Dodaj do ulubionych

Próba zabójstwa to żart?

• Gość: Bono Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:20
      Ciekawe czyj to synalek jest , że prokuratura go tak ulgowo potraktowała.
      • Gość: ja To wszystko jest wielkim bledem IP: *.w83-201.abo.wanadoo.fr 27.06.06, 19:36
        To wszystko jest wielkim bledem.Powinno sie zmienic natychmiast prawo i skazac
        kazda uczennice na 25 lat wiezienia za to ze nie daly sie utopic (oraz za to ze
        umialy plywac).
    • Gość: ex Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.wpiszu.pl / 80.54.32.* 27.06.06, 19:48
      No jasne podpitego rowerzystę do kryminału a młodego bandziora po główca pogłaskać
    • Gość: Kuba Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:48
      To się nazywa tolerancja lub poczucie chumoru prokuratora.Najlepszą karą jest
      teraz zemsta, wrzucić go dwukrotnie do wody a przy tym mocniej pogłaskać po
      głowie- dla żartu.
    • Gość: Mirek Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:53
      Może ten bandzior to rodzina pana prokuratora stąd takie głupie i pokrętne argumenty.A gdyby nie umiały pływać czy ten dupek zmienilby zarzut na usiłowanie zabójstwa.
      • Gość: bleee Re: wymiar tragifarsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:06
        ja myślę, że p. prokurator ma rację na sto procent - jest przecież oczywiste, że
        winne są dziewczyny, które siedziały na moście, bo na moście się nie siedzi, tak
        jak jest oczywiste, że zgwałcona dziewczyna nie jest gwałtu ofiarą, tylko jest
        gwałtu winną, bo po pierwsze jest dziewczyną (a nie musi), po drugie ma zbyt
        krótką spódnicę (a może mieć długą), po trzecie ma za długą spódnicę (a może
        mieć krótszą, żeby nie denerwować swoim wyglądem), po czwarte kto jej kazał
        łazić - wiedziała, na co się naraża, czyli chciała być zgwałcona (a mogła
        siedzieć w chałupie), po piąte nie musiała siedzieć w chałupie (mogła iść między
        ludzi), po szóste: ... bleee...
      • Gość: RysioPysio Sprzedajne gnoje i tyle - PiSdowczykom wlezą bez IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.06, 22:12
    • Gość: tbw1 Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.pool8288.interbusiness.it 27.06.06, 19:58
      A ja jeatem ciekawa koligacji rodzinnych "zartownisia".I jestem pewna ,ze
      rodzice to nie szaraczki.Moze ktos wie czy synalek moze tak zartowac?
      • Gość: bleee Re: dane nie dane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:08
        ustawa o ochronie danych osobowych... hi, hi, hi... bleee...
    • Gość: jotelbe Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 20:43
      Tego nie da się skomentować - postępowanie prokuratora to jest
      zwykły bandytyzm.NAPRAWDĘ strach jest chodzić po Polsce.Co jest grane?
      Ten facet/prokuratorek/ żyje z naszych pieniędzy i jego psim obowiązkie
      jest ochrona naszego życia.

• Gość: Mrufka Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:44
      A gdyby wrzucił p.Lepieszkę to byłoby to usiłowanie zabójstwa?
      Lubelscy fachowcy od prawa - na Madagaskar!!!
    • Gość: daaTakPowinnoByć do Pracy Społecznej nie do Pierdla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:50
      i chłopakowi odechce się, i pomyśli zanim upije sie i zanim kontrole tego co
      jest jeszcze zabawne... wramach odpowiedzialności może powinien jeszcze przejść
      kurs pierwszej pomocy... może przez to rozszerzy mu sie wyobraznia .... ale za
      to musi zapłacić, a pieniądze moze dostać pracując troche wiecej społecznie tym
      razem naprzykład w miejskich pływalniach..

Z pierdla wyszedł by jako potencjalny kryminalista do końca życia....
    • Gość: xvart Boże jak mnie to denerwuje IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 21:09
      najbardziej mnie wkurza ta polska narodowa mądrość. Normalnie kraj eksertów.
      Wszyscy się znają na stopach procentowych, prawie, polityce zagranicznej etc.
      A ja uważam, że chłopak miał szczęście, że trafił na mądrego, niezależnego
      prokuratora. Jest takich coraz mniej niestety. Przepraszam, co prokurator
      miałby zrobić? Doprowadzić do jego umieszczenia w areszcie a następnie do
      skazania na dożywocie? Ludzie opamiętajcie się. Skąd w Was taka żądza zemsty?
      Za co? Za głupią szczeniacką zabawę, za którą powinien gó..arz ponieść
      odpowiedzialność, ale na litość Boską nie 8 lat więzenia - a w przypadku
      usiłowania zabójstwa to jest własnie kara minimalna...
      • Gość: Adam Baranowski Re: Boże jak mnie to denerwuje IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.06.06, 21:18
        Jak jutro podczas takiej szczeniackiej zabawy utopią twoją córkę to pogadamy.
        • Gość: xvart a czy oni kogoś utopili? IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 21:21
          a czy komuś tak naprawdę groziło że utonie? Dziewuchy się zamoczyły i wszystko.
          Głupi szczeniacki wybryk i tyle. Na pewno nie zasłużyli na 8 lat więzienia.
          Owszem powinni dotać parę miesięcy pracy społecznej najlepiej w szpitalu, w
          którym są ofiary wypadków w wodzie. Ale 8 lat w więzieniu za wrzucenie kogoś do
          wody?
          A ja się zapytam inaczej. Czyimi córeczkami były te dziewczyny, że taki wrzask
          w mediach?
          • leniak Re: a czy oni kogoś utopili? 27.06.06, 21:31
            a dostanie zapewnę grzywnę od 50 do może 200 zł i to jest ok?
            wiesz czemu tak będzie bo zmiana kwalifikacji już swiadczy o tym iż zabawa w
            lepszą sprawiedliwość się zaczeła... nie dziwi Cię że policja wątpliwości nie
            ma a Prokurator wie swoje nie dziwi że wypowiedzi ofiar nie widać... mało też
            wiesz jak widzę o urokach wrzucenia do wody w czasie upału... kim ty jesteś
            xvart?
            • Gość: xvart człowiekiem który chłodno myśli IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 21:38
              a nie pieskiem, który przyłącza się do stada jak spora część osób na tym forum.
              Wcale nie uważam, że powinien dostać 200 zł grzywny. Powinien popracować parę
              miesięcy w szpitalu gdzie są ofiary wypadków. Po to, żeby zdać sobie sprawę do
              czego mógł doprowadzić. Na pewno nie powinien trafić na 8 lat do więzienia. Bo
              wtedy dopiero mielibyśmy zabójcę. Bo widzisz to jest tak, że większość więźniów
              trzeba kiedys wypuścić na wolność...
      • leniak Re: Boże jak mnie to denerwuje 27.06.06, 21:27
        widzisz jest tak że każdy się chce czuć bezpieczny i chce bezpieczeństwa swoich
        dzieci i jest w tym ekspertem - jak się nie zgadzasz to zaneguj ale się podpisz
        nazwiskiem jak ja
        Prokurator ekspertem żart czy kpina? wiesz jak wyglądają akta trafiające z
        prokuratury do sądu? nie wiesz? to Ci powiem żenujące są od strony prawniczej a
        często i samego śledztwa i jest to wynik koleżeńsko rodzinnych zwyczajów w
        polskiej palestrze, bo Ci zdolni to nie to samo co Ci genetyczni...
        Prokurator zaś nie mądry jest lecz szkodnik zwyczajny, tak już jedno dziecko
        zgineło i miały szansę następne...
        co do zemsty, głupi jesteś gdy sądzisz że oczekiwanie prawidłowej kwalifikacji
        czynu jest żądzą zemsty, nic takiego
        to było jawne usiłowanie zabójstwa i taka jest kara minimalna właśnie nie po to
        by się mścić ale po to by nie próbować zabijać jak ten szczeniak, i nie jest
        próba zabójstwa zabawą tak jak zabawą nie było kamienowanie 14 latki - gdzie
        się też wypowiadałeś nie prawdaż?
        chcesz się tu bawić w sąd i wydać wyrok to jesteś podwójnie głupi... bo co
        znasz zeznania? akta czy tylko jak zwykle bronisz zwyrodnień i zbrodni?
        • Gość: xvart mam nadzieję że nie jesteś prawnikiem IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 21:35
          jeżeli jesteś to mam nadzieję, że nie pracujesz w sądzie bo jeżeli tak to
          rzeczywiście Instytut Wymiaru Sprawiedliwości jest potrzebny...
          Widzisz w prawie karnym jest takie coś jak zamiar. Przy usiłowaniu zabójstwa
          musi być to zamiar albo bezpośredni albo ewentualny. Ja oczywiście nie znam
          akt, a Ty? Jeżeli prokurator uznał, że nie ma szans na udowodnienie zamiaru
          zabójstwa to postąpił prawidłowo. Jasne mógł postąpić w sposób typowy. Jest
          sprawa medialna - stawiamy zarzut ze 148 przekonujemy sąd do zastosowania
          aresztu na miesiąc lub dwa a potem zmieniamy postanowienie o przedstawieniu
          zarzutów na jakis drobny wystepek. Tyle że sprawa juz przycichnie, rozmyje się,
          rozejdzie, media zajmą się czymś innym... O to Ci chodzi? Czułbyś się lepiej? A
          mnie się ten prokurator podoba. Od razu widać że gość ma jaja. Nie boi się
          podejmować kontrowersyjnych decyzji. Oby takich prokuratorów więcej!
          • leniak Re: mam nadzieję że nie jesteś prawnikiem 27.06.06, 21:42
            cóż zatem podobnie jak inni mam nadzieję że właśnie ten prokurator będzie się
            zajmował sprawą jak ofiarami będziesz ty albo twoje dzieci... byleby kary nie
            poniósł sprawca myśl sobie chłodno pal cię sześć a ja wolę żeby bezpiecznie
            było po prostu a jak ztym nazwiskiem odwarzysz się xvart? czy za chłodno
            kalkulujesz?
            • xvart nie mam nic przeciwko 27.06.06, 21:47
              żeby ten prokurator prowadził kiedys sprawę, w której ja będę pokrzywdzonym. Bo
              w tym zawodzie najważniejsza jest taka prosta życiowa mądrość i zdolność do
              samodzielnego myślenia a także umiejętność podejmowania trudnych decyzji.
              I dlaczego uważasz, że sprawca nie poniesie kary? Tak pomyśl naprawdę posłał
              byś go na 8 lat do więzienia? Wziąłbyś to na swoje sumienie? 8 lat za wrzucenie
              do wody?
              • leniak Re: nie mam nic przeciwko 27.06.06, 21:57
                pochwaliłeś już xvart karę przeprosin dla 14 dziewczyny która wydała koleżankę
                na śmierć, chwalisz prokuratora który ewidentnie ukręca sprawie łeb, piszesz o
                życiowej mądrości...
                widzisz xvart nie ja wrzucam dziewczyny do wody i nie ja mówię "teraz już nie
                wyliziesz" tak wziąłbym na siebie 8 lat za próbę zabójstwa owszem
                nazywam się xvart Przemysław Leniak
                mieszkam w Lublinie 20-334 ul Dr. Męczenników Majdanka 40/36 tel. 513456749
                a teraz Ty odpowiedz weżmiesz na siebie ukamienowanie 14 latki i próbę
                utopienia trzech gimnazjalistek? weź przykład xvart albo spadaj ze swoją
                mądrością i odwagą...
                • xvart przepraszam, że ośmielam się mieć inne zdanie 27.06.06, 22:05
                  nie dogadamy się bo po prostu mamy inne poglądy. I tyle. Nie każdy kto ma
                  odmienne poglądy niż my jest głupcem. Ja Ciebie nie uważam za kogoś gorszego
                  mimo, że masz inne poglądy.
                  Tak, często wypowiadam się na tym forum ponieważ nie wierzę w takie coś jak
                  resocjalizacja (tu akurat zgadzam się z ministrem Ziobro) i nie wierzę
                  w "cudowne" oddziaływanie więzień. Nie wierzę, aby zamykanie wszystkich
                  sprawców jakichkolwiek przestęppstw do więzienia było rozwiązaniem
                  czegokolwiek. Takie są moje poglądy. Mam do nich prawo.
                  I po co mi Twoje nazwisko i adres? Prywatnego listu do Ciebie raczej nie
                  napiszę...
                  • leniak Re: przepraszam, że ośmielam się mieć inne zdanie 27.06.06, 22:13
                    a zgadnij xvart po co?
                    ja również nie wieżę w iż w obecnym systemie możliwa jest resocjalizacja ani
                    nie chwalę więzień bo nie uważam żeby za co było
                    poglądy mówisz masz, może i poglądy...
                    prawo mówisz masz, może i prawo...
                    ale dobrze że napisałeś że uważasz że zamykanie sprawców jakichkolwiek
                    przestępców nie jest rozwiązaniem sądzę że to wiele tłumaczy xvart
                  • leniak Re: przepraszam, że ośmielam się mieć inne zdanie 27.06.06, 22:19
                    np xvart tu już nic nie pomoże:
                    miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3446941.html
                    i tu też już nic
                    miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3446936.html
                    ale mogłoby zapobiec ale tego xvart w twoich poglądach nie ma prawda?
                    przyjrzyj się tej drugiej sprawie xvart może się jednak czegoś o "rozsądnych"
                    prokuratorach i sędziach nauczysz, choć mam przyznam mało nadzieji...
                    • xvart mam pomysł 27.06.06, 22:33
                      proponuję umieścić dożywotnio w areszcie wszytkich łysych mężczyzn w dresach
                      poniżej 30 roku życia. To też mogłoby zapobiec wielu zbrodniom.
                      I żeby było jasne nie jestem jednym z tych liberałów, którzy uważają, że
                      przestępców trzeba głaskać po główkach. Jestem za surowym karaniem - włącznie z
                      karą śmierci jeżeli jest taka potrzeba.
                      No właśnie - jeżeli jest taka potrzeba. Nie znam akt, ale tu prokurator uznał,
                      że takiej potrzeby nie ma. Większość osób na tym forum opierając się tylko o
                      doniesienia prasowe uważa, że prokurator nie ma racji. A co jeżeli ma? A co
                      jeżeli ten chłopak naprawdę nie chciał zabić?
                      I czego mają niby dowodzić te artykuły? Rozumiem, że jesteś przerażony że
                      możesz paść ofiarą przestępstwa. Ty albo ktoś dla Ciebie bliski. Nie oznacza to
                      jednak, że każdego kto może w przyszłości stwarzać potencjalne zagrożenie
                      trzeba natychmiast zamykać. Bo wtedy trzeba by było trzymac w więzieniach
                      milion ludzi. I to to mi w tych postach chodzi. Czasem jest szansa, że efekt
                      będzie osiągnięty bez zamykania człowieka do więzienia (wierzę, że tak było w
                      przypadku tej 14-latki). I wtedy trzeba spróbować. Oczywiście uważam, że taka
                      osoba, której dajemy szansę powinna być pod scisła kontrolą (dobrym pomysłem
                      jest tu monitorning elektroniczny). Bo do więzienia zawsze zdąży się zamknąć.
                      • leniak Re: mam pomysł 27.06.06, 22:53
                        xvarcie zaskakujesz mnie jednak...
                        jeśli jest taka potrzeba piszesz a doczytałeś się że owa 14 latka wcale nie ma
                        czystego konta? ten poszukwany listem gończym zapewne również nie, a na temat
                        tego o którego w tym wątku chodzi nie wiem nic ale zapewne jeszcze się dowiemy
                        coś...
                        co do dyskusji o sytemie penitencjarnym to również uważam że jest potrzebna i
                        nie prowadzona wyłącznie przez "specjalistów" lecz również osoby takie jak Ty
                        czy ja a nawet kryminalistów bo dotyczy nas wszystkich.
                        Nie jestem xvart przerażony - nawet bym sie może ucieszył gdyby ktoś chciał
                        sprzątnąć mnie (ale nie będziemy tu o tym gadać), nie pracuję co prawda w
                        wymiarze ..... (brzydkie słowo) ale mam za sobą 5 lat studiów prawa (nawet
                        więcej hi hi) nieco praktyki z biura poselskiego gdzie przychodzili różni
                        ludzie z różnymi sprawami, a nawet nieco praktyki z sądów, prokuratur, biur
                        notarialnych, widziałem niejednego adwokata w akcji, i nie jedną opinię
                        biegłego czytałem ale nie jestem prawnikiem i nie wykonuję żadnego takiego
                        zawodu nie jestem specjalistą, mimo to sądzę że wiem o czym mówię... dlatego
                        gdy widzę coś takiego jak w tym wątku czy tym o przeprosinach piszę co myślę i
                        co wiem...
                        a czego dowodzą te artykuły ano xvart tego że po pierwsze na ręce władzy
                        sądowniczej ktoś patrzy po drugie tego że dzięki temu widać jaka ta władza
                        jest, po trzecie tego że bardzo często xvart zasługuje na rozpędzenie albo
                        nawet na stałe zamieszkanie w więzieniach...
                        i to tyle niewiele xvart i sporo zarazem.
                • Gość: Adam Baranowski Brawo leniak masz mój głos IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.06.06, 22:11
                  Jestem za młodzieżą, nawet tą trudną, hałaśliwą, czasami pijaną i zawadiacką,
                  to też są lub będą nasze dzieci i współobywatele. Ale debili, wyrodnialców,
                  sadystów trzeba tępić z całą surowością i zaciętością.
                  • leniak Re: Brawo leniak masz mój głos 27.06.06, 22:33
                    Adamie dzięki choć ja nie potrzebuję głosów... głosów potrzebuje coś innego sam
                    pomyśl co.
    • Gość: wiktor Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:28
      skretynienie osiągnęło zenitu
      w średniowieczu przeprowadzano topienie czarownic jak utoneła to niewinna , a
      jak nie to znaczy że czarownica i dokładnie ten sam tok rozumowania prezentuje
      prokurator prawdopodobnie jest to prokurator ze św.inkwizycji
      zbiera mi się na wymioty , bandziory w dalszym ciągu są pod ochroną , chyba
      że prokurator bardzo lubi pić alkohol i jest to dla niego okoliczność łagodząca
      wiktor
    • Gość: zbulwersowany Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.crowley.pl 27.06.06, 21:36
      A może pana prokuratora dla żartu wrzucić do wody, ale z kamieniem u szyi, aby zrozumiał co czuła ofiara zajścia.
    • java84 Re: Próba zabójstwa to żart? 27.06.06, 21:41
      to skandal! pamietam jeszcze sprawe z Zalewu Zemborzyckiego sprzed roku. trzeba
      wreszcie ukrocic te kretynskie zabawy. nie rozumiem, dlaczego w ogole wrzuca
      sie nieznajome osoby. raz koles probowal mnie wrzucic, to mialam ochote spuscic
      mu w*****ol. nigdy nie mozna wykluczyc, ze ktos nie umie plywac, zreszta moze
      zlapac skurcz czy szok termiczny i co wtedy? a poza tym chodzic potem w mokrych
      ciuchach to zadna frajda. skad ludzie maja takie kretynskie pomysly? podryw?
      gdyby koles tak mnie zaczepil (pomijajac fakt, ze jestem mezatka) to
      zadzwonilabym na policje, a do niego wiecej bym sie nie odezwala.
      • Gość: slublina Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.pl / 217.153.39.* 27.06.06, 21:50
        może kiepsko znam biologię, ale wydaje mi się, że gatunek ludzki nie rodzi się z błonami między palcami i skrzelami, pływać dopiero musimy się nauczyć i nie wszystkim sie to udaje, może 50% populacji ludzkiej opanowuje tę sztukę. Ponadto większość z nas w sytuacji zagrożenia wpada w panikę, człowiek w panice nie działa racjonalnie. Wiekszość z tych 50% nie umiejących pływać, wrzuconych do wody, zwłaszcza wody głębszej, niż posiadają wzrostu - utonie. Zatem Drogi xvart .... żartujmy sobie dalej. "bo myślałem, że wypłynie...".
        Czy nasz kodeks karny przewiduje karę w postaci "prac społecznych"? Jakoś nie przypominam sobie....
        • xvart zapraszam do lektury art 35 par1kodeksu karnego... 27.06.06, 21:55
          • polonus3 Re: zapraszam do lektury art 35 par1kodeksu karne 28.06.06, 02:15
            TO CUCHNIE GRUBA LAPOWA DLA PROKURATURY!!!!!!!!!!!
        • Gość: obywatel Re: Próba zabójstwa to żart? IP: 80.54.21.* 27.06.06, 21:57
          Chętnie bym poznał zdanie w tym temacie p. ministra Ziobro?
    • Gość: vvv Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:53
      brzuszkiewicz jak zwykle napastliwy i nic nie rozumiejący
    • pamuk22 Re: Próba zabójstwa to żart? 27.06.06, 22:00
      sugeruję oskarżyć gimnazjalistki o kłamstwo - w końcu 2 umiały pływać a trzecia
      miała o tym pojęcie, a powiedziały, że nie umieją....
      • Gość: komu powiedziały Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:43
    • Gość: COMITAM Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:02
      KOGO SYNKIEM JEST ?
      • Gość: matka Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:44
        chyba rodziców, przecież każdy ma rodziców.
    • Gość: rozweselony Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:10
      Dzięki decyzji prokuratora Artur Król będzie mógł spokojnie dalej wraz z braćmi
      tłuc szyby w autach, kraść telefony komórkowe, wymuszać pieniądze w okolicy
      swego gimnazjum przy Mościckiego.
      Czy takie "drobne żarty" będą go długo zadowalać?
      • Gość: domyślny Re: Próba zabójstwa to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:01
        wydaje mi się, że przed przedstawieniem sądowi wniosku o karę za zarzucony czyn
        z art. 160 kk zagrożny karą do trzech lat pozbawienia wolności, (karę przecież
        orzeka sąd) i z uwagi na to, że sprawca ma status sprawcy młodocianego
        prokurator musi zasięgnąć opinii kuratora.
        A jak stanowi kodeks, sąd wymierzając karę powinien uwzględnic także warunki
        osobiste sprawcy oraz sposób życia przed popełnieniem ocenianego przestępstwa i
        to naprawdę nie musi być tylko grzywna. Skoro tłucze z braćmi szyby i kradnie
        komórki to te informacje powinny dotrzeć drogą oficjalną. Czy kara jest już
        przesądzona?
        • leniak Re: Próba zabójstwa to żart? 28.06.06, 11:58
          zobaczymy za troszkę.... poczekaj i patrz.
    • Gość: Ziobro Wstyd Nie po to głosowalem na PiS by Taki Prokurator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:15
      wypuszczal na wolnosc młodego bandyte ktorego Tatus ma pieniadze!!Wstyd Panie
      Ziobro to najlepsze świadectwo Pana dokonań w MS.
    • Gość: willy powinni JE oskarzyc o falszywe zeznania! IP: *.pools.arcor-ip.net 27.06.06, 22:27
      w usa byl taki przypadek. zlodziej ktory obrabowywal bank zapytal czy kasjerka
      nie ma wiekszych nominalow bo dawala mu drobniaki, a ona sklamala ze niema i on
      zaczal szalec. potem wytoczyl jej proces ze to ona byla winna zaognieniu
      sytuacji bo klamala.

to samo z tymi dziewczynkami! jakby nie klamaly ze umieja uplywac tylko sie
      grzecznie utopily to by nie bylo niejasnosci. a tak sprawca moze je jeszcze
      oskarzyc!
    • mprzecinek Re: Próba zabójstwa to żart? 27.06.06, 22:30
      a może jego wrzucic tak kilka razy dla zabawy a jak wyjdzie to jeszcze raz i jeszcze raz?
    • Gość: ladaco gdyby się utopiły, nie byłoby wątpliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:32
      co za chore państwo - na odległość śmierdzi to przekupstwem, pewno synalek ma
      bogatych starych
    • jarek3751 Re: Zabójstwo to żart? Chcę obronić tego lepieszkę 27.06.06, 22:32
      Prokuratura i wymiar sprawiedliwości w tym prowincjonalnym mieście to hańba dla
      ludzi o elementarnym poczuciu sprawiedliwości. Skala szwindla w środowiskach
      prawniczych Lublina juz dawno przekroczyła granice absurdu. Sam lepieszko to
      pewnie zwykły, dyspozycyjny byle kto, a jego tłumaczenie da się wyjaśnić
      korupcją, za którą odpowiadają ważniejsi, niż on. Przypomnijmy sobie, jak parę
      lat temu lubelska prokuratura zwolniła z odpowiedzialności znanego lokalnego
      adwokata-alkoholika, który rozjechał po pijanemu kobietę i zbiegł z miejsca
      wypadku, ale został uwolniony od odpowiedzialności, ponieważ uwaga !!! nie miał
      przy sobie telefonu komórkowego, więc i tak nie mógł wezwać pomocy.
    • Gość: ola Re: Próba zabójstwa to żart? IP: 83.238.122.* 27.06.06, 22:39
      co z absurd. powinni jeszcze aresztowac dziewczyny za kłamstwa.
    • Gość: Czarna Re: Próba zabójstwa to żart? IP: 81.193.35.* 27.06.06, 23:12
      Zabawa? Nie ma dowodów? Hmm...To bardzo ciekawe co Państwo Prokuratorstwo
      mówi...A co mówia lekarze?
    • Gość: Kimirsen% Re: Próba zabójstwa . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:23
      Czy ci prokuratorzy mają równo pod sufitem? - Bo według mnie to chorzy
      psychicznie parszywcy, no bo jak można mówić że nie była to próba zabójstwa bo
      dziewczyny umiały pływać , a jakie to ma znaczenie umiały czy nie umiały , to
      tak jak idąc chodnikiem przy ruchliwej ulicy popchnąłby ich ktoś na tą ulicę i
      traf chciał że akurat nic nie jechało a prokurator znowu powiedziałby że nie
      była to próba zabójstwa bo dziewczyny umiały chodzić.
    • Gość: scierwo pokomuny prokurator wzial w lape IP: *.hsd1.wa.comcast.net 27.06.06, 23:40
      ludzie, prokuratorzy to bydlo, wzial w lape bez swiadkow i sprawa zalatwiona,
      tylko kara wiezienia i utrata uprawnien na zawsze moze to bydlo nastraszyc, w
      innym wypadku beda brac w lape od kazdego bandyty. to scierwo trzeba eliminowac
      poprzez podawanie nazwisk i publiczne wpie..na ulicy
      • Gość: abstrakcja Re: prokurator wzial w lape IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:22
        jeśli przed upływem terminu zatrzymania, czyli 48 h miał czas podrapać się tu i
        tam to gratulacje. Zatrzymany bezpośrednio po zdarzeniu sprawca, przed
        osadzeniem w izbie jest przeszukany. Policjanci zabierają wszystki cenne
        przedmioty sporządzając z tego dokumnetację, po czym sprawca jako żyw
        doprowadzony jest do prokuratury. Kieszenie ma wypchane kasą, że nie spośób
        utrzymać łap pod biurkiem. Żyć nie umierać. A w togach to mają takie szerokie
        mankiety i głębokie kieszenie, podobna wchodzą tam dwa worki.
        • Gość: zaorac scierwo abstrakcja ty jebnieta bladz IP: *.hsd1.wa.comcast.net 28.06.06, 04:37
          czytaj ze zrozumieniem ku..!
          • Gość: abstrakcja Re: abstrakcja ty jebnieta bladz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:03
            zniewagi to też przestępstwo, na forum przedstawiamy różne poglądy bo jesteśmy
            różni, a Tobie co? - przy odmiennym poglądzie brakuje racjonalnych argumnetów,
            czytam uważnie.
            • Gość: karol Re: kontynuacji nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:10
              założe się, że na ten temat juz w gazecie nie przeczytamy....
              Podobnie jak nie przeczytaliśmy dalszego ciągu "zabójstwa" chłopaka pod MC...
              pamiętacie tekst tekst w Gazecie? Według autora chłopaka mieli pobić
              ochroniarza. A co się okazało? Chłopak skoczył ze skarpy i się zabił. Ale kto o
              tym by przeczytał? Co innego jak sie napisze, że ochroniarzto bydle itd.
              Podobnie jest i tutaj.
              Takie są niestety media...
              • leniak Re: kontynuacji nie będzie 29.06.06, 01:18
                o proszę zatem teraz twierdzisz że dziewczyny same wskoczyły do wody i same
                sobie groziły? wstydź się i nie dam ci spokoju... nie licz na to.
                • Gość: karol Re: kontynuacji nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 06:48
                  czy nadal sądzisz, że gdyby fakty były takie, jak doniesienia prasowe, to
                  gazeta odpuściłaby sobie temat?
                  Zapewniam cię poraz kolejny,że o tym zdarzeniu nikt już nic nie napisze, bo i o
                  czym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka