Dodaj do ulubionych

Proces Konrada Rękasa

20.07.05, 21:57
W końcu sprawiedliwość dopadła Rękasa! Brawo Gazeto, pilnuj tematu!
Obserwuj wątek
    • Gość: zofia www.sdpl.lublin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:48
      www.sdpl.lublin.pl
    • Gość: stan Re: Proces Konrada Rękasa IP: 80.51.249.* 21.07.05, 10:48
      Może wreszcie najwyższa sprawiedliwość dopadnie przekrętasa.
    • Gość: Tomasz. Re: Proces Konrada Rękasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:00
      Jest zadziwiające, jak w polskim "państwie prawa" można się "ślizgać" przez całe
      lata i nie ponosić żadnej kary. Jego twórcy zasługują na podziw i uznanie.
      Rywin odbywa karę w swojej daczy, Sobotka, Długosz i Jagiełło spędzą jeszcze
      niejedne wakacje zagranicą, a podejrzanemu Mazurowi polski wymiar
      "sprawiedliwości" może nagwizdać. Ile jeszcze społeczeństwo polskie musi dostać
      po tyłku, żeby zmądrzeć? Nawet taki malutki Rękas robi sobie jaja, a prawnicza
      kwakwarakwa jest bezradna. Czy to środowisko zasługuje jeszcze na jakikolwiek
      szacunek i przywileje?
    • Gość: Obserwator Re: Proces Konrada Rękasa IP: *.daewoo.lublin.pl / 195.205.71.* 22.07.05, 13:38
      Najwyższy czas skierowac pana Rękasa na badanie psychologiczne. Ludzie, ile
      jeszcze będąc na wolności Pan Rękas narozrabia, teraz też awantura w Sejmiku
      Wojewódzkim z jego inicjatywy.Przeciez to przechodzi ludzkie pojęcie!!!!
    • janbezziemi Re: Proces Konrada Rękasa 23.07.05, 16:08
      To ciaćkanie sie z Rekasem zadziwia. I ten facet kiedys robil w Lublinie wiec
      w rocznicę stracenia mordercy Narutowicza!
      • Gość: Misiek Odczepcie się masoni od niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:31
        Konrad jest OK. Ściganie faceta ze jako student powołał półlegalnie jakąś małą
        grupkę i robienie z tego afery na całe województwwo, hucpe sądową za nasze
        podatki to czysty absurd. Po drugie niech się sądy lepiej zajmą poważniejszymi
        problemami.
    • Gość: PHI!!!!!!!! Proces Karła!!! IP: *.lublin.mm.pl 24.07.05, 13:27
      Jak długo ten karzeł bedzie psuł opinię temu biednemu województwu. To o pomstę
      do nieba woła!!! Gdzie ta sprawiedliwość, gdzie ten wymiar sprawiedliwości, to
      skandal że ta menda jeszcze na wlności chodzi!!! Rękasik vel Karol Radosny vel
      Jad to gnida podła, mysli tylko jak tu komu zaszkodzić komu by tu szpile wbić.
      Taki drań ma czelność wytykac innym!! A w ogóle to 3/4 urzedu marsząłkowskiego
      to najlepiej w kosmos wysłać, tam ich miejsce, wysłąc Zośke, Warchoła,
      Waldeczka, Wielkoluda Miszczuka i Wojtasa klakiera Zdzichowego. W kosmos albo
      na drzewo!!!
      • verbaveritatis Dosyc! 26.07.05, 13:57
        Ludzie,przeciez ten caly Rekas nie od dzis kompromituje Lublin (nie on
        jeden,ale to osobna sprawa).Nie ma mocnych na niego?
    • Gość: redaktorek Re: Proces Konrada Rękasa IP: *.lublin.mm.pl 26.07.05, 16:07
      Ludzie,czytajcie gazety,podające zawsze aktualne informacje,a nie tracicie czas
      na czytanie brukowca,do którego niejaki prezu (czasami JB) przekazuje wszelkie
      ploty(przeważnie niesprawdzone)
      Polecam aktualną (od piątku!) sprawę o Rękasie
      www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050726/LUBLIN/50725015
    • Gość: Conrad R Re: Proces Konrada Rękasa IP: *.lublin.mm.pl 26.07.05, 16:31
      No i co prezu?Jak Ci?Możesz mnie cmoknąć tam gdzie słońce nie dochodzi.
      Rób to delikatnie,abyś mnie nie zaraził.
      Pilnuj artykułów o mnie i pisz na forum.Ja nie będę musiał kupować gazet z
      artykułami o mnie.
      Conrad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka