jetbang 13.11.06, 15:28 dawno tak nie było ... takiego tempa pisania ... dyskusji itp. czy to początek ożywienia w naszym mieście ???? Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubelskiwyborca Re: jaki ruch na forum ... 13.11.06, 15:30 W końcu mamy Nowy Lublin! Z Wasilewskim (mam nadzieję) albo z Izą. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: jaki ruch na forum ... 13.11.06, 15:33 hmmm wyzwolenie Lublina ... może jakieś świeto ogłośmy ... ooo czasem sie pomnik postawi ... albo tablicę odsłoni ;-]] żartowałem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: jaki ruch na forum ... 13.11.06, 15:35 A może jakiś zaułek "ochrzcimy", wzorem zaułka mówców. Np. zaułek pogromu prusaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: jaki ruch na forum ... 13.11.06, 15:38 fakt jest taki że można sie przyłączyć do pożegnania byłego prezydenta 15.11.2006 o 13 pod ratuszem !!! co do ekwipunku i treści pozegnania nie ma ustaleń ... zresztą każdy chyba w swoim sercu powinien wiedziec co przynieść ;-] tak ponoć słyszałem o takiej akcji źródło : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=52075323&a=52080600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Tylko naczelnego przydupasa Pruszona nie ma :( IP: *.escom.net.pl 13.11.06, 15:34 Nie podejrzewam Arona o honor, ale czyżby popełnił sepuku i stąd ta jego całodzienna (co NIGDY się nie zdarza) nieobecność? :) l. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Tylko naczelnego przydupasa Pruszona nie ma : 13.11.06, 15:41 Zamknął się sam w pokoju i pije z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Re: Tylko naczelnego przydupasa Pruszona nie ma : IP: *.escom.net.pl 13.11.06, 15:44 >Zamknął się sam w pokoju i pije z psem. Nie podejrzewam, aby ta wersja była prawdopodobna, bo Aron jak to chłop ze wsi przyznał kiedyś, że pies powinien być na łańcuchu. Myślę, że z ukrycia obserwuje co tu piszemy na Forum, a za parę dni jak emocje opadną, to powróci to tych schizofrenicznych tyrad, które nam poprawiają humor gdy je czytamy :) pzdr. l. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m AntyPruszon 13.11.06, 15:44 Ad dłuższego czasu działa strona antypruszkowska. Twórcom należą się brawa za poświęcony czas i pomysł. antypruszon.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: AntyPruszon 13.11.06, 16:46 Witaj Jetbang. Wieki całe Cie tu nie było. ============================ yidl mitn fidl, arye mitn baz, dos lebn iz a lidl, to vos she sayn in kas ? Hey, yidl, fidl, shmidl, hey, dos lebn iz a shpaz. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: AntyPruszon 13.11.06, 17:29 Cześć !!! bywałem ale pisać pomiedzy aronowymi wypocinami a jakimiś innymi trolami się nie uśmiecha... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały :-))))))) jak miło...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:44 Ale miło się zrobiło! I pomyśleć że mogło być tak już od co najmniej czterech lat.......... Po co namto było tak długo męczyć się z pasożytem? Ale cóż, warto było doczekać! :-))))))))))))))) I te dobre stare-nowe nicki.....naprawdę miło! Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazalogowana Re: jaki ruch na forum ... IP: *.it-net.pl 13.11.06, 18:23 Wspólnymi siłami daliśmy odpór Pruszkowskiemu, radość nas rozpiera, chęć życia ( w Lublinie) powrócila, to i na forum raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś