waldemar7 21.09.05, 10:52 MAZOWIECKI NAJUCZCIWSZY Z TEGO TOWARZYSTWA GŁOSUJĘ NA DEMOKRATÓW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Porozmawiajmy o Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.05, 11:08 Kaczory,Tuski,Borowskie i Rokity, gorsze nawet od Rity! Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 MAZOWIECKI NAJSŁABSZY (OBOK OLEJNICZAKA) 21.09.05, 23:56 Z tą różnicą, że ten pierwszy już naszkodził... Jakoś mało cieszy, że Lublin znalazł się obok Olecka, Skalbmierze i Szydłowca. Poza tym: "Sylwia Szewc 20-09-2005 , ostatnia aktualizacja 20-09-2005 22:30 Dzisiejsze spotkanie przed lubelskim ratuszem będzie poświęcone polityce zagranicznej i gospodarce. ... Debata zacznie się o godz. 21.50 na pl. Łokietka i będzie transmitowana w telewizyjnej Jedynce." Wypada się domyślać, że to jednak ma się dziać 21-go... Miejmy nadzieję, że "eksperci" upomną się i o pamięć o Lublinie (zakłamywaną hasłem "Wszystko zaczęło się w Gdańsku"), i o środki dla Lublina (ściągane przecież na rzecz bogatej Warszawy i od mieszkańców naszego biednego miasta)i o godność Grodu, któremu odmawia się miana metropolii, choć chce się je nadać miastom od Lublina mniejszym, bez tak chlubnej przeszłości i nie arcybiskupim. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko tylko że dzięki niemu możesz mieć teraz internet ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:39 i wszystko w sklepach i deptak dzięki Bryłowskiemu z UW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saer Olejniczak uciekł, wysłał ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:39 może bał sie dostac jajem, a może olał lubelskie SLD i Kurczuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Olejniczak uciekł, wysłał ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:30 Pan Olejniczak ma napięty plan spotkań, nie da się być naraz w kilku miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnus LPR rzucała cegłówkami a Prezydent Lublina patrzył IP: 62.233.195.* 22.09.05, 08:58 Takiej trzody, jaką zrobiły LPR z PiS to jeszcze w Lublinie nie widziałem. Na scene poleciały dwa jajka oraz jakaś twarda rzecz owinieta w reklamówke. A wszystko to przy poparciu starszych z LPR. Obok mnie stał Pan Chrzonstowski - zastępca prezydenta Lublina i widział co się dzieje, ale nie zareagował. Ja rozumiem, że można bić brawo, gwizdać czy skandować, ale nie wolno stosować przemocy. A Liga zachowywała się gorzej niż kibice Motoru. A wszystko przy popraciu pana Chrzonstowskiego z LPR i Pana Szołuchy z LPR, który przyprowadził ze sobą dresiarzy. Obaj kandydują do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LPR rzucała cegłówkami a Prezydent Lublina pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:28 W zupełności się zgadzam, taki wstyd na całą Polskę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiały głosuję na demokratów !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:41 jak chcecie żeby Polska wyglądała tak jak wygląda lublin to głosujcie na LPR i PIS bo to oni rządzą Lublinem od 3 lat !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Porozmawiajmy o Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:27 Na wczorajszej debacie zwolennicy niektorych partii nie popisali się kulturą........Te nieodpowiednie okrzyki, trąby itp.mogli sobie darować..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin z Lublina popieram !!! ja też głosuję na demokratów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:38 najlepszy program gospodarczy i jedyny realny !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obżydzony Re: popieram !!! ja też głosuję na demokratów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:50 tylko jeden drobny problem - 0,5 % poparcia na Lubelszczyźnie. A tak w ogóle ,nie szkoda wam mumii Mazowieckiego wozić po takich odpustach jak ten pod ratuszem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata sondaże kłamią i są kupione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:02 a poza tym w wyborach do europarlamentu też nie dawali szans demokratom (UW) i co ?? i zdobyli 7,5 % głosów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś