gad_forumowy 14.10.05, 06:45 Proste, po chlańsku rzygaj do kibla a nie przez balkon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: da29 Re: Student wypadł z okna akademika IP: *.chello.pl 14.10.05, 11:18 to bydlo nie studenci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grocho Re: Student wypadł z okna akademika IP: *.uco.fr 14.10.05, 13:00 sam jestes glabem, nieuku jeden.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max A potem mamy takich inzynierow i lekarzy IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:41 co podczas studiow chleja, zygaja i cpaja, zamiast sie uczyc. Oto wizerunek polskiego studenta. Szczegolnie na PL i UMCS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: A potem mamy takich inzynierow i lekarzy IP: *.chello.pl 14.10.05, 13:50 Trujesz, facet. Na studiach wypiłam ile trzeba, a potem to juz prawie abstynencja. A swój zawód wykonuję lepiej niz niejeden "porządniś" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULowy chlop student UMCS IP: *.chello.pl 14.10.05, 14:01 Wiadomo student UMCS, jak bym tam studiowal tez bym sie rzucil z balkonu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: A potem mamy takich inzynierow i lekarzy?????? IP: *.it-net.pl 14.10.05, 15:11 a to ciekawe, bo inżynierowie studiują na Politechnice, a przyszli lekarze na Akademii Medycznej, gdzie tutaj UMCS??? To humaniści (historia, politologia) chleją i skaczą z okien!!! umysły ścisłe nie mają na to czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka- Re: A potem mamy takich inzynierow i lekarzy????? IP: 217.17.33.* 14.10.05, 21:53 Inżynierowie na Polibudzie na szczęście nie mają balkonów w akademikach. Wiem co piszę, bo mieszkałam w akademiku przy Nadbystrzyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozior Re: Student wypadł z okna akademika IP: *.madnet.lub.pl / *.madnet.lub.pl 14.10.05, 17:03 ale pierdaczycie...winny jest człowiek i jego głupota..a nie pierdaczenie, że to student UMCS czy innej uczelni(chodzi mi o oskarżanie ze akurat na tej uczelni..jest tak a nie inaczej)...pozdro...jak człowiek jest średniointeligentny(nie mysli co robi)..to sam sobie jest winien..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś