedną z 5 nocy siedziałam o zostawieniu dziecka nawet ne chcę myśleć, a było tam sporo "porzuconych" maleństw, okropny widok :( Odpowiedz Link Zgłoś