osa102 20.12.06, 10:26 i bardzo dobrze . Niech nie bedzie tak, jak przed 30 laty w liceum plastycznym , kiedy to maż dyrektorki oblesny staruch napastował młode dziewczyny na każdym wakacyjnym obozie. fe mam odruch wymiotny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertw18 P. Reszka niech sprawdzi w słowniku "tabu" 21.12.06, 20:47 To, co napisał w nagłówku, znaczy głównie, że molestowanie przestaje już być zakazane. Tabu dotyczny nie tylko mowy, ale też różnych innych czynów. W dobrym słowniku to jest. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Jak tylko chandel wymienny zastapi pieniadz... IP: *.mad.east.verizon.net 21.12.06, 20:55 ... to dajcie znac. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: Jak tylko chandel wymienny zastapi pieniadz.. 21.12.06, 22:11 Aleś Ty napisał ten chandel Paulu, az ciężko przeczytać, widać że długo w USA byłeś, pozdrawiam Hermann Brunner Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Oops........ 21.12.06, 22:30 Sorry Herrman, ja wlasnie do US na swieta przyjechalem, zawsze z polska ortografia na bakier jestem, choc staram sie. Bedac w Polsce juz myslalem "ze chwycilem" ta nieszczesna ortografie za ogon i piszac cos po polsku czesto widze jakie bledy robie. Ja sie zwyczajnie poddaje, nie umiem, nie potrafie, przyznaje sie. Rutyna w Polsce byl dla mnie maly slowniczek ortograficzny na stole, czy w kieszeni marynarki nawet. Ale piszac na forum sprawdzanie kazdej mysli slowem wyrazonej to meka, taka sama, jak dla czytajacego pewnikiem. Poza tym 1 post pisal bym 2-3 razy dluzej. Przepraszam raz jeszcze, wesolych... Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba piep.....cie koledzy na tematy zastępcze a sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:16 jest poważna i jesli mozna juz o niej mówic to niestety pamietam z własnych przeżyc sprawę opisana przez osę - ale nic detalicznie bo koles był parch a może już go nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mówiące zwierzta Re:przemówci e ludzkim głosem w Wigilję IP: *.in.lublin.pl 25.12.06, 00:28 dużo mogą powiedzieć na temat molestowania dziewczyny , które szukają pracy poza Lublinem czyli w Elizówce, tam doktor wszystkie przebada no no no bo ja doktor (Kaśka prace napisała} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzówka Re:przemówci e ludzkim głosem w Wigilję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:40 Nie dziwię sie tam przecież jest Agencja przez wielkie A Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Czy się nie przesadza? 28.12.06, 15:06 Dla pełni obrazu sprawozdawca z GW powinien podać oprócz skrajnych i niewątpliwych przykładów, również przykłady najbardziej wątpliwe. I wtedy może okazałoby się, że zagadnienia płci cieszą się coraz większym popytem, coraz śmielej mówi się o nich "w towarzystwie" i coraz więcej jest domysłów, że ktoś ma złe zamiary i prześladuje (z czym można polecieć do jakiegoś "Koła Kobiet"). Tak więc same liczby mogą wprowadzać w błąd. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Czy się nie przesadza? IP: *.it-net.pl 28.12.06, 15:11 Niech zapyta jakąś gwiazdę mediów, kina, teatru oraz rozrywkowej muzyki. Na pewno powie jak trzeba posługiwać się dupą, by zrobić karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratatatam a to sie okaze w najblizszym czasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:26 bowiem juz niedlugo trafi do prokuratury sprawa kierownika zamiejscowego oddzialu jednego z lubelskich szacownych muzeow , ktory to kierownik molestowal swoich podwladnych (plci meskiej) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizówk a bis Re: a to sie okaze w najblizszym czasie IP: *.in.lublin.pl 28.12.06, 20:47 agencja przez duże A jest ok! doktorzy z A zajmują się tylko zwierzętami a dziewczynami to zajmuje się doktór po ekonomii z instytucji zaczynającej się przez duże "L" laska nebeska - S.A może tam trochę jest samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: a to sie okaze w najblizszym czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:57 czy molestowani przez kobiety mężczyżni też mogą się poskarżyć ? Odpowiedz Link Zgłoś