Dodaj do ulubionych

co zrobic gdy ?

IP: *.client.attbi.com 31.10.02, 07:16
co zrobic gdy ? no wlasnei kiedy najpirew kobieta zaprasza mnie na kolacje
ale sama nei daje sie zaprosci na wieczor halloween'owy ? tzn nie jakies tam
party w tanim wydaniu ale cos naprawde wartosciowego jakies jazzowy klub z
malym dance performance itd. ?
a w ogole to jak sprawdzic jaki jest jej stosunek do mnie ? jakies pytania
pomocnicze ? z gory serdeczne dzieki !
gosc m
Obserwuj wątek
    • hm` Re: co zrobic gdy ? 31.10.02, 09:43
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> co zrobic gdy ? no wlasnei kiedy najpirew kobieta zaprasza mnie na kolacje
      > ale sama nei daje sie zaprosci na wieczor halloween'owy ? tzn nie jakies tam
      > party w tanim wydaniu ale cos naprawde wartosciowego jakies jazzowy klub z
      > malym dance performance itd. ?
      > a w ogole to jak sprawdzic jaki jest jej stosunek do mnie ? jakies pytania
      > pomocnicze ? z gory serdeczne dzieki !
      > gosc m

Hm, kobiety maja to do siebie, ze naprawde nie wiedza czego chca. Mozemy
      przyjac wersje pesymistyczna, ze byles po prostu narzedziem zemsty w jej reku.
      Czyli chciala sie zemscic na swoim ex, za ktorym nadal teskni i takie tam.
      Mozemy przyjac wersje umiarkowanie pesymistyczna, po prostu myslala, ze jestes
      fajny gosc. Niemniej jednak po spotkaniu z Toba wszelkie zludzenia prysly.
      Okazales sie po prostu nudziarzem do ntej potegi.
      Mozemy przyjac tez wersje umiarkowanie optymistyczna. Ona sie z toba droczy i
      gra niedostepna by wzbudzic w Tobie jeszcze wieksze zainteresowanie. Jak czytam
      tego posta to jesli taki byl jej plan, to jej sie to udalo.
      Mozemy tez przyjac wersje banalna. Nie obchodzi Halloween.
      pozdr. hm
    • pepperoni78 Re: co zrobic gdy ? 31.10.02, 10:05
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> co zrobic gdy ? no wlasnei kiedy najpirew kobieta zaprasza mnie na kolacje
      > ale sama nei daje sie zaprosci na wieczor halloween'owy ? tzn nie jakies tam
      > party w tanim wydaniu ale cos naprawde wartosciowego jakies jazzowy klub z
      > malym dance performance itd. ?
      > a w ogole to jak sprawdzic jaki jest jej stosunek do mnie ? jakies pytania
      > pomocnicze ? z gory serdeczne dzieki !
      > gosc m

Spróbuj zaprosić tę kobietę na inną imprezę, np koncert w filharmonii, spektakl
      w teatrze, seans kinowy, czy chociażby kolację. Jeśli będzie często odmawiała -
      lepiej zacznij szukać innej kobiety. Taka dosyć szybko będzie miała Ciebie pod
      pantoflem. Lepiej rozglądaj się za kobietą bardziej asertywną a mniej agresywną.
      Powodzenia
      sgt pepper
      • Gość: gosc Re: co zrobic gdy ? IP: *.client.attbi.com 31.10.02, 19:09
        ok zgodzila sie na kolacje zoabczymy jak sie sytuacja rozwinie :)
        • Gość: życzliwa Re: co zrobic gdy ? IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 31.10.02, 22:52
          Uważaj, ona nic nie wie o jazzie /o Boże ,a co to performance?/ natomiast o
          sztuce kulinarnej jak najbardziej. Czy wiesz co czynisz ?
          Tak samo lubię chłopów jak i baby , więc nie doszukuj się wielkiej
          złośliwości.
          • Gość: gosc Re: co zrobic gdy ? IP: *.client.attbi.com 01.11.02, 07:19
            mysle jazzie ona wie duzo wiecej ode mnie ale chyba byla zmeczona, w koncu i
            tak wyladowalismy na seansie w kinie kolacja jutro :)
            czekam na jakies sugestie
            • hm` Re: co zrobic gdy ? 01.11.02, 09:29
              Hm, z utesknieniem bede czekac na dalszy rozwoj serialu "Kronika wypadkow
              milosnych goscia". A jakies sugestie? No bez przesady jesli to trzecie
              spotkanie to powinniescie wyladowac...
              pozdr. hm`

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka