Dodaj do ulubionych

Porozmawiajmy o Polsce

21.09.05, 10:52
MAZOWIECKI NAJUCZCIWSZY Z TEGO TOWARZYSTWA
GŁOSUJĘ NA DEMOKRATÓW
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Porozmawiajmy o Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.05, 11:08
      Kaczory,Tuski,Borowskie i Rokity, gorsze nawet od Rity!
      • robertw18 MAZOWIECKI NAJSŁABSZY (OBOK OLEJNICZAKA) 21.09.05, 23:56
        Z tą różnicą, że ten pierwszy już naszkodził...

Jakoś mało cieszy, że Lublin znalazł się obok Olecka, Skalbmierze i Szydłowca.
        Poza tym:
        "Sylwia Szewc 20-09-2005 , ostatnia aktualizacja 20-09-2005 22:30
        Dzisiejsze spotkanie przed lubelskim ratuszem będzie poświęcone polityce
        zagranicznej i gospodarce.
        ...
        Debata zacznie się o godz. 21.50 na pl. Łokietka i będzie transmitowana w
        telewizyjnej Jedynce."
        Wypada się domyślać, że to jednak ma się dziać 21-go...
        Miejmy nadzieję, że "eksperci" upomną się i o pamięć o Lublinie (zakłamywaną
        hasłem "Wszystko zaczęło się w Gdańsku"), i o środki dla Lublina (ściągane
        przecież na rzecz bogatej Warszawy i od mieszkańców naszego biednego miasta)i o
        godność Grodu, któremu odmawia się miana metropolii, choć chce się je nadać
        miastom od Lublina mniejszym, bez tak chlubnej przeszłości i nie arcybiskupim.
        Pozdr.
        • Gość: koko tylko że dzięki niemu możesz mieć teraz internet ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:39
          i wszystko w sklepach i deptak dzięki Bryłowskiemu z UW !!!!!
    • Gość: saer Olejniczak uciekł, wysłał ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:39
      może bał sie dostac jajem, a może olał lubelskie SLD i Kurczuka
      • Gość: ......... Re: Olejniczak uciekł, wysłał ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:30
        Pan Olejniczak ma napięty plan spotkań, nie da się być naraz w kilku miejscach.
    • Gość: magnus LPR rzucała cegłówkami a Prezydent Lublina patrzył IP: 62.233.195.* 22.09.05, 08:58
      Takiej trzody, jaką zrobiły LPR z PiS to jeszcze w Lublinie nie widziałem. Na
      scene poleciały dwa jajka oraz jakaś twarda rzecz owinieta w reklamówke.

A wszystko to przy poparciu starszych z LPR. Obok mnie stał Pan Chrzonstowski -
      zastępca prezydenta Lublina i widział co się dzieje, ale nie zareagował. Ja
      rozumiem, że można bić brawo, gwizdać czy skandować, ale nie wolno stosować
      przemocy.

A Liga zachowywała się gorzej niż kibice Motoru. A wszystko przy popraciu pana
      Chrzonstowskiego z LPR i Pana Szołuchy z LPR, który przyprowadził ze sobą dresiarzy.

Obaj kandydują do Sejmu.
      • Gość: aga Re: LPR rzucała cegłówkami a Prezydent Lublina pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:28
        W zupełności się zgadzam, taki wstyd na całą Polskę!!!!!
      • Gość: śmiały głosuję na demokratów !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:41
        jak chcecie żeby Polska wyglądała tak jak wygląda lublin to głosujcie na LPR i
        PIS bo to oni rządzą Lublinem od 3 lat !!!!!
    • Gość: :-) Re: Porozmawiajmy o Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:27
      Na wczorajszej debacie zwolennicy niektorych partii nie popisali się
      kulturą........Te nieodpowiednie okrzyki, trąby itp.mogli sobie darować.....
    • Gość: marcin z Lublina popieram !!! ja też głosuję na demokratów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:38
      najlepszy program gospodarczy i jedyny realny !!!!!
      • Gość: obżydzony Re: popieram !!! ja też głosuję na demokratów !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:50
        tylko jeden drobny problem - 0,5 % poparcia na Lubelszczyźnie. A tak w
        ogóle ,nie szkoda wam mumii Mazowieckiego wozić po takich odpustach jak ten pod
        ratuszem ?
        • Gość: demokrata sondaże kłamią i są kupione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:02
          a poza tym w wyborach do europarlamentu też nie dawali szans demokratom (UW) i
          co ?? i zdobyli 7,5 % głosów !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka