Dodaj do ulubionych

W co gra Echo?

22.02.06, 08:35
Co w tym dziwnego, że Echo chce zrobić dobry interes ?
400-tysięczne miasto w środku Europy bez lotniska - to już unikat !
I wcale nie muszą tam lądować międzykontynentalne olbrzymy, żeby był to
interes dochodowy.
Tylko te lokalne układy ... ale widocznie Echo uważa że warto zaryzykować, bo
moze kiedyś i w Lublinie będzie NORMALNIE !
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: W co gra Echo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:35
      Nie chciało mi się czytac artykułu ale co jest złego,że ktoś kto ma pomysł,
      chęci i pieniądze chce inwestowac a Lublin?Dziwi mnie postwa władzy, która już
      od 4 lat blokuje rozwój Lublina. Dla mnie lepszym byłoby to żeby ktoś w ogóle
      cos budował niż nic. Lublin i tak jest straszną dziurą, a jak usłyszałam o
      planach budowy ALDIKA przy ul. Jasnej- załamka! Niedługo jedyną rozrywką w
      Lublinie będzie ZWIEDZANIE MARKETÓW- nie kupowanie no bo gdzie bedzie mozńa
      zarobić.??
    • Gość: przem Re: W co gra Echo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:05
      Nie w środku Europy, tylko na zabitym dechami, wschodnim jej krańcu, przy
      granicy z Mongolią.
    • Gość: Aga Re: W co gra Echo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:29
      Nie moge patrzec jak jedna spółka chce zniszczyć tak łdny teren jakm są Górki.
      Dlaczegno od razu budować hipermarket nie można po prostu zrobić na nim park i
      miejsce spotkań lublinian?
    • sevs beznadzieja lubelska 22.02.06, 11:38
      od dawna trzeba kopnoc w dupe lubelskich panow prezydentow, marszalkow itp. ale
      za glupi jest lubelski narod. taka jest smutna prawda. beznadziej lubelska trwa.
    • Gość: Tomasz. Re: W co gra Echo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:31
      Główny udziałowiec Echo Investments, Michał Sołowow lubi ostrą jazdę i nie tylko
      w biznesie. Na tej jeździe zrobił spory majątek szacowany na ok.2,6 mld zł.
      To że chce zarabiać nie jest żadną zbrodnią. W przypadku budowy ew. lotniska
      mamy kolejny styk biznesu prywatnego z państwowym i tu reguły muszą być całkowicie
      przejrzyste. Niedawno media informowały o innej spółce - MTL, gdzie z
      publicznych środków wybudowano halę wystawienniczą, a zyski płyną głównie do
      prywatnego
      udziałowca. Takie zjawisko stało się normą w Polsce i tą oraz inne normy
      np. obciążenia śniegiem budowli, trzeba szybko poprawić.
    • Gość: Europejczyk wiem IP: *.it-net.pl 22.02.06, 12:33
      Echo ma prawo byc zdenerwoweane , na temat Czechowa. To nie jest zaden
      supemarkiet tylko kompleks hadlowo - rozrywkowy , taki jak w Szczecinie
      wybudowali , ale trzeba było dac pierwszeństwo z takim obiektem PLAZA, dlatego
      teraz zmieniono wyglad Plazy na bunkier przy :Lipowej, zamiast jak miał byc
      osrodek biznesowy Lublina . To było naturalne w tym miejscu.Echo nie
      popusci ,poniewaz zostało przez miasto wpuszcone w maliny, a to sa ciezkie
      miliony pln
      • Gość: 77 Re: wiem IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 22.02.06, 13:01
        jak to ma prawo być zdenerwowane?
        wiedzieli co kupują! dlatego ziemia była tam tak tania bo nie miało tam być
        hiper super ani mini nie wiadomo co marketów.
      • Gość: Falcon Re: biznesowe przekrety to w Polsce normalnosc? IP: 129.81.192.* 22.02.06, 18:22
        "Europejczyku"! ECHO dobrze wiedzialo co kupuje
        i za ile. Dlatego tez nie ma najmniejszego powodu
        by "byc zdenerwowane" chyba... ze firma od samego
        poczatku liczyla na dokonanie jakiegos 'przekretu',
        czy oszustwa...
    • acryl Re: W co gra Echo? 22.02.06, 12:41
      a może taki scenariusz- Port Loticzy Lublin kupi działke od PEKAO SA A a bank
      w Lublinie wybuduje swoje centrum ksiegowosci /pod lokalizacje brana jest wa-wa krakow łódz i rzeszow/w centr.przewiduje sie zatrudnienie od 1 do 3 tys os.
      to jest inwestycja o która warto walczyc
      • Gość: xo A pomnik to w tym centrum będzie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:15
        tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka