Dodaj do ulubionych

szpital na Chodźki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:35
czy tam przyjmują jacyś dobrzy ginekolodzy? Czy któraś z Was tam rodziła?
Jaka opieka, warunki?
Obserwuj wątek
    • Gość: łomatko Re: szpital na Chodźki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:48
      Szpital na Chodźki nie posiada oddziału położniczego z tej prostej przyczyny że
      jest to szpital dziecięcy.
      pozdrawiam i zyczę szczęśliwego rozwiązania.
    • Gość: lena Re: szpital na Chodźki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:52
      dzieki, ktos udzielil mi zlych informacji :((

• Gość: ona Re: szpital na Chodźki IP: *.it-net.pl 05.01.07, 07:52
        Faktycznie - rodzic to tam sie nie da z uwagi na specyfikę szpitala, ale
        widziałam gabinety ginekologiczne - na parterze w prawym skrzydle jak sie nie
        mylę!
        • Gość: Aga Re: szpital na Chodźki IP: 81.219.203.* 05.01.07, 13:34
          Owszem jest, ale to poradnia ginekologiczna dla dziewcząt i dzieci. Wbrew
          pozorom dziewczynki też mają problemy z narządami rodnymi.
          • Gość: Anka Re: szpital na Chodźki IP: *.chello.pl 05.01.07, 23:22
            Może niezbyt taktowne pytanie, ale skoro już jesteśmy przy temacie... W jakim
            wieku pierwszy raz zaprowadzić dziewczynę do ginekologa? Nie chce zrazić
            dziecka,ale wolałabym się upewnic, że jest ok lub czegoś nie przeoczyć.
            Słyszałam dobre opinie o paniach (chyba dwóch?)ginekolog z Chodźki.
            • anatemka Re: szpital na Chodźki 06.01.07, 19:29
              na Chodxki konsultuje dzieci dr Orzelska.
              Nie wiem, czy nalezy iść z dzieckiem do gina jesli normalnie miesiączkuje i nic
              jej nie dolega.
              • Gość: Aga Re: szpital na Chodźki IP: *.lublin.mm.pl 06.01.07, 21:55
                Racja, jeszcze się dziewczynka zrazi. W końcu to krępująca wizyta u takiego
                lekarza. Nawet stare baby czasem się boją iść. Co innego jeśli sie coś złego
                dzieje.
                • Gość: Anka Re: szpital na Chodźki IP: *.chello.pl 07.01.07, 14:14
                  Dzięki:) Tak też robię, ale chwilami miałam wyrzuty sumienia, że może
                  zaniedbuję dziecko. Po prostu należę do tych nadgorliwych mam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka