Dodaj do ulubionych

REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?????

24.10.05, 10:40

REWELACJA I JAKI SUKCES POLITYCZNY POLAKÓW!

Walory reprezentacyjne na poziomie umiejętności dyplomatycznych i
politycznych..... Z pewnością zrobi tyle dla Polski ile zrobił dla
Warszawy..... Może się przecież poszczycić szczytnymi sukcesami na polskiej i
międzynarodowej arenie politycznej. Poza tym jakie ma wsparcie(rodzinne) i
poparcie uznanych w świecie autorytetów politycznych: Giertych, Lepper i inni
oraz autorytet kościelny ubustwiany przez wiernych - RYDZYK. Swoją drogą
ciekawe jak pogodzić poparcie rydzyka z karą smierci, za której przywróceniem
jest kaczor?
I SUPER I DAMA. KWAŚNIEWSKA PRZY NIEJ WYSIADA CO???????????
CO ZA UŚMIECH? ZWALA Z NÓG PO PROSTU. KLASA NA POZIOMIE ŚWIATOWYM
NIEPRAWDAŻ ????? I CO ZA APARYCJA? PO PROSTU BRAK SŁÓW...............

Pozostaje mi tylko "pogratulować" wyboru i opłkiwać skutki podjęcia
bezmyślnej decyzji masy ignorantów politycznych.

< JUTRO JEST PIERWSZY DZIEŃ Z RESZTY MOJEGO ŻYCIA. CZAS NA ZMIANY! >
Obserwuj wątek
    • desi0 Re: REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?? 24.10.05, 10:54
      A o jakiej "Damie" piszesz żonie, czy mamusi?
    • Gość: aga Re: REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?? IP: *.zin.lublin.pl 24.10.05, 11:01
      Brawo-jak zwykle oceniamy jakosc po wygladzie...dziwne, ze w takim razie nie
      startowal np Majdan na prezydenta, bo ze wzgledu na walory jego zony na pewno
      by wygral....Brak slow.
      • mol333 Re: REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?? 24.10.05, 11:14
        To może powiesz coś na temat jego jakości co mądralo, może coś o sukcesach
        politycznych. Wszyscy wiedzą, że nie ma żadnych ---------------
        A tak dla porządku powiem ci coś ciekawego - wbrew twojemu przekonaniu - bardzo
        często "jakość" jak to określasz chodzi w parze z wyglądem.
        To nie przypadek, że "ciepłe kluchy" są większości przypadków ofermami
        intelektualnymi.

< JUTRO JEST PIERWSZY DZIEŃ Z RESZTY MOJEGO ŻYCIA. CZAS NA ZMIANY! >
        • slavkovski Re: REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?? 24.10.05, 12:10
          spójrz krytycznie na siebie. jestem pewien, że masz próchnicę zębów, które
          pokryte są płytką nazebną, prawdopodobnie ciągnie się za tobą zapach nikotyny, a
          grzyby w twoich butach mają się zupełnie nieźle. ciekawe czy miał byś u mnie
          szanse zatrudnienia, gdybym kierował się kryterium wyglądowym?
          łatwo oceniać wygląd innych, coś na co akurat nie zawsze mamy wpływ. L.K. nie
          jest moim faworytem, ale naśmiewanie się z czyjejś fizjonomii jest podłe. fuj.
        • Gość: lam Re: REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:42
          to w takim razie P. Kaczyńska wypada o niebo lepiej niż P. Tuskowa. Oczywiście
          oceniam jedynie to, która z Pań wygląda na bardziej zadbaną i obytą, bo na to
          akurat można mieć wpływ.
        • robertw18 CZY NA UPÓR JEST SPOSÓB ? 24.10.05, 19:30
          "A tak dla porządku powiem ci coś ciekawego - wbrew twojemu przekonaniu -
          bardzo często "jakość" jak to określasz chodzi w parze z wyglądem."
          Najczęściej w pismach dla kobiet o strojach i urodzie i może w pisemkach dla
          miłośników urodziwych młodzieńców.
          Pozdr.

• halevi I tak postęp 24.10.05, 11:04
      nie był co prawda moim faworytem, ale po Kwasie łże-magistrze i notorycznym
      kłamcy to i tak postęp
      • Gość: brząd Re: I tak postęp IP: *.lublin.mm.pl 24.10.05, 12:59
        Postep do tyłu...
    • Gość: lam Re: REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:29
      coś Ci się pomyliło, to nie były wybory miss....
    • Gość: ja Re: REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:34
      zgadzam się z tym co napisalas...
    • Gość: Anka Re: REPREZENTACYJNY PREZYDENT i I DAMA Z KLASĄ ?? IP: *.chello.pl 24.10.05, 19:48
      Nie ma się co obrażać. Ja daleka jestem od krytykowania czyjegoś wyglądu /takie
      wychowanie:)/, ale prasa - szczególnie zagraniczna- może być okrutna:(
      O pani Gorbaczowowej pisano,że wreszcie jest prezydentowa, która nie
      jest "gratem persony" - persony graty, oczywiście.
    • mundex Napiłeś się ruskiej wódy molu ? 24.10.05, 20:12
      Z wódą chłopcze trzeba ostrożnie, szczególnie z ruską.Patrz smyku, nawet taki
      opój jak Kwaśniewski po niej małpiego rozumu dostawał, na cmentarzu tańcował,
      do samochodu przez bagażnik skakał i Jolkę jak ostatnią kurew po mordzie prał.
      No chyba żeś Ty lepszy kozak i jakiegoś konkretnego gówna się nałykałeś ze
      strachu przed kaczyzmem. Niestety z prochami też nie tak łatwo, zobacz synku co
      psychotropy z Cimocha zrobiły : wrak człowieka, a taki był ładny amerykański.
      No i co obszczymurku chesz tak skończyć ?
      • sonnenkinder Re: Napiłeś się ruskiej wódy molu ? 24.10.05, 20:24
        Z cala pewnoscia ktyterium estetyczne przegralo. Merytoryczne tez. Otoz mamy
        wspanialego prezydenta, terowanego przez brata, Zonie oddaje kase i zona
        decyduje, czy przeprowadza sie do palacu prezydenckiego. Zapewne rowniez na
        kolejne, startegiczne decyzje ta dwojka bedzie miala wplyw. Najgorsze chyba
        bedzie jednak pogorszenie naszego wizerunku na arenie miedzynarodowej. Nie
        chodzi tu o wyglad, ale o poglady i nastawienie do innych panstw. Czy buta i
        nonszalancja beda dobra strategia...?
        • Gość: Anka Re: Napiłeś się ruskiej wódy molu ? IP: *.chello.pl 24.10.05, 20:30
          Piszesz,że pierdoła, a potem,że butny. Tak jakoś mi się to wyklucza.
          • robertw18 Jasne, że sam sobie przeczy... :) 24.10.05, 20:39
            Czy ktoś rozsądny może sobie wyrabiać zdanie o urodzie Polek na jednym
            przypadkowym przykładzie? Czy ktoś może sobie wyrabiać zdanie o rozsądku i
            innych zaletach człowieka na podstawie urody ocenianego?
            Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka