junior.senior 01.05.06, 23:45 Jak mam to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruner4 Re: Chcę polecieć do Lublina 02.05.06, 01:14 Trzeba wynająć śmigłowiec w PZL Świdnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilot Re: Chcę polecieć do Lublina IP: 213.17.177.* 02.05.06, 10:14 najlepiej wynająć rosyjski samolot transportowy, bo tylko on potrafi lądować w kartoflisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Chcę polecieć do Lublina IP: *.resetnet.pl 02.05.06, 10:24 Wsiadaj w śmigłowiec i leć, nie widzę problemu (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
delco Re: Chcę polecieć do Lublina 02.05.06, 11:07 jak pewnie wiesz lublin ma miec 2 lotniska. bardziej "lokalne" w Swidniku i bardziej "Swiatowe" w Niedźwiadzie. jest tylko jeden problem. tych lotnisk nie ma i prędko nie bedzie. A lotnisko dla w sumie malego miasta w odleglosci 45 km od centrum (niedżwiada" to lekkie nieporozumienie. Zupelnie nie rozumiem dlaczego ta Niedżwiada jest tak forsowana. A tak berdziej praktycznie to teraz masz do wyboru 2 lotniska "do lublina" Okecie w Warszawie i Jasionka w Rzeszowe. Oba w podobnej odleglosci z tym że na Okecie zdecydowanie trudniej dojechać. We czwartek rano od Zakretu do okecia jechałem 1 godz 40 min. Do tego jeszcze kreciłem sie jakieś 40 minut po okolicy zeby zaparkować. Nigdy nie lecialem z Rzeszowa ale dojazd jest zdecydowanie łatwiejszy. pare miesiecy temu słyszałem tez od zaprzyjaźnionego Ukraińca ze podobno lotnisko we Lwowie robi przymiarki zeby wzorem berlina zabrać troche ruchu pasazerskiego Okeciu. Z pozoru to bzdura ale.. 1. Z lublina do Lwowa jest nieznacznie dalej niz do Warszawy ok 10-15 km. 2. Droga do zamościa i nawet Tomaszowa jest o niebo lepiej "przejezdna" niz "warszawska" 3. Wg tego wstepnego biznes planu parking we lwowie dla polaków ma byc w cenie opłat lotniskowych. 4. jezeli projekt wypali to ma byc specjalna odprawa graniczna (sadzę że przyspieszona) dla odsób z biletem lotniczym. Jeżeli tak by było jak słyszałem to bedę w świat latał ze lwowa. Podobnie jak pół Wielkopolski lata z Berlina. Jeszcze korzystniej może być dla mieszkańców Rzeszowa, Zamościa, Przemyśla, Chełma itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Chcę polecieć do Lublina 02.05.06, 11:50 Cześć Michaś. Znowu musisz swoje napięcie emocjonalne tu rozładowac? Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Chcę polecieć do Lublina 02.05.06, 14:12 Czesc mali_bu vel reader.a, gratuluje ci kolejnego nicka. Wlasnie przebiłem 1000 postów na jednym :) Nie bierz wszystkiego tak bardzo do siebie, ten post to żart, ostatnio byłem w Lublinie i nawet mi się spodobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Chcę polecieć do Lublina 02.05.06, 14:24 W przeciwieństwie do ciebie nie ukrywam zmiany nicka. A zmiana nie była podyktowana chęcią trollowania. Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Chcę polecieć do Lublina 02.05.06, 14:58 A czy ja ukrywam? Wszyscy wiedzą kim jestem i wspomniałem o tym parę razy na moim forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezu Re: Chcę polecieć do Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 12:27 Cześć spamerku (a może spermerku).Chcesz leciec do Lublina?Pytasz jak masz to zrobić.A skąd chcesz lecieć?Może z tego miejsca nie da się polecieć,bo nie ma tam lotniska.A do Lublina dolecisz.Wprawdzie nie Boeingiem czy też Airbusem A 380,ale dolecisz.Wystarczy dogadać się z lotniskiem w Radawcu,Świdniku,z lotniskiem sanitarnymw Radawcu.Oni świadczą takie usługi.Wystarczy porozmawiać.Na telefon również podadzą wiele informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Chcę polecieć do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 16:25 Papiez jakos dolecial to i moze tobie sie uda :P Odpowiedz Link Zgłoś