Gość: Mącio IP: *.ltk.com.pl 05.11.02, 20:09 STRZELBA MOŻE NARESZCIE TRENER PASZEK UWIEŻY W TWOJE MOŻLIWOŚCI I TALENT !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: 50 punktów Rafała IP: *.powernet.pl 08.11.02, 19:17 Jestem jednym z zawodników o których pisałes , że zagrali najbardziej zaciętych meczy (18 LO VS Zespół Szkół elektronicznych)to było ze 2 tygodnie temu. W czoraj (7.11)moja szkoła (18 LO)zagrała jeszcz bardziej "zacięty" mecz z samochodówką na Siuracławickich[Jezu nawet nie wiem jak to się pisze:)], a raczej nie zawodnikami tej szkoły tylko z sędziami, oraz organizacją zawodów. Czas był mieżony przez trenera przeciwnej drużyny[a raczej nie był mieżony:) ],punktacje zapisywał nauczycil ze szkoły gospodarzy(to się w głowie nie mieśći), który nie miał zielonego pojęcia gdzie ma wpisać stan meczu ,oraz nie rozróżniał znaków które pokazywał mu sędzia. Cały mecz był parodią, nikt z nas(zmojej drużyny) nie wiedział o aktualnym stanie gry(nawet podczas przerw między kwartami) Jak już wspomnałem sam mecz był bardzo zacięty, w pierwszej kwarcie byo ok. 10 -0 dla rywala, pożniej odrobiliśmy straty i w końcówce meczu doprowadziliśmy do dogryfki(a właśnie, jak dobrze pamiętam z tamtego rokuz rozgrywek to dogryfki są 5 min.i zmiana stron, a nie 5min i koniec meczu),puźniej następna dogryfka i z powodu, nikt nam nie podał stanu, ani końca meczu przegraliśmy 1 PUNKTEM (chyba 41 do 40)KATASTROFA.ODECHCIAŁO nam się grać. Dzisiaj od rana próbowaliśmy namówić sora ,aby zrobił COŚ żeby zagrać , powtórzyć ten mecz,ale bez skutku ["teraz to zapużno", prawde mówiąc nie chce mu się:)] Dlatego też PROSZĘ o jaką kolwiek interwęcje do wspaniałej , kochanej i kupowanej przez cały nasz zespół gazetki wyborczej [troszeczke wazeliny:)]inapisanie o nas wnastępnym numerze:) Z RÓRY DZIĘKUJE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielsko głowy Re: 50 punktów Rafała IP: proxy / *.lublin.mm.pl 11.11.02, 12:44 Witaj redakcjo!!!! Zaczynając moją opinię gratuluje Rafałowi skuteczności.Jestem zawodnikiem druzyny 18 Lo.W czwartek 7.11.02 odbył się mecz między 18Lo. a samochodówką nr.2.Mecz odbył się w katastroficznych warunkach.Nie było tablic a czas mierzył trener rywala.Do pracy sędziów nie mam zastrzeżeń bo sędzia to siędzia. Gość który zajmował się protokułem nie weidział o co tam chodzi.Przeczytafszy inne opinnie napisał do was mój kolega z team GRZEGORZ.Mam do was wielką prożbę.Jeżeli jesteście ludzmi którzy lubią mecze fair to napiszczcie oddzielny artykół na temat tego właśnie meczu.Bardzo was o to proszę bo my potrawimy grać w kosza ale bez żadnych przekrętów. LICZĘ NA WAS PAWEŁ Z 18 LO. W LUBLINIE narazie jak możecie to odpiście do mnie na gadu- gadu nr. 5416540 Odpowiedz Link Zgłoś