Dodaj do ulubionych

Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi?

10.04.03, 23:45
Jak w temacie:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 00:01
      Nie! A co robisz? Bo ja samotnie - piwko i cicha muzyczka /O.Resoighi/. Kot mi
      zdechl po 13 latach wspolnoty terytorialnej i mam psychicznego kaca. To gorsze
      od zwyklego.Na Swieta nie "zrobie" flakow, bo mam wspomnienia - jak on lubil
      flaki - zagrzebany po uszy w wyrze zawsze wyczul ten specyficznyn zapach i w
      chacie zaczynal sie taniec sw.Wita, po ktorym zwierzak tak byl wyczerpany, ze
      brakowalo go 24 godz. Mimo ciezkiej operacji i pewnej utraty zdrowia
      fizycznego - haslo "flaki" przeobrazalo nasze mieszkanie w scene niebywalych
      wyczynow ekwilibrystycznych. Jednym slowem - ubaw po pachy. Teraz jest cicho
      i ...smutno. Nikt nie mialczy podczas Tarantelli Rossiniego /akceptowany kawalek
      muzyczny z aktywnym "akompaniamentem" mojego zwierzaka/. Jest mi po prostu
      smutno... To minie... A Ciebie co gryzie?
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 00:12
        Nic nie gryzie. Po prostu nie chce mi się spać. Ja mam psa ale już śpi, w
        przeciwieństwie do właściciela. Lubię koty, ale nie zamieniłbym na psiaka.
        Flaki też lubię:-)
    • dociek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 00:14
      Ja. Przypuszczam, że przez najbliższe 4 godziny, jak zwykle każdej nocy - nie
      zasnę, a tu zaraz nowy dzień.
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 00:16
        Może jakąś kołysankę?
        a a aaaa......
        • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 11.04.03, 00:24
          Owszem ja :) Ale już po północy :)
          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 00:25
            Proszę natychmiast kłaść sie spać:-)
            • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 11.04.03, 00:26
              Jeszcze idę na spacerek z psem :)
              A zresztą ja tu mam stały etat jako bezsenna :)
          • Gość: jaga Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: *.niemce.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 00:25
            A i ja nie śpię... Stres po egzaminie mnie nie opuszcza:PP
        • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 00:34
          Wirtualnie zapraszam na flaki. Kiedys mialem 2 pieski - jeden po drugim.
          Jednego rodzice oddali do "dobrego domu". Drugiego - po wielu persfazjach -
          mialem 2 lata i na moich oczach przejechal go samochod. Nie zszedlem na psy -
          dla proby wzialem kota - lubie obecnosc czegos zywego, sapiacego, z gladka
          sierscia kolo siebie - oprocz homo sapiens /romantyczna natura muzyka/ i tak
          juz zostalo.Oprocz tego jestem sowa i w nocy pracuje. Kiedy jest cicho - pisze
          nuty dla swojej bandy. Chwila odpoczynku - piwko i - znow do roboty - do rana.
          Potem nie ma sensu sie klasc, bo trzeba odrobic panszczyzne. I tak naokolo
          wojtek. Koledzy w pracy mnie pytaja kiedy spie. Tak szczerze - to ostatnio jest
          to czynnosc, ktora zabiera mi najmniej czasu. Pomarkujemy???????
          • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 11.04.03, 00:38
            Za flaki dziekuję, nie lubię. A tak poza tym pomarkujemy :)
            • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 00:41
              Pomarkujemy!!!
            • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 11.04.03, 00:42
              Zapomniałam dodać że ja miałam kiedyś kota dachowca który lubił chodzić
              własnymi drogami ale czasem gdy zatęsknił to wracał. Niestety tak jak twój
              pies mój kot został rozjechany przez samochód, urządziłam mu pogrzeb i do dziś
              wiem gdzie leży.Od takie wspomnienia.
          • lucy_z Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 00:41
            Ja Was pozdrawiam również:) Idę juz spać. Pies śpi juz dawno a kot jeszcze
            czeka na mnie. Ale on śpi cały dzień to teraz ma przerwę. Musi sprawdzić gdzie
            jeszcze pójdę, popilnuje mnie pod łazienką, później czy już jestem w łóżku i
            wtedy dopiero się kładzie.
            Współczuję nocnymarku:))
    • Gość: kumak Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 00:43
      Nie spie bo lubie noce niespane,a ktos kiedys mnie nazwal sowa .Za to
      swietnie zasypiam o swicie gdy jest czas godzin zawalowych .
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 00:45
        A najgorsze jest to, że rano trzeba wstawać....
        Nie nawidzę rannego wstawania, a Wy?
        • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 00:51
          Akurat robie nowa wersje Legendy Wieniawskiego /to facet z Lublina/, bo
          wariant kwartetu "Wieniawski" mnie nie satysfakcjonuje. I fajnie, ze ktos
          jeszcze nie spi, bo robie sobie male przerwy w pracy i jest z kim pogadac,
          odabstrachowac sie od roboty - dzieki wszystkim Wam, bo chyba do rana
          skoncze.nocnymarek
          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 00:52
            Gość portalu: nocnymarek napisał(a):

> Akurat robie nowa wersje Legendy Wieniawskiego /to facet z Lublina/, bo
            > wariant kwartetu "Wieniawski" mnie nie satysfakcjonuje. I fajnie, ze ktos
            > jeszcze nie spi, bo robie sobie male przerwy w pracy i jest z kim pogadac,
            > odabstrachowac sie od roboty - dzieki wszystkim Wam, bo chyba do rana
            > skoncze.nocnymarek

Jesteśmy z Tobą!
    • Gość: kumak Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 00:56
      W noc sylwestrowa padla mi papuga biala nimfa . Zmarla na serce z
      przerazenia gdy za oknem grzmialo od wystrzalow. Zwierzeta umieraja jak ludze
      cicho ,bezbronnie z strachem w oczach.......
      • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 01:01
        Kojako - dzieki!!! Kumakowi - kondolencje! Owocnych lotow w Krainie Wiecznych
        Lowow! Markujemy???????????
        • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 01:05
          Gość portalu: nocnymarek napisał(a):

> Kojako - dzieki!!! Kumakowi - kondolencje! Owocnych lotow w Krainie Wiecznych
          > Lowow! Markujemy???????????

jawohl! :-)
          • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 01:10
            Q, jak tak dalej pojdzie - przekibluje noc przed kompem. Dawno tak sie nie
            bawilem. Hvala!
            • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 01:17
              He he... Mnie spanie całkiem przeszło. Za to zrobiłem się głodny:-) Idę
              zlustrować lodówkę!
              • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 01:32
                kojako1979 napisał:

> He he... Mnie spanie całkiem przeszło. Za to zrobiłem się głodny:-) Idę
                > zlustrować lodówkę!

Ja juz to zrobilem!Ha, ha!
                • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 01:37
                  Eureca!!! Podczas ostatniego "dotleniania sie" znalazlem nadprogramowy browar.
                  Dziele sie z Wami! nocnymarek
                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 01:42
                    Nocnymarek skąd wiedziałeś, że lubimy piwo? :-)
              • rena_gd Za chwilę druga... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 01:38
                kojako1979 napisał:

> He he... Mnie spanie całkiem przeszło. Za to zrobiłem się głodny:-) Idę
                > zlustrować lodówkę!

Ja lodówki już wolę nie lustrować... bo rano będzie pusta jak tak dalej
                pójdzie, ale za to powinnam zbliżyć się szybkim krokiem w kierunku łóżka, bo
                poranna pobudka 6:30... mnie dobije...

Pozdrawiam i markujcie dalej;)) niestety beze mnie:((

Rena

• kojako1979 Re: Za chwilę druga... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 11.04.03, 01:40
                  rena_gd napisała:

> kojako1979 napisał:
                  >
                  > > He he... Mnie spanie całkiem przeszło. Za to zrobiłem się głodny:-) Idę
                  > > zlustrować lodówkę!
                  >
                  >
                  > Ja lodówki już wolę nie lustrować... bo rano będzie pusta jak tak dalej
                  > pójdzie, ale za to powinnam zbliżyć się szybkim krokiem w kierunku łóżka, bo
                  > poranna pobudka 6:30... mnie dobije...
                  >
                  > Pozdrawiam i markujcie dalej;)) niestety beze mnie:((
                  >
                  > Rena
                  >
                  Pa pa Rena! Kolorowych snów!
    • Gość: kumak Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 01:35
      A tastoni,camminare piano oggi .Notte in bianko .
      • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 01:41
        Notte in bianco lub notti bianci ogladale dawno temu w "miescie tow.W.I.L. -
        dzis Petersburgu. Nota bene stamtad mam skrzypce. I to super!!!
    • Gość: Kumak Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 01:52
      Rok 1989 Petersburg teatr M. wtedy jeszcze K. wielka gala z udzialem Bartka
      N. laureata konkursu Wieniawskiego w Lublinie ,wtedy jeszcze kilkunastoletniego
      mlodzienca . I tak biele noce ,kto pamietal o W.I L.
      • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 11.04.03, 01:57
        O W.I.L. to bylo tak miedzy innymi. Niestety - mam szlaban na kompa,a do
        kawierenki nie chce mi sie isc. Markujcie beze mnie. Jednak chyba skoncze ta
        Legende... A rano - do pracy.To by bylo na tyle dzis! Czesc!!!
        • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 14.04.03, 01:07
          Polnoc juz minela, jutro - niestety - poniedzialek, ale moze jeszcze nie
          wszyscy spia?...Odezwijcie sie!
          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 14.04.03, 23:35
            Nie śpię!!!
            • Gość: nocnymarek Bedzie tu kto tej nocy? IP: 80.72.65.* 15.04.03, 22:33
              Za 90 min.polnoc! Bedzie z kim pogadac?
              • czarna33 Re: Bedzie tu kto tej nocy? 15.04.03, 22:48
                Ja nie dam rady o polnocy.A reszta niech markuje na zdrowie.
                • rena_gd Re: Bedzie tu kto tej nocy? 15.04.03, 23:10
                  ech.. do północy nie dam rady... ale zawsze już trochę bliżej... jakoś ostatnio
                  łóżko mnie przyciąga;))

• lodbrok Re: Bedzie tu kto tej nocy? 15.04.03, 23:19
                    Nie śpi nie śpi Renko. Mnie przyciąga monitorek:-))
                  • Gość: ryża małpa Re: Bedzie tu kto tej nocy? IP: *.lublin.mm.pl 15.04.03, 23:19
                    A ja w ramach stresu postanowiłam sie upić .... upita niejestem a stres
                    jutrzejszyt mi sie nasilił...łaaaaa!!!!!!!! pocieszcie!!!!!!!!Jutro ma występ i
                    wszystko będzie źle!
                    • Gość: nitka Re: Bedzie tu kto tej nocy? IP: 80.51.249.* 16.04.03, 00:05

Wsystko będzie dobrze :))Trzymam mocno kciuki:)Powdzenia :)
            • Gość: Eskimos Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 00:46
              Ja także jeszcze nie śpię ( i nie wiem czy nie robię błędu :) )
              Pozdrawiam
    • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 16.04.03, 00:09
      Po północy i nie śpi ktoś :)
      • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 16.04.03, 00:13
        Ryza malpa ma wystep! A co preferujesz malpeczko? Mimo wszystko juz sciskam
        kciuki!
        • dociek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 16.04.03, 00:16
          Ma mieć występ? Czy ma popełnić występ? Choć to wszystko jedno..., zestresować
          się można zawsze.
          • lucy_z Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 16.04.03, 00:33
            Ryża:)) Trzymam kciuki, obojętnie co to za występ;) Ty sobie nie dasz rady, Ty,
            taka dzielna i odważna i mądra???;) Dasz sobie radę, jestem pewna!!!:)

Troszkę Ci podsyłam wazeliny ale wiara moja jest prawdziwa!!!:)))
            • Gość: nocnymarek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 16.04.03, 00:42
              Cos mnie przyblokowalo. Znow sie nie zalogowalem/jak zobaczycie nocny_marek, to
              tez ja/. Ryza! Trzymaj sie, ja wczoraj mialem wystepy - i zyje. Obskoczylismy
              bachory, zeby wiedzialy kto to byl Moniuszko. Jeden szczawik na pytanie co robi
              dyrygent odpowiedzial: - Goni muchy! No comment.
              • wrumek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 19.04.03, 20:42
                Trochę ponad 3 godziny:-)
                • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 19.04.03, 23:43
                  wrumek napisał:

> Trochę ponad 3 godziny:-)

Trochę ponad 15 minut :)
                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 20.04.03, 00:38
                    Już jest trochę po północny, czy ktoś jeszcze jest na forum?
                    • stasio-stasio Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 20.04.03, 00:59
                      Ja też idę spać.
                      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 20.04.03, 01:02
                        Jeden stasiu jeszcze funkcjonuje:=) Ja też się zmywam...
    • stasio-stasio Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 20.04.03, 23:20
      Za chwilę poniedziałek...
      • nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 21.04.03, 00:22
        stasiu-stasiu! nie jestes sam! Widocznie w ta noc Wielkanocna sily pozaziemskie
        maja wplyw i na internet...Ja jestem nocnymarek. Mam nadzieje, ze oprocz nas
        odezwa sie tu i inne "nocne ptaki" - ryza, kojako i.i. Noc wielkanocna ponoc ma
        sile ponadludzka. Moze dlatego takie egzemplarze jak my - przetrwalismy!
        • nocny_marek Pierwsza noc po Rezurekcji... 21.04.03, 01:52
          ...Tak tu pusto i smutno! Widocznie popostny nadmiar w jedzeniu i piciu
          doprowadzil do ociezalosci i dretwoty ciala i umyslu Forumowiczow. Mam
          nadzieje, ze Dyngus uwolni Wasze sily witalne z zimowego letargu /i
          wielkanocnego obzarstwa/Alleluja!
          • kojako1979 Re: Piąta noc po Rezurekcji... 21.04.03, 05:08
            Nie mogłem wcześniej:-(
            nocny-marek, znowu się minęliśmy.
            • nocny_marek Re: Piąta noc po Rezurekcji... 21.04.03, 11:22
              Spoko! Teraz noce coraz krotsze, wiec szanse nasze rosna. Jeszcze pogadamy!
              Pozdr.
    • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 22.04.03, 01:15
      Już dawno po północy :) Czy ktoś jeszcze nie śpi ?:)
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 22.04.03, 23:15
        1 2 3 Zaczynamy!
        • izis_2003 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 22.04.03, 23:17
          JA nie śpię chociaz juz powinnam się udawać w kierunku ciepłego łóżeczka. Niech
          mnie ktoś wygoni.Pliz
          • lucy_z Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 22.04.03, 23:22
            Ja jeszcze nie śpię, błądzę po sieci jak ten nocny Marek;)))
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 22.04.03, 23:20
      Obecna.Izis daj spokoj z tym lozkiem,gdzie ci bedzie lepiej niz tutaj:)
      • Gość: ryża małpa Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: *.lublin.mm.pl 22.04.03, 23:22
        Ja tam ide kimnąc..jutro nowy, pełen żałosnych wyzwań dzien..będe liczyc
        słupki :-PPPP Ale to i tak przyjemniejsze niż opracowanie potem tego g...a.
        Miłych snów :-)
      • izis_2003 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 22.04.03, 23:23
        No właśnie nie wiem? No gdzie no gdzie no gdzie?
        • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 22.04.03, 23:27
          Nakryj sie kolderka przed komputerkiem a jak sie pojawi takie dlugie bzzzzzzzz
          to bedziemy wiedziec ,ze usnelas.
        • Gość: ryża małpa Śmierdzi mi z kota..... IP: *.lublin.mm.pl 22.04.03, 23:27
          ...znowu :-( kupiłam mu to smierdzące jedzenie przez pomyłke a on sie obżarł i
          taki zapaszek z niego dyskretnie paruje :-PPP Cokolwiek sie dalej stanie -
          dobranoc , kimkolwiek jesteście hahahahahaha!!!!
          • izis_2003 Re: Śmierdzi mi z kota..... 22.04.03, 23:45
            Oj ja to chyba jestem śpioch i tak długo z tą kołdra nie wysiedzę.Bo jak robi
            się ciepło to spię...
            • kojako1979 Re: Ja też jestem śpioch..... 22.04.03, 23:55
              Niestety...
            • kojako1979 Re: Już prawie północ..... 22.04.03, 23:57
              Już za chwileczkę już za momencik:-)
              • Gość: izis_2003 Re: Już prawie północ..... IP: *.resetnet.pl 23.04.03, 00:01
                Już? :)
              • Gość: Bimbambimbam Re: Już prawie północ..... IP: *.it-net.pl 23.04.03, 00:03
                To ja czas odmierzam...No co, wiesz kto?
                • Gość: niunio Re: Już prawie północ..... IP: *.netia.pl 23.04.03, 00:23
                  Zegar?
                  • wrumek Re: Już po północy..... 23.04.03, 01:25
                    He he
                    • Gość: nocnymarek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 01:58
                      Witajcie! Sowy, soweczki, puchacze, nietoperze.... Wlasnie wrocilem z pracy. Co
                      za rozkosz!A...........ch! Ciemno wszedzie, glucho wszedzie... Pora na relaks -
                      wreszcie!!! Tylko zrobie sobie cos do zarcia i wracam na spotkanie z Wami!
                      • Gość: nitka Re: Już po północy..... IP: 80.51.249.* 23.04.03, 02:06

A ja już na dzisiaj kończę dyżur przy kompie ;) i idę spać. Smacznego :)
                        • nocny_marek Re: Już po północy..... 23.04.03, 02:26
                          Hallo, niteczko! Az sie ucieszylem, ze bede mial z kim podzielic sie kolacyjnym
                          sniadankiem i seta na "odreagowanie" stressow tego wieczora... d o b r a n o
                          c...niepocieszony nocnymarek
                          P.S.A jednak moze znajdzie sie egzemplarz taki jak ja...
                          • Gość: wisia Re: Już po północy..... IP: 217.97.175.* 23.04.03, 02:31
                            Seta na sniadanie? No,no ... :-)))

Pozdr.
                            • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 03:35
                              Kto pije temu wątroba nie gnije:-)
                              Cześć nocny!
                            • nocny_marek Re: Już po północy..... 23.04.03, 03:37
                              Wisienko! Przy 36-godzinnej dobie(!) 100 to normalka. Przylaczasz sie? Twoje
                              zdrowie!
                              • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 03:38
                                No to cyk!
                                A dlaczego 36 doba?
                                • nocny_marek Re: Już po północy..... 23.04.03, 03:51
                                  Kojako! Cyk! Nie doba - a godzina Jakos tak sie zlozylo - zadko - ale od czasu.
                                  No to cyk - jescze raz!!! Fajnie, ze jestes! Pozdr.
                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 03:55
                                    Szybko uderza mi do głowy, litery mi się rozmywaja:-)
                                    Nie zajarzyłem. Mnie też zdarzają się takie doby, ale ciii... (inspekcja pracy
                                    czuwa)

• Gość: wisia Re: Już po północy..... IP: 217.97.175.* 23.04.03, 04:00
                                      PIP-a o tej porze??? Alez to zramolale dziadki:-)))
                                      Wasze zdrowko!!! Niestety... tylko kawka:-)))

Pozdrawiam z 40 godziny
                                  • nocny_marek Re: Już po północy..... 23.04.03, 03:56
                                    Kurde! Moj "licznik"cos nie odbija wszystkich postow. Albo mnie sie cos po....
                                    Kojako! Chyba jestes tu! No to CYK!!!!
                                    • nocny_marek Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:04
                                      Kojako! To nie Tobie ciemno przed oczami, ani mnie. Chyba adminowi pozna doba
                                      cos sie pokickalo. Mnie po secie musialby szlag trafic, zebym tak reagowal. U
                                      nas wszystko OK. Lacza nawalaja! No to cyk!
                                    • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:05
                                      Wisia Nocny Wasze zdróweczko!!!
                                      Jak dobrze w pracy być
                                      w pracy być
                                      za zdrowie sobie pić
                                      sobie pić
                                      HeY!
                                      • nocny_marek Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:09
                                        Kojako! Niech Ci "wachta" lekka bedzie! Ahoj! Q, jak to sie pisze?
                                        Czy tak?
                                        • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:14
                                          Ahoj!
                                          topsze piszesz:-)
                                          To na drugą nóżkę?
                                          • nocny_marek Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:18
                                            Fajnie, ze mozesz forumowac. Ja w pracy mam obydwie rece zajete i do kompa mam
                                            daleko... A dzis mialem taki zajeb, ze o kimonie nie ma mowy. Extrema na 4
                                            fajery. Pokimam przed kompem do 8.oo i... do roboty, a potem luz do 6.05.
                                            • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:22
                                              Ja niestety muszę jeszcze męczyć się do końca kwietnia, dopiero potem laba:-)
                                              Co powiesz na kawę?
                                              • nocny_marek Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:30
                                                Kawka? Dobry pomysl! Ide wlaczyc expres! Ze smietanka, czy bez? Fajny wynalazek
                                                ten internet! Ludziska z roznych katow swiata moga sobie pogadac ... i o dupie
                                                Marynie - bez "interwencji"... Ty pewnie TYCH czasow nie pamietasz... i nie
                                                trzeba... Ide wlac smietanke!
                                                • Gość: wisia Re: Już po północy..... IP: 217.97.175.* 23.04.03, 04:40
                                                  Nie eeeeeeeee!!! Tylko bez smietanki!!! I bez cukru.....Plisss...
                                                  I pol kubasa kawy, a pol wody... taka fifty-fifty:-))))
                                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:47
                                                    Wisia popieram! Ale może odrobinkę cukru co? plis...
                                                    Mój expres już bulgocze.
                                                  • Gość: wisia Re: Już po północy..... IP: 217.97.175.* 23.04.03, 04:53
                                                    to pozwole Ci na aspartam... jedna tableteczke, ciut poslodzi, a cukrzycy nie
                                                    bedzie... Ale ja dalej bez:-)))
                                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 04:59
                                                    Pychota... Nie potrafię funkcjonować bez dobrej kawusi.
                                                  • Gość: wisia Re: Już po północy..... IP: 217.97.175.* 23.04.03, 05:04
                                                    Dzis czarna kawa nas urzekla,
                                                    Poeto czarna kawe slaw...
                                                    Lecz czarny szatan na dnie piekla,
                                                    to ci dopiero kawa z kaw

Mistrz Galczynski tez ja kochal:-)))
                                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 05:14

A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
                                                    wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
                                                    ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
                                                    we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.

Pokaż mi wody ogromne i wody ciche,
                                                    rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych,
                                                    dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul,
                                                    myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością.

A to znacie?
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 05:02
                                                    Latalem po necie i kawa mi wystygla! Nie moge sie zalogowac, ale pal 6...
                                                    Pijcie ja jak chcecie, ale kawka o tej porze to elixir. I do tego w dobrym
                                                    towarzystwie + Dassen = b a j k a...
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 05:07
                                                    Wisienko! Rozbilas mnie Galczynskim. Uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 05:10
                                                    Miodzio...
                                                    Zastanawiam się jak ludzie mogli kiedyś żyć bez kawy i internetu?
                                                    Ostatnio tłumaczyłem babci co to jest net, ale chyba nie za bardzo zrozumiała.
                                                    Nie wie co traci:-)
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 05:21
                                                    Wisienka "znokautowala" mnie Galczynskim. Brawo i dzieki! Uwielbiam Ildefonsa.
                                                    Moge jedynie dodac, ze wielki J.S.Bach skomponowal kantate "O kawie". Jest cos
                                                    w tym napoju, ze od TYLU lat ma swoich fanow. U mnie 6.20! I druga filizanka.
                                                    Mniam, mniam!
                                                  • Gość: wisia Re: Już po północy..... IP: 217.97.175.* 23.04.03, 05:26
                                                    Hmm... u nas pan Kulczycki ja zaczal stosowac... ten spod Wiednia:-) A
                                                    Galczynski? Razem z Krupczalowskim i Trzetrzewinskim (chrzaszcz sie w trzcinie
                                                    chowa ze wstydu, ze tak marnie brzmi przy Trzetrzewinskim) i Hermenegilda...
                                                    kumple moi najlepsi:-)))
                                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 05:31
                                                    Jeśli lubicie zgadywanki to na www.nescafe.pl jest fajna zabawa: "uwolnij
                                                    żółwia". Ile ja nocy w to przegrałem...
                                                  • Gość: wisia Re: Już po północy..... IP: 217.97.175.* 23.04.03, 05:36
                                                    Wglada na to, ze mialam setny post w tym watku? :-) Wieczorem tam zajrze -
                                                    teraz zbieram sie do biura, oddam robote i spaaaac :-)))

Pa pa pa:-))
                                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 05:39
                                                    Trzymaj się!
                                                    Do zobaczenia.
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 05:43
                                                    Dalej nie moge sie zalogowac! Z tym zolwiem zobaczymy co jest grane. Mnie
                                                    najbardziej jednak smakuje kawa po syfiastym gorskim biwaku /najlepiej w
                                                    Taterkach-jest tym bardziej slodsza, bo mam tam daleko i - rzadko.../. Jak ci
                                                    sie wbije pare kamieni w tylek, to najwieksza lura ma smak niebianski.
                                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 05:47
                                                    Oj tak tak...
                                                    Tatry nasze kochane. nocny czy Ty piszesz z miasta Białystok?
                                                    Tak mi się skojarzyło, nie wiem czy słusznie?
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 05:57
                                                    Z Bialegostoku mialbym bardzo blisko w Taterki. Niestety do tego raju mam sporo
                                                    kilosow!...
                                                  • wrumek Re: Już po północy..... 23.04.03, 06:06
                                                    A Wy jeszcze nie śpicie?
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 06:11
                                                    Co niektorzy - jeszcze nie albo juz nie. Zalezy z ktorej pozycji patrzysz.
                                                    Pogadac zawsze mozemy.
                                                  • wrumek Re: Już po północy..... 23.04.03, 06:15
                                                    Cze kojako! Wpadłem tylko na chwilę. nocnymarek twardy jesteś, tyle godzin przy
                                                    kompie
                                                  • kojako1979 Re: Już po północy..... 23.04.03, 06:12
                                                    Już niedługo będziemy:-) Uciekam. Do zobaczenia wkrótce.
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 23.04.03, 07:01
                                                    Kojako! Trzymaj sie i "do zobaczenia" na nocnym forum!
                                                    Wrumek! Trening braciaszku i nie nadarmo jestem nocnymarek!!! (;o))))))Poza tym
                                                    nie mam po co polegiwac, bo trzeba do roboty. Milo minal czas, w miedzyczasie
                                                    nadrobilem zaleglosci w poczcie, obskoczylem net i jestem na bierzaco. Zycie
                                                    jest za krotkie, zeby je marnowac na spanie! Milego dnia!
                                                  • czarna33 Re: Już po północy..... 23.04.03, 22:32
                                                    Do polnocy jeszcze troche,a ja pol dnia na tym zolwiu jezdzilam:)
                                                  • lucy_z Re: Już po północy..... 24.04.03, 00:34
                                                    :)))
                                                    Pozdrawiam i dobranoc:)))
                                                  • Gość: hm` Re: Już po północy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 01:02
                                                    Hm, Tak pozno Luzy_z, spij dziwczyno, wyspij sie. ;]
                                                    pozdr. hm`
                                                  • Gość: nitka Re: Już po północy..... IP: 80.51.249.* 24.04.03, 02:43

Jakie późno ?? Późno to jest dopiero teraz :)
                                                  • wrumek Re: Już po północy..... 24.04.03, 19:46
                                                    Gość portalu: nitka napisał(a):

>
                                                    > Jakie późno ?? Późno to jest dopiero teraz :)
                                                    e tam jeszcze nie takie póżno:-)
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po północy..... IP: 80.72.65.* 24.04.03, 20:11
                                                    Jeszcze nie tak pozno! Czesc wrumek! Nie bede sie logowal, bo cos mi ostatnio
                                                    komp sie zacina. Jakby wisia rzucila znow troche Galczynskiego, to bede wpadal
                                                    tej nocy. Narazie czesc!
                                                  • kojako1979 Re: Jest jeszcze dzisiaj..... 24.04.03, 22:01
                                                    Pozostało jeszcze 2 godziny...
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Jest jeszcze dzisiaj..... IP: 80.72.65.* 24.04.03, 22:13
                                                    Kojako...! Nie bede sie logowac. Ale za zolwia musisz postawic browarek. Cala
                                                    rodzina go "ratuje" i mam szlaban na kompa od przedwczoraj do ~;+-, const, -
                                                    brak mi symboli! Niech cie......!!!???---%$************(-)(;o
                                                    ((((((((((((((!!!!!!!!P, ale tej nocy jestem TUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
                                                  • kojako1979 Re: Jest jeszcze dzisiaj..... 24.04.03, 22:34
                                                    Cześć!
                                                    Faktycznie to wciąga, wiem coś o tym:-)
                                                    A z browarkiem pomyślimy.
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Jest jeszcze dzisiaj..... IP: 80.72.65.* 24.04.03, 23:07
                                                    Jestem na "linii"...
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Jest jeszcze dzisiaj..... IP: 80.72.65.* 24.04.03, 23:09
                                                    U mie juz po polnocy! Jestem na linii...
                                                  • Gość: Paul Re: Już po północy..... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 22:33
                                                    Gość portalu: nocny_marek napisał(a):

> Wisienka "znokautowala" mnie Galczynskim. Brawo i dzieki! Uwielbiam Ildefonsa.
                                                    > Moge jedynie dodac, ze wielki J.S.Bach skomponowal kantate "O kawie". Jest
                                                    cos
                                                    > w tym napoju, ze od TYLU lat ma swoich fanow. U mnie 6.20! I druga filizanka.
                                                    > Mniam, mniam!
                                                    NARKOMAN!!!! Uszanowanie,
                                                    Paul
    • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 24.04.03, 23:22
      A u nas jeszcze czwartek.
      Musisz być gdzieś w świecie, skoro jesteś cały dzień do przodu:-)
      • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 24.04.03, 23:28
        Teraz wiesz, ze nie jestem z Bialegostoku! Ide "ratowac zolwia". Wpadne za
        moment!!! Pozdr. z browarkiem.......
        • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 24.04.03, 23:30
          Tak mi sie skojarzyło gdy wspomialeś o dupie marynie. Oni mają tam bardzo
          rozwinięty post o takiej nazwie:-)))
          • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 24.04.03, 23:35
            Ja akurat DM znam z zupelnie innych rejonow PL - Beskidy i jeszcze bardziej na
            poludnie. Widocznie - uniwersum!Pozdr.Bede "za chwile"....
            • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 24.04.03, 23:45
              Jak Ci idzie w żółwika?Raz udało mi się go uratować, ale zabrakło mi ponad
              20000 punktów żeby zaistnieć na liście 100 najlepszych.
              • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 24.04.03, 23:53
                4x mialem final na "jezdzie probnej".Do 30.04. mam czas, moze zastartuje...A
                tak w ogole to fajne - jak na test na"yntelygencje...... Powodzenia! Ja juz
                wygrywalem gdzies-kiedys samochod w podobnym quizie i takie gierki traktuje z
                przymruzeniem oka.
                P.S.Bryka jezdzi jak ta lala...
                • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 24.04.03, 23:59
                  A wiesz co? Już dawno nie grałem:-) Idę i ja.
                  • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 25.04.03, 00:07
                    Powodzenia gracze :)
                    • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 00:11
                      Hey nitka!
                      Pogadasz trochę z nami?
                      • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 25.04.03, 00:22
                        Chetnie ale za jakies 30- 45 minut. Teraz mam coś do zrobienia :)
                      • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 00:23
                        Nitka! Zalap sie na zolwika! Kojako! Nie pekaj! Orlami moze nie jestesmy. Moje
                        luki sa w rocku i tam sie rypie na calego. Moze latka nie po temu. Ale www
                        super. Sposob "zabijania" czasu - idealny. Szczegolnie, jezeli pracujesz
                        na "nocce" i masz dostep.
                        • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 00:25
                          nocny ciekawe co nitka ma do zrobienia o tak późnej porze;-)
                          • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 00:30
                            Najlepsze jaja beda, jak sie okazesz facetem, ktory kiedys powiedzial mi,
                            ze "nie mamy o czym dyskutowac".. Kojako - z "Galerii Na Prowincji" albo z UM
                            jestes????????????
                            • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 00:36

> Najlepsze jaja beda, jak sie okazesz facetem, ktory kiedys powiedzial mi,
                              > ze "nie mamy o czym dyskutowac".. Kojako - z "Galerii Na Prowincji" albo z UM
                              > jestes????????????

Co Ci przyszło do głowy? Nie mam nic wspólnego z powyższymi instytucjami.
                              • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 00:44
                                Super!!!!!!!!!Qde, wlasnie rypnolem zolwika! Nie dawaj gazu nitce. Moze babka
                                ma extremalna sytuacje...Cierpliwosc zawsze jest plusem...
                                • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 25.04.03, 01:03
                                  Już jestem :)Chętnie sie załapie na "żółwika", tylko co to jest i gdzie ja to
                                  znajde ??
                                  • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 25.04.03, 01:08
                                    Już wiem gdzie znajde żółwika :) Tak to jest jak sie nie poczyta
                                    wczesniejszych postów.
                                  • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 01:09
                                    niteczko!<www.nescafe.pl>. Tylko nie popadnij w "nirvane" i wpadaj na Lublin.
                                    My tez tak robimy.nm
                                    • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 01:17
                                      Chyba czas na małą czarną...
                                      • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 01:44
                                        kojako! Super gosciu jestes! Nescafe bez zolwika, czy cos czysto pl -
                                        zalewajka. Cholera! jakies paparazzi lataja wokol mnie. Dopiero co zabilem
                                        skolopendre. Ty wiesz jak to gowno gryzie? A ja mam alergie na robaki...
                                        Wale browarka - dziele sie z Forumowiczami, bo w kazdej chwili ide na tabletki -
                                        i tyle mojego! Przez caly czas mi gra marsz zalobny zolwika, bo
                                        akurat "umoczylem"...Pozdr.
                                        • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 25.04.03, 01:50
                                          Kawy nie pijam. Zółwiki zatapiam :)
                                          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 01:53
                                            Gość portalu: nitka napisał(a):

> Kawy nie pijam. Zółwiki zatapiam :)
                                            Nie rób tego! To fajne gady:-)
                                            • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 25.04.03, 01:58
                                              kojako1979 napisał:

> Nie rób tego! To fajne gady:-)
                                              Staram się, no nie wiesz jak bardzo się staram :))
                                        • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 01:51
                                          Dzięki Stary! Nawet nie wiesz jak tęskniłem za browarkiem...
                                          Właśnie zastanawiam się czy cygaro może uzależnić tak jak fajki?
                                          Nie palę już rok, a ostatnio tak mi zapachniało cygarko, że mało mnmie nie
                                          skręciło! Można sobie czasem zapalić czy lepiej nie kusić?
                                          • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 02:05
                                            U mnie odwrotnie! W pokoju z kompem mozna np.pic, ale nie wolno palic. Ja na
                                            tabletkach "alergicznych" z tego na "p" przynajmniej moge palic. Dobrze, ze na
                                            polu cieplo, to mozna wyskoczyc na balkon na papierosika. "Dzis" jestem, a
                                            potem - dopiero wtorek/sroda - chyba, ze sie umowimy, to wyskocze do kawiarenki
                                            internetowej. Niteczce chyba sie spodobal zolwik, bo nie daje glosu. Mnie brak
                                            wisienki z Galczynskim, bo gdzies mi wcielo jego tomiki, a nie mam czasu latac
                                            do IP. W internecie tez nie znalazlem.
                                            • Gość: nitka Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.51.249.* 25.04.03, 02:15
                                              Daje głos :) Z żółwika juz zrezygnowalam :)
                                            • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 02:18
                                              A ja będę w piątek, sobotę i poniedziałek. Będzie miło jeśli zawitasz:-)
                                            • kojako1979 Re:"Gwiazdy" dla nocnego 25.04.03, 02:24
                                              Gwiazdy
                                              Rozpłakały się gwiazdy Belgii
                                              nad mym zbłąkaniem, szaleństwem wielkim,

Pozwoływały się, rozpłakały się,
                                              a jedna, ta niebieska, rzekła: mój mały.

Rozpłakały się gwiazdy Niemiec
                                              też nade mną, żem taki szaleniec,
                                              że za dużo ukochałem naraz,
                                              że najgłupsza mogła zwieść mnie gitara,

świeca nagle zapalona dobrą ręką,
                                              i świecące przy tej świecy loki,
                                              księżyc mały i wielkie obłoki,
                                              i przechadzki przez most pod wiatr z piosenką.

Poszeptały coś gwiazdy niemieckie,
                                              a ta niebieska zapłakała jak nad dzieckiem.
                                              Gwiazdy czarne Notre-Dame
                                              też widziały jak bardzo byłem sam,
                                              a to były gwiazdy Francji najlepsze.
                                              Więc gdy jęły płakać nade mną,
                                              już niebiesko było, już nieciemno
                                              i niebieski już był most i powietrze.
                                              A ta mała, niebieska straszliwie,
                                              powiedziała: Ja mu się wcale nie dziwię.

Ale tylko gwiazdy Polski uciekły
                                              i krzyczały: To był człowiek wściekły,
                                              niepotrzebny zakochany pasterz,
                                              niepotrzebna gwiazda nad masztem,
                                              niepotrzebny kwiat, zbędny instrument,

Niepotrzebne drzewo z wiecznym szumem,
                                              niepotrzebna rozkochana piosenka,

Niepotrzebny kościół, gdzie się klęka,
                                              niepotrzebna ławka, gdzie się siada,
                                              i słodycz, i noc, i zagłada

• Gość: nitka Re:'Gwiazdy' dla nocnego IP: 80.51.249.* 25.04.03, 02:37
                                                Idę już spać. Dobranoc :)
                                                • kojako1979 Re:'Gwiazdy' dla nocnego 25.04.03, 02:46
                                                  Kolorowych snów nitka!
                                              • Gość: nocny_marek Re:'Gwiazdy' dla nocnego IP: 80.72.65.* 25.04.03, 02:42
                                                I "tutaj poeta oszalal,
                                                rozgryzl kurajke na nosie,
                                                westchnal i lzami sie zalal,
                                                I dalej poszedl z lososiem."
                                                To takie dalekie "retrospekcje" z najpiekniejszych obozow wedrownych na
                                                Mazurach i w Taterkach... Az nieraz sluchac bylo hadkoooooooooo.......
                                                • Gość: nocny_marek Re:'Gwiazdy' dla nocnego IP: 80.72.65.* 25.04.03, 02:54
                                                  Miala byc kurzajka, ale cos mi sie zacina kompik /placze o nowy
                                                  harddisc/.Alescie walneli "lyrycznie". Wlasnie znalazlem zeszyt z "cytatami",
                                                  ale zachowam na replike... Dzieki za "gwiazdy"!
                                            • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 25.04.03, 02:52
                                              Czy ktos jeszcze nie spi???

Ona plynie szeroko,
                                              wielka i wielodzwieczna,
                                              krowom
                                              rogi osrebrza,
                                              dachom gont omiesiecznia,
                                              w sadach jablka potraca,
                                              dzieciom jablka w sny wklada,
                                              kolo wielkie zatacza,
                                              plasom i spiewom rada,
                                              smykiem do okien stuka,
                                              na jezioro wyciaga,
                                              zeby plynac i spiewac,
                                              zeby w truny zabrzakac...

Hmmm... noc pezji mistrza Ildefonsa? :-)))

Pozdrowienia niespiochy:-)))
                                              • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 02:57
                                                Witamy witamy!
                                                • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 25.04.03, 02:59
                                                  Ech... nocne... nie da sie pracowac o bardziej ludzkich porach? :-)))
                                                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 03:08
                                                    "Musi pracować ktoś, żeby inny mógł spać"
                                              • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 03:03
                                                "Jeszcze mi dzisiaj gwiazda po nocach
                                                zza chmor snu blyska
                                                dlon twoja waska. twarz twoja zlota
                                                I bizantyjska".....
                                                Wisienko! Sloneczko! Walnij cos z Ildefonsa! A ty kojako - nie pal jak juz
                                                rzuciles. Lepiej lyczek dobrego trunku, niz sztach. U mnie noc gwiazdzista,
                                                slowiki morde dra, a ja jestem alergikiem-romantykiem. 10 000kropelek extraktu
                                                z chmielu - nie zaszkodzi. Wasze zdrowie!(;o))))))))))))))))))
                                                • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 25.04.03, 03:07
                                                  Ona byla ruda, ale niezupelnie - pewien polysk po wlosach grasowal...
                                                  zyla z Finkiem. Fink byl rezyser. Przez snobizm
                                                  komunizowal...
                                                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 03:16
                                                    Czas przyjrzeć sie bliżej lodówce:-)

==

"Lektura współczesnych autorów wysusza mózg"
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 03:25
                                                    Gość portalu: wisia napisał(a):

> Ona byla ruda, ale niezupelnie - pewien polysk po wlosach grasowal...
                                                    > zyla z Finkiem. Fink byl rezyser. Przez snobizm
                                                    > komunizowal...
                                                    ..."(sa tacy na Mazowieckiej).
                                                    A Inge? Inge miala w sobie jakis smak niemiecki,
                                                    ten akcent w slowie "Mond" - ksiezyc...der Mond, im Monde...
                                                    A Fink byl duren i blondyn."
                                                    Ten ksiezyc, ten swiat... te cholerne slowiki naprzeciwko mojego balkonu.
                                                    Ide "pogadac" z lodowka i wracam.
                                                  • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 25.04.03, 03:28
                                                    wiec ta pamiec calkiem niezla... :-))) Skad nabozenstwo do Ildefonsa? ...a ja
                                                    tylko kawke...
                                                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 03:32
                                                    U mnie kawka już była, teraz czas na herbatkę.
                                                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 03:59
                                                    No jak, śpicie już? Nie zostawiajcie mnie samego:-((((
                                                  • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 25.04.03, 04:03
                                                    no co Ty?!!! Jeszcze troche nie eeeeee:-))) Ale troszke tu.... troszke w
                                                    programie... komp mi w pracy padl i musze lekcje domowe odrabiac :-)))
                                                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 04:08
                                                    No to współczuję... Nie ma nic gorszego niż złośliwość rzeczy martwych.
                                                    Mam nadzieje, że się bardzo nie denwerwujesz?
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 25.04.03, 04:06
                                                    "Wyczyscilem" lodowke, zamordowalem zolwika...Tym razem mistrz Ildefons chyba
                                                    zadzialal na mnie destruktywnie /moze i slowiki maja w tym swoj udzial/. I jak
                                                    sobie pomysle, co mnie czeka w najblizszych dniach....chyba powiem Wam dobranoc.
                                                    Pozdr.
                                                  • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 25.04.03, 04:08
                                                    Te slowiki... to chyba sztuczne? O tej porze juz kwila??? Albo to tylko 'w
                                                    duchi' gra???
                                                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 25.04.03, 04:10
                                                    trzymaj się ciepło nocny! do następnego razu!
                                                  • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 25.04.03, 04:12
                                                    snij o Mazurach:-)))
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie piąta.... 25.04.03, 04:45
                                                    Miasto budzi sie do życia...
                                                  • Gość: wisia Re: Już prawie piąta.... IP: 217.97.175.* 25.04.03, 04:51
                                                    Ciemno u mnie... i ciemno to widze... W Rzeszowie gina na ulicy bobry, w
                                                    Lublinie koalicja Bender-Zywiec, w Bialymstoku zwloki w studni...

Ech... poranna porcja wiadomosci z gazety moze niezle nastawic na czarnowidztwo:
                                                    (((

Mimo tego... milego dnia Kojako:-)))
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie piąta.... 25.04.03, 05:00
                                                    Tobie życzę tego samego!
                                                    Piątek, prawie weekend:-)
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już prawie piąta.... IP: 80.72.65.* 25.04.03, 05:18
                                                    Wy jeszcze urzedujecie? Bydle mi sie przyblokowalo, ale to juz i tak ostatnie
                                                    podrygi konajacej ostrygi...moje i mojego kompa tej nocy. Wisieneczko - "moje"
                                                    slowiki sa najprawdziwsze w swiecie. Trzymajcie sie!
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie piąta.... 25.04.03, 05:20
                                                    Bywaj druhu!
                                                  • kojako1979 Re: Już po piątej.... 25.04.03, 05:19
                                                    Latarnie nie świecą, autobusy już jeżdżą.
                                                    I mamy nowy dzień. Już 125 w tym roku:-)
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie szósta.... 25.04.03, 05:53
                                                    Najwyższy czas pomyśleć o ciepłym łóżeczku...
                                                    Pa!
                                                  • Gość: niunio Re: Już prawie pierwsza.... IP: *.netia.pl 26.04.03, 00:37
                                                    Czy ktoś nie śpi?
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie pierwsza.... 26.04.03, 00:57
                                                    Ja nie śpię i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś do pogadania:-)
                                                  • Gość: Kumak Re: Już prawie pierwsza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.03, 01:40
                                                    NIE spie i pewnie nie dane mi dzisiaj zasnac .Ciche nocne mile pracowanie ale
                                                    za to nastepna sobota i trzy dni po niej jeziora, jeziora i glebokie
                                                    wody .
                                                  • kojako1979 Re: Już po szóstej.... 26.04.03, 06:21
                                                    No właśnie... Mój komputer oszalał. Zero netu przez całą noc!
                                                    Chyba mu przywalę...
                                                  • wrumek Re: Już po 20.... 26.04.03, 20:30
                                                    Jeszcze niecałe 4 godziny i będziemy mieli północ. Swoją drogą ciekawe ilu
                                                    forumowiczy zagląda późno w nocy na FL?
                                                  • kojako1979 Re: Już po 20.... 26.04.03, 21:49
                                                    wrumek napisał:

> Jeszcze niecałe 4 godziny i będziemy mieli północ. Swoją drogą ciekawe ilu
                                                    > forumowiczy zagląda późno w nocy na FL?
                                                    No, kilku na pewno się znajdzie, o czym świadczy ten post:-)
                                                  • czarna33 Re: Już po 20.... 26.04.03, 21:54
                                                    Pod warunkiem,ze kompy nie nawala:)))
                                                  • kojako1979 Re: Już po 20.... 26.04.03, 22:02
                                                    czarna33 napisała:

> Pod warunkiem,ze kompy nie nawala:)))
                                                    Jak ja Ciebie rozumiem...
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:05
      Jak to milo spotkac w tym wirtualnym swiecie Towarzysza Niedoli:)
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:08
        Mnie również jest miło:-) Co powiesz na wirtualną kawę?
        • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:11
          Hmm owszem,reflektuje ale z duza iloscia mleczka i cukru.
          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:15
            Oki, nawet odstąpię Ci swoją porcję mleczka, bo ja preferuję prawdziwie czarną
            kawę:-)
            • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:18
              Ja generalnie tez tylko czarniutka,ale juz wlalam w siebie trzy wiec mleczko
              sie klania.
              • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:22
                To zmienia postać rzeczy. Na szczęście piję dziś pierwszą, więc mogę sobie
                pozwolić na szatanka:-) No to co? Może jeszcze po małym ciasteczku?
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:26
      Mam serniczek.Do kawusi pasuje jak ulal.
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:27
        A ja makowca, też ujdzie:-)
        • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:35
          Sam upiekles:)?

• kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:38
            :-))))))))) Ale pomagałem! Kupiłem mak i cukier.
            • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:42
              He he ,to sie chwali,a kto ukrecil?
              • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:47
                Wstyd się przyznać, ale moja kobieta... Na usprawiedliwienie mogę tylko dodać,
                że używała elektrycznej maszynki, więc zbytnio się nie zmeczyła:-) W każdym
                razie obiecuję poprawę.
                • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:49
                  Po pierwsze moj ci on on 200
                  Hmm kobiecie zloz caluski na usteczka bo pyszne to ciasteczko mniam,mniam
                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 22:52
                    Nie omieszkam:-) Takie mi się słodkie dziewczę trafiło, że sam sobie
                    zazdroszczę. A ty sama kupiłaś ser?
    • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 26.04.03, 23:08
      ...prosto z pracy - melduje sie!!! Dajcie "spocznij", bo mi "bojler"
      pierdyknie...
      Alez powolny ten net dzisiaj....
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:12
        Witaj nocny! Jak żyjesz brachu?
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:16
      Sama ser kupilam i go ukrecilam,i te wszelkie bzdety tam wrzucilam.Ale sernik
      to pryszcz najlepsze byly CYCKI MURZYNKI
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:20
        Fakt, bardzo dobre ciasto Ci wyszło:-) A "biust Murzynki", też jest niezły.
        • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 26.04.03, 23:25
          Kojako!Sherlock ma przerabane... Wiesz, ze wilka ciagnie do lasu????????
          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:29

> Kojako!Sherlock ma przerabane... Wiesz, ze wilka ciagnie do lasu????????
            Co masz na myśli?
            • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 26.04.03, 23:31
              W Taterki - przyjacielu... A z FZ blizyj...
              • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:36
                He he... tak myślalem;-) Ciekawe czy wiesz co skłoniło mnie do szukania Ciebie
                w tamtych okolicach? Stawiam piwko jeśli zgadniesz czym się zdradziłes...
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:28
      Hmm ja wiem ,ze kulturalnie to jest biust ale to sie nazywa odgornie.Cycki
      murxynki i juz
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:30
        Wiem, ale mama zawsze mi powtarzała że nie można mówić "cycki":-)
        • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:33
          No ale coz ja poradze jak tak w przepisie.
        • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 26.04.03, 23:36
          Wy o ciastach, a ja mam pieczona jagniecine z nadzieniem /Wielkanoc poraz II ze
          wszystkimi "jajami" - tyle, ze bez dyngusa/.
          Pyyyyyyyyycccccccchhhhhhhhhaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:40
            Niektórzy to mają fajnie, dwa razy święta... A są tacy którzy nawet imieniny i
            urodziny mają w jednym dniu:-((( I gdzie tu sprawiedliwość? (szloch)
          • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 26.04.03, 23:40
            Ja sie nie kryje, a za piwko dzieki, ale mam za daleko...
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:39
      E tam ja sobie jutro powtorke zrobie z boczkiem.Super ,cymes och,ach i
      wogole.Ale sie objem ,hmm tylko czosneczkiem bedzie pachnialo:)
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:42
        Zmówili się! Niezdrowo jest jeść po północy, takiego mi apetytu narobiliście,
        że muszę czegoś sobie poszukac...
      • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 26.04.03, 23:42
        Rodziciele pewnie chcieli obleciec rowno obydwie uroczystosci?
        • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:44
          Nie ma sprawiedliwości na tym świecie! Nie ma!
        • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:45
          Co do sprawiedliwosci to fakt,nie ma nie ma .
          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:48
            Znalazłem jogurcik.
          • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 26.04.03, 23:49
            Z drugiej strony - to fajnie, bo prezenty wieksze.....
            • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:50
              Z reguły są dwa: 2 skarpetki albo 2 rękawiczki:-)
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:48
      6 minut i minie ponoc
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:49
        U mnie za 11:-)
        • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:52
          U mnie za 4 i ide spac ,popatrze z ranba a teraz spac,sio sio spac.
          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:54
            Karaluchy pod poduchy czarna:-)
            • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 26.04.03, 23:57
              2xswieta to male piwo! Zapytaj o 2 tygodnie wielkiego postu.......
              • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 26.04.03, 23:59
                O tym nie pomyślałem... Co nie zmienia faktu, że dalej uważam, iż niektórzy to
                maja szczęście:-)
                • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 00:02
                  Jassssssne, ze maja... szczescie znaczy sie maja... Jagniecina i te... jak im
                  tam? biusty murzynki? - a ja znowu kawka :-))) Witajcie nocnie nocni:-)))
                  • kojako1979 Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 00:04
                    Witamy! U mnie już jedna była...
                • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 27.04.03, 00:04
                  "Panszczyzne" odwalilem, teraz mam ferie do 6.05.i z czystym sumieniem /masz
                  browarek?/mowie "Na zdrowie!"(;o))))))))))))
                  • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 27.04.03, 00:10
                    Czesc wisienko! Nie wiem dlaczego, zle zawsze nastrajasz mnie poetycznie..../a
                    slowiki znow sie dra..../.....
                    • Gość: wisia Re: Mowisz, ze zle? Juz sie Was zostawiam... papa IP: 217.97.175.* 27.04.03, 00:13
                      • kojako1979 Re: Mowisz, ze zle? Juz sie Was zostawiam... pap 27.04.03, 00:19
                        No co Ty Wisia! Zamiast "a" wcisnął "z":-)
                  • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 00:10
                    Wzoszę toast: za zdrowie Forumowiczów!
                    • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 27.04.03, 00:12
                      Niech im gwiazdka pomyslnosci.......
                      • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 27.04.03, 00:28
                        Wisia!Faktycznie zamiast "a" werznolem "z". To z pospiechu, bo znow robie 100
                        rzeczy naraz, i pewnie ze zmeczenia."A ty jestes dla mnie jak
                        swiatlo".../parafraza KIG/ Nie odchodz! Please.......
                        • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 00:30
                          No i się porobiło... Mam nadzieję, że wróci.
                        • Gość: wisia Serwus madonna... IP: 217.97.175.* 27.04.03, 00:33
                          Byli inni przede mna. Przyjda inni po mnie,
                          albowiem zycie wiekuiste, a smierc plonna.
                          Wszystko jak sen wariata sniony nieprzytomnie ---

Kojako - w tym linku masz slowika, niech nocny nie opowiada, ze tylko u niego
                          sie dra :-))))

www.republika.pl/lesnictwo/ptaki/sowikr.htm
                          • kojako1979 Re: Serwus madonna... 27.04.03, 00:37
                            Wisia dzięki!!! Aż dreszczyk przechodzi. Jesteś kochana...
                          • Gość: nocny_marek Re: Serwus madonna... IP: 80.72.65.* 27.04.03, 00:40
                            "We snie w lasach sa jasne polany,
                            spokoj zloty i nieslychany,
                            pocalunki zielone jak paproc.
                            Albo jestes egipska krolowa,
                            jak miod slodka i madra jak sowa"...
                            Wisia! Boj sie Boga, za jedna literke chcesz nas zostawic? Czy to tylko
                            pretekst? A tak fajowo bylo.....Aaaaaaaaaaaaaaa!
                            • Gość: nocny_marek Re: Serwus madonna... IP: 80.72.65.* 27.04.03, 00:43
                              Po www mam "stereo", ale moje sa "muzykalniejsze".....Hihihi!
                              • kojako1979 Re: Poezja... 27.04.03, 00:47
                                Siedzę w słuchawach i rozkoszuję sie słowiczkiem...
                                • Gość: wisia Re: Poezja... IP: 217.97.175.* 27.04.03, 00:51
                                  A mowia, ze mezczyzni niewrazliwi na cuda przyrody? Acha, ale te Taterki...
                                  Wszystko jasne:-))))
                                • Gość: nocny_marek Re: Poezja...romantyka... IP: 80.72.65.* 27.04.03, 00:53
                                  Teraz mi wierzysz? I jak tu sie nie "rozkleic"...
                                  • kojako1979 Re: Poezja...romantyka... 27.04.03, 01:01
                                    Myślę, że już czas na kawkę:-)
                                  • Gość: wisia Re: Poezja...romantyka...ornitologia... IP: 217.97.175.* 27.04.03, 01:03
                                    Wierze, wierze... Tylko dlaczego juz spiewaja? Za wczesnie jak na slowiki...
                                    Tydzien temu na cmentarzu w srodku miasta obserwowalam przez godzine dwie
                                    sojki. Zabiegane, zakrecone, zbieraly suche trawki na gniazdo. Coraz wiecej
                                    lesnych ptakow w miastach. Dobrze to swiadczy o nas, ludziach... A jak
                                    przyjemnie patrzec:-))) Na mojej slonince dla sikorek w zimie byly juz i
                                    dzwonce i dziecioly... Sama radosc:-)))
                                    • Gość: nocny_marek Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka IP: 80.72.65.* 27.04.03, 01:18
                                      "Slowik w spiewie o malo nie wyzionie ducha,
                                      a roza wdziecznie glowke skloniwszy, nie slucha."
                                      Czyje to?
                                      Wbilem "conieco" w krzyze, i od razu lzej...
                                      • Gość: wisia Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka IP: 217.97.175.* 27.04.03, 01:22
                                        Noc sie poddaje slowikowym czarom,
                                        Lecz swit niedobry robi go na szaro.

Cyzje to? :-)))
                                      • kojako1979 Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka 27.04.03, 01:22
                                        Czy to aby nie "Mały Książe"?
                                        • Gość: nocny_marek Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka IP: 80.72.65.* 27.04.03, 01:25
                                          Slowik i zaby
                                          Ja spiewam sam. A hurma
                                          CHOR MA.
                                          To ten sam!
                                          • Gość: wisia Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka IP: 217.97.175.* 27.04.03, 01:28
                                            Gwiazdy nie pojma nigdy,
                                            ze sie robi jasno,
                                            Dopiero wtedy,
                                            Gdy one pogasna.
                                            • Gość: nocny_marek Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka IP: 80.72.65.* 27.04.03, 01:31
                                              "Jestes jak w lesie plama sloneczna,
                                              tak nieuchwytna, lekka, taneczna..."
                                              • Gość: wisia Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka IP: 217.97.175.* 27.04.03, 01:34
                                                Tworzymy razem zgrany kolektyw:
                                                Jeden do pracy, dwoch do dyrektyw.

A to kto?
                                                • kojako1979 Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka 27.04.03, 01:36
                                                  Słodycze warg wilgotnych, co pachną jak róże,
                                                  Poznać można na ledwie skreślonym konturze

A to kto?
                                                  • Gość: wisia Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka IP: 217.97.175.* 27.04.03, 01:38
                                                    A to Kojako:-)))
                                                  • kojako1979 Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka 27.04.03, 01:41
                                                    Ja mam usta namiętne:-)
                                                  • kojako1979 Re: Poezja...romantyka...ornitologia - piorka 27.04.03, 01:42
                                                    Więc to nie o mych pisał Słonimski...
                                                  • Gość: wisia Nocna zabawa literacka IP: 217.97.175.* 27.04.03, 01:41
                                                    Bawila sie Barbara z bernardynem bardzo.
                                                    A ze taka zabawa zacni ludzie gardza,
                                                    Teraz kazde z osobna winy swoje maze:
                                                    Bernardyn beczy Bogu,
                                                    A beben Barbarze.
                                                  • kojako1979 Re: Fajni jesteście! 27.04.03, 01:43
                                                    Bardzo!
                                                  • Gość: wisia Re: Fajni jesteśmy:-))) IP: 217.97.175.* 27.04.03, 01:46
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Nocna zabawa literacka-do wisi IP: 80.72.65.* 27.04.03, 01:51
                                                    "Iesli milenka, slodkie oczy twoie,
                                                    mknac po buxtabach tey anticzney xsiegi,
                                                    Bogday raz uzrza wiey kartach nas dwoie,
                                                    Nie zal mi bedzie przydlugszey mitregi:
                                                    By spektr choc zbodzic twey lubey ochoty,
                                                    Wartoc iest wydac z siebie siodme poty".
                                                  • Gość: wisia Re: Nocna zabawa literacka-do wisi IP: 217.97.175.* 27.04.03, 01:58
                                                    Hmmm... na plotek musialam skoczyc, by sciagnac pomoc tej nocy:-)))

Nie bdaja moje papiery
                                                    O przewazne bohatery;
                                                    Nic u nich Mars, chocia srogi,
                                                    I Achilles predkonogi;
                                                    Ale smiechy, ale zarty
                                                    Zwykly zbierac moje karty.
                                                    Piesni, tance i biesiady
                                                    Schadzaja sie do nich rady.
                                                    Statek tych czasow nie placi,
                                                    praca sie prozno czlowiek traci.
                                                    Przy fraszkach mi wzdy naleja,
                                                    A to wniwecz, co sie smieja.

A co? Niezly? :-)))
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Nocna zabawa literacka-do wisi IP: 80.72.65.* 27.04.03, 02:02
                                                    Czy to jasnie pan na Naglowicach?
                                                  • Gość: wisia Re: Nocna zabawa literacka-do wisi IP: 217.97.175.* 27.04.03, 02:04
                                                    pan na Czarnolesie...

• Gość: nocny_marek Re: Nocna zabawa literacka IP: 80.72.65.* 27.04.03, 02:09
                                                    Pamietam z lat szkolnych recytacje:
                                                    Gosciu, siadz pod mym lisciem ...figowym (sic!)
                                                    No i pala z polaka, bo pani nie miala poczucia humoru.
                                                  • kojako1979 Re: Już po drugiej... 27.04.03, 02:05
                                                    Słowiczek przyśpiewuje, a ja się kolejną kawą truję:-)
                                                  • Gość: wisia Re: Już po drugim kuflu :-))) IP: 217.97.175.* 27.04.03, 02:11
                                                    Skoro w reke wezme czasze,
                                                    Wnet ze lba troski wystrasze;
                                                    Wiec iz mniemam, ze mam wiele,
                                                    Stad mi lacno o wesele.
                                                    Wieniec musi byc na glowie,
                                                    A fraszka wszyscy panowie.
                                                    Kto sie chce bic, obuj zbroje,
                                                    Ja przy kuflu przedsie stoje,
                                                    Bo tak mnimam, ze upitym
                                                    Lepiej lezec niz zabitym.

Kawka... mniam, trzecia tej nocy:-)))
                                                  • kojako1979 Re: Już po drugim kuflu :-))) 27.04.03, 02:14
                                                    A wiecie, że wikingowie popijali z ludzkich czaszek? Takie czarki, jak obecne
                                                    arcorocki, nietłukące sie:-)
                                                  • Gość: wisia Re: Już po drugim kuflu :-))) IP: 217.97.175.* 27.04.03, 02:22
                                                    A nie z rogow i rozturhanow?
                                                  • kojako1979 Re: Już po drugim kuflu :-))) 27.04.03, 02:28
                                                    Mieli różne serwisy:-)
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po drugiej... IP: 80.72.65.* 27.04.03, 02:13
                                                    kojako1979 napisał:

> Słowiczek przyśpiewuje, a ja się kolejną kawą truję:-)
                                                    Cos zamilkles, a tu prosze! Fraszki acan tworzysz. Dawaj dalej, moze sie dzieci
                                                    beda o tobie uczyly w szkole, a my bedziemy dumni, ze kiedys raczyles z nami
                                                    pofiglowac w necie.
                                                  • kojako1979 Re: Już po drugiej... 27.04.03, 02:16
                                                    Nie musisz sie ze mnie naśmiewać, wiem że jestem poetyckim anty talenciem:-)
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po drugiej... IP: 80.72.65.* 27.04.03, 02:23
                                                    Wcale sie nie nasmiewam. Czlowiek wszystkiego musi w zyciu poprobowac. Tylko
                                                    ten, co nic nie robi przechodzi przez zycie jak cien.
                                                  • Gość: wisia Re: Już po drugiej... IP: 217.97.175.* 27.04.03, 02:19
                                                    Pewien Kojako z forum gazety
                                                    Kawa sie nocnie trul niestety.

Slowikow sluchal razem z Markiem
                                                    I bardzo sie martwil zegarkiem.

Jutro sie dzieci beda uczyc o nim w szkole.
                                                  • kojako1979 Re: Już po drugiej... 27.04.03, 02:24
                                                    Do niedzielnych rannych zórz
                                                    Wisia nie opuści nas i już

• Gość: wisia Re: Już po drugiej... IP: 217.97.175.* 27.04.03, 02:29
                                                    :-)))

Jeszcze tylko 30 minut transferu muzyczki i 34% dysku do defragmentacji, a
                                                    potem juz spac:-)))

Ale sympatycznie mi z Wami:-)))
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już po drugiej...i ja sprobuje! IP: 80.72.65.* 27.04.03, 02:27
                                                    Wisia, Marek i Kojako
                                                    byli calkiem niezla paka.
                                                    Gdy na dworze nocka prysla -
                                                    na forumie postow trzysta!
                                                  • kojako1979 Re: Już po drugiej...i ja sprobuje! 27.04.03, 02:33
                                                    Nie mieli dosyc pisania
                                                    dlatego rezygnowali ze spania
                                                    wytrwale wypatrując swe oczy
                                                    w oczekiwaniu na odpowiedź
                                                    która zaraz na ekran wskoczy:-)
                                                  • kojako1979 Re: Już po drugiej...i ja sprobuje! 27.04.03, 02:38
                                                    Wisiu kochana
                                                    i tak będziesz nie wyspana
                                                    posiedź z nami do białego rana
                                                    bo w mym sercu pozostanie niegojąca sie rana...

• Gość: wisia Re: Już po drugiej...i ja sprobuje! IP: 217.97.175.* 27.04.03, 02:43
                                                    Tys jest - Orfeusz, Romeo, Dante...
                                                    Szukaj az trzech pieknych kooperantek :-)))
                                                  • Gość: wisia Re: Już po drugiej...i ja sprobuje! IP: 217.97.175.* 27.04.03, 02:40
                                                    Probowali, smakowali,
                                                    slowem bawiac sie wytrwali
                                                    Az switem bladym zostali
                                                    Zaskoczeni...
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie trzecia...! 27.04.03, 02:40
                                                    dość już poezji bo mi mózg zaczyna parować od tego wyszukiwania rymów. Wisia,
                                                    gdzie Ci będzie lepiej?
                                                  • Gość: wisia Re: Już prawie trzecia...! IP: 217.97.175.* 27.04.03, 02:51
                                                    Jeszcze tyle byloby do pisania,
                                                    nie wystarcza tu zadne slowa:
                                                    o wiewiorkach, o bocianach,
                                                    o lakach sfaldowanych jak suknia balowa,
                                                    o bialych motylach jak listy latajace,
                                                    o zieleniach smiesznych pod swierkami,
                                                    o tych sztukach, ktore robi slonce,
                                                    gdy sie zacznie bawic kolorami...
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie trzecia...! 27.04.03, 02:57
                                                    Ładnie powiedziane:-) Nie zauważylaś, że kolega nocny chyba skoczył na zakupy
                                                    do nocnego, albo o nas zapomniał?
                                                  • Gość: nocny_marek Re: Już prawie trzecia...! IP: 80.72.65.* 27.04.03, 02:57
                                                    Ja tez cos wysiadam - mialem b.ciezki dzien i tydzien - i chyba powiem wam
                                                    DOBRANOC!!!(;@)))))))))))))))))
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie trzecia...! 27.04.03, 03:00
                                                    Zbieraj siły na poniedziałkowo-wtorkową noc! Będziesz?
                                                  • Gość: wisia Re: Już prawie trzecia...! IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:00
                                                    Uhummm... skoczyl i wysiadl... to sie nazywa brak kondycji:-)))
                                                  • kojako1979 Re: Już prawie trzecia...! 27.04.03, 03:02
                                                    Więc wypijmy za kondycję nocnego!
                                                  • Gość: wisia Re: Już prawie trzecia...! IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:03
                                                    To zdrowko nocnego - siulim! :-)))
                                                  • kojako1979 Re: Zdrowie nocnego...! 27.04.03, 03:05
                                                    no to pyk!
                                                  • Gość: wisia Re: Już prawie trzecia...spij dobrze nocny:-))) IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:02
    • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 03:07
      Jak wisia Twoje samopoczucie?
      • Gość: wisia_nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:09
        Doskonale!!! Jestem typowa sowa... w nocy dzialam, w dzien spie:-))) (jesli bog
        da)
        • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 03:12
          To tak jak i ja!
          Nie ma nic gorszego
          od wstawania rannego!!!!
          • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:13
            Witaj wobec tego brachu w nieszczesciu:-)))
            • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 03:15
              A dlaczego w nieszczęściu? Jest całkiem przyjemnie:-)
              • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:17
                w nieszczesciu rannego wstawania... czysta zgroza i bieda!
                • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 03:18
                  aaaaaaaaaa.... A ja jutro muszę rano wstawać:-(((
                  • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:19
                    Oooooo... a ja bede spac, ale mi przykro, ze Ty musisz wstawac:(
                    • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 03:21
                      Nawet nie wiesz jak to wiele znaczy, gdy ktoś łączy sie z Tobą w cierpieniu...
                      Aż mi się lżej na sercu zrobiło:-)
                      • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:22
                        wiem, wiem... dobrze wiem co to znaczy i wiem co mowie:-)
                      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 03:23
                        O 3:30 muszę przerwać nadawanie:-(((
                        "Zobaczymy" się w poniedziałkową noc?
                        • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:24
                          Bede spala - wtorek u mnie zapowiada sie ciezko.
                          • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 03:26
                            Tak czy inaczej, na pewnie nie raz sie tu spotkamy:-)
                            • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:28
                              Na pewno:-) Dobranoc:-)))
                              • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 03:29
                                Trzymaj się ciepło! pa pa!
                                • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 27.04.03, 03:46
                                  Dobraaaaaaannnnnnooooooccccccccc!
                                  Jeszcze nie spie, wisienko - kondycje tez mam niezla, ale naprawde mialem
                                  ciezkie dni. Zagapilem sie na TV. Ona jest czesto bardzo usypiajaca. Licznik
                                  latal dzis jak wentylator."Nikt mnie nie zmusi, zebym sie komus przysnil". I na
                                  tym koncze. Wy bedziecie kimac, a ja poranna kawunke bede pil bez waszego
                                  towarzystwa.....bez cukru....bez mleczka....AAAAAA! Gorzkie zycie. Ciao amigos..
                                  • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 03:57
                                    Daruj minutom, dniom, godzinom...
                                    Mina...

Dobranoc:)))
                                    • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 06:47
                                      Jestem! Pospałem trochę i już jestem zwarty i gotowy:-)

--
                                      "Nie lubię rano wstawać"

--
                                      "Nienawidzę rano wstawać"

• Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 07:47
                                        Na pewno wszystko o'k kojako? :-)))))))
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 07:48
      Moze kawusia na Dzien Dobry?
      • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 07:51
        Wlasnie zaparzylam... zapraszam :-)))
        • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 07:54
          :(Ja nie mam,musze potomstwo do sklepu wyslac.
      • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 07:55
        Wstali? Pojda? Dobre dzieci:)))
      • Gość: wisia Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 27.04.03, 08:03
        Niepedagogiczne, ale przekup go/ja :-)))
    • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 07:59
      Stawia sie:)
      • czarna33 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 08:12
        No nie ma lekko,przekupilam lodem.
    • Gość: beata Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: w3cache:* / 192.168.0.* 27.04.03, 08:41
      Nocny marku mam do ciebie dwa pytania: 1/z tą kawą czy to nie jest
      uzależnienie, które trzeba leczyć?
      2/odnośnie siedzenia w nocy/zamiast spać/ upodabniasz się do batmana?
      • kojako1979 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 10:45
        nocny zapewne śpi, ciężką miał dzisiaj noc:-)
        • wrumek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 13:38
          Tak chciałem z Wami pogadać... No i co? Zaspałem:-)
          • pepperoni78 Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 15:28
            Ojej. tyle się dzieje kiedy mnie nie ma :)
            • wrumek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 27.04.03, 17:02
              No to dlaczego nie wpadasz na forum?
              • kojako1979 Re: Jeszcze tylko 3,5 godziny do północy... 28.04.03, 21:27
                Jak przyjemnie znowu być na forum:-)
                • Gość: wisia Re: Jeszcze tylko 3,5 godziny do północy... IP: 217.97.175.* 28.04.03, 21:32
                  kojako... Ty nalogu!!! :-)))

Wlasnie przegladalam wyniki naszej nocnej poetyckiej biesiady:))) Witaj!
                  • kojako1979 Re: Jeszcze tylko 3,5 godziny do północy... 28.04.03, 21:49
                    Jestem jaki jestem inie zamierzam się zmienić:-)
                    Chyba się nie gniewasz?
                    • Gość: wisia Re: Jeszcze tylko 3,5 godziny do północy... IP: 217.97.175.* 28.04.03, 21:57
                      Gniewac sie? Coz za pomysl? :-))) Zmieniac sie? A po co? :-)))
                      • kojako1979 Re: Jeszcze tylko 3,5 godziny do północy... 28.04.03, 22:00
                        Więc się nie zmieniam:-) Ciekawe czy nocny nas nawiedzi?
                        • Gość: wisia Re: Jeszcze tylko 3,5 godziny do północy... IP: 217.97.175.* 28.04.03, 22:09
                          nie bylby nocnym...
                          • kojako1979 Re: Jeszcze tylko niecałe 2 godziny do północy... 28.04.03, 22:10
                            Wisia, pojawię sie za jakąś godzinę, bo szwankuje mi komp. Nie uciekaj!
                            • Gość: wisia Re: Jeszcze tylko niecałe 2 godziny do północy... IP: 217.97.175.* 28.04.03, 22:14
                              jak kopciuszek znikne o polnocy:))))
                              • kojako1979 Re: Jeszcze tylko niecałe 2 godziny do północy... 28.04.03, 22:55
                                No, mam nadzieję, że nie będzie mi już wywijał żadnych numerów ten mój
                                komputerek... Wisia, ale zostawisz pantofelek?
                                • czarna33 Re: Jeszcze tylko niecałe 2 godziny do północy... 28.04.03, 22:58
                                  Kojako ale ty bedziesz chyba za ksiecia robil :)
                                  • kojako1979 Re: Jeszcze tylko niecała godzina do północy... 28.04.03, 23:06
                                    Cześć czarna, został ci jeszcze kawałek ciasta? W swoim życiu robiłem już rózne
                                    dziwne rzeczy:-) Być księciem to brzmi dumnie!
                                    • czarna33 Re: Jeszcze tylko niecała godzina do północy... 28.04.03, 23:23
                                      Ciasta nie ma ,bedzie za tydzien.
                                      A ja to bym chciala byc ksiezniczka:)
                                      • kojako1979 Re: Jeszcze tylko niecała godzina do północy... 28.04.03, 23:33
                                        Wiesz, jeśli chodzi o ciasto to zawsze możesz liczyc na moją pomoc! Oczywiście
                                        w jedzeniu:-)
                                • Gość: wisia Re: Jeszcze tylko niecałe 2 godziny do północy... IP: 217.97.175.* 28.04.03, 23:32
                                  zostawie, maly, zlocisty.... perelkami haftowany:-)))

Witaj czarna:))))

Co to sa te biusciki murzynki?
                                  • kojako1979 Re: Jeszcze tylko niecałe 2 godziny do północy... 28.04.03, 23:36
                                    To takie pyszne ciasto!
                                    • Gość: wisia Duzo mi to mowi..... IP: 217.97.175.* 28.04.03, 23:37
                                      ale przepis.....przepis plisssssss :-)))))
                                      • czarna33 Re: Duzo mi to mowi..... 28.04.03, 23:47
                                        Przepis bedzie hmm pozniej pewnie w łikend jak dam rade dluzej
                                        wysiedziec.Bawcie sie dobrze,rano poczytam wasza tworczosc.
                                        • Gość: wisia Re: Duzo mi to mowi..... IP: 217.97.175.* 28.04.03, 23:50
                                          Czarnulko...trzymam za slowo:))) Spij dobrze:-)))
                                    • Gość: ryża małpa Ludzie , ja was tam widzę!!!! IP: *.lublin.mm.pl 28.04.03, 23:58
                                      Rozgadali się państwo w nocnym kąciku..prosze , prosze , niedługo będzie 1000 -
                                      kiedy wy śpicie?????
                                      • kojako1979 Re: Ludzie , ja was tam widzę!!!! 29.04.03, 00:01
                                        Jak to kiedy? W dzień! Przecież prowadzimy nocny tryb życia:-)
                                        • Gość: Stach Ale cisza i spokój... IP: w3cache:* / 192.168.0.* 29.04.03, 00:07
                                          Do 1000 ciut, ciut brakuje. A więc muszę odrobić zaległości!

DOBRY WIECZÓR!!!!!!
                                          :))))
                                          • kojako1979 Re: Ale cisza i spokój... 29.04.03, 00:10
                                            Witaj! Dołączasz do naszej paczki "nocnych forumowiczów"?
      • Gość: nocny_marek Re: Za chwilę północ... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 80.72.65.* 29.04.03, 11:46
        Gość portalu: beata napisał(a):

> Nocny marku mam do ciebie dwa pytania: 1/z tą kawą czy to nie jest
        > uzależnienie, które trzeba leczyć?
        > 2/odnośnie siedzenia w nocy/zamiast spać/ upodabniasz się do batmana?
        Beatko! 1/. Kawe pija wszyscy - ja nawet mniej niz np.kojako - on kawe w nocy
        pije wiadrami. Nie wszystkie uzaleznienia trzeba leczyc, wystarczy silna wola -
        ja ja mam i kawe pije tylko rano /no, z malymi wyjatkami/.
        2/.Nie tylko ja markuje po nocach. Nie zawsze w ciagu dnia jest z KIM i O CZYM
        pogadac tak slodko jak tu - na FL, gdzie mozna posluchac slowikow, posmiac sie
        i przyjemnie spedzic czas. Nocne rodakow rozmowy wymyslili wieszcze, i cos w
        tym jest!Pozdrawiam! Wpadaj!
    • kojako1979 Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 29.04.03, 00:05
      No i mamy nowy dzień....
      • Gość: Stach Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: w3cache:* / 192.168.0.* 29.04.03, 00:09
        No to DZIEŃ DOBRY!!!! :)))
        • Gość: wisia Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 29.04.03, 00:18
          Ile gosci :-))) To juz na to ciasto Czarnulki? Jeszcze przepisu mi nie dala...
          Ale witam, witam :-))))
          • kojako1979 Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 29.04.03, 00:21
            Wisia, ulżyło mi! Juz po północy, a Ty ciagle jesteś! Masz jakiś wierszyk?
            • Gość: wisia Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 29.04.03, 00:24
              Zapytajcie Atrura,
              daje slowo, nie klamie,
              ale bylo jak ulal
              szesc slow w tym telegramie:
              zaczarowana dorozka,
              zaczarowany dorozkarz,
              zaczarowany kon...
              • kojako1979 Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 29.04.03, 00:28
                Wisia, a u mnie słowik... On jest boski, ilekroć siedzę tu forum on zawsze mi
                przyśpiewuje. Masz u mnie wielki kufel piwa za niego:-)
                • Gość: wisia Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 29.04.03, 00:34
                  I tu wisia malo elegancko sie znalazla: A moge poprosic o cole z lodem? Bo ja
                  jak w tej 'Niebieskiej depeszy':

Zmadrzalem,
                  Jablek nie jadam,
                  Adam...

... a ja za piwkiem nie przepadam:-)
                  • kojako1979 Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 29.04.03, 00:42
                    Da się zrobić:-)
                    • kojako1979 Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 29.04.03, 01:03
                      Myślę, że czas już na pyszną kawusię. Czy ktoś jest za?
                      • Gość: wisia Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? IP: 217.97.175.* 29.04.03, 01:05
                        wlasnie bylam w kuchni i parzylam... W tygielku, z pieknym kozuszkiem bezowej
                        pianki... a pachnie!!! Chcesz? :-)))
                        • kojako1979 Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 29.04.03, 01:11
                          Marzenie... No pewnie, że chcę:-)
                          • kojako1979 Re: Już po północy... Czy ktoś jeszcze nie śpi? 29.04.03, 01:15
                            Pyszna gorąca kawa
                            to naprawdę fajna sprawa
                            każdego postawi na nogi
                            lub wprawi w nastrój błogi:-)
                          • Gość: wisia Dzis czarna kawa nas urzekla... IP: 217.97.175.* 29.04.03, 01:17
                            Malutka biala filizaneczka z cienkiej porcelany, a w niej... ach, coz za
                            zapach, coz za barwa... czarna, gleboka jak noc... a smak? Hmmm... taka kawe
                            moge pic bez konca:-)))
                            • kojako1979 Re: Dzis czarna kawa nas urzekla... 29.04.03, 01:22
                              O tak... Pijesz, pijesz i nigdy nie masz dosyć! A jaką kawę lubisz najbardziej?
                              • Gość: wisia Re: Dzis czarna kawa nas urzekla... IP: 217.97.175.* 29.04.03, 01:27
                                Teraz chyba Jacobsa. Kawy bardzo sie popsuly:( Ale jesli gdzies moge kupic
                                ziarnista kawe... to najchetniej Arabice...
                                • kojako1979 Re: Dzis czarna kawa nas urzekla... 29.04.03, 01:35
                                  Ja również preferuje jacobsa. Mam taką kawę ziarnistą, aromatyzowaną(nie
                                  pamiętam nazwy, przyjechała z Kanady), ale jest bomba... Niestety, zostało mi
                                  jej już tak mało, że zostawiłem ją na jakąś ekstra okazję.
                                  • Gość: wisia Re: Dzis czarna kawa nas urzekla... IP: 217.97.175.* 29.04.03, 01:48
                                    Kiedys moja Babcia w 'Teatralnej' kupowala mieszanke kaw swiezutko palonych...
                                    To dopiero byl napoj!!! Teraz sama czasami pale kawe, ale rzadko
                                    dostaje 'zielona'... Ech, to caly rytual, a ile przyjemnosci?!!! Pachnie na
                                    calej klatce:-)))
    • kojako1979 Re: Kawusia.... 29.04.03, 01:53
      Piję kawę nałogowo
      choć wiem że to niezdrowo
      każdego ranka
      łyk kawy do śniadanka:-)
      mniam...

• Gość: wisia Re: Kawusia.... IP: 217.97.175.* 29.04.03, 02:02
        To zaparz, plissss, dobra kawe na rano i zapros mnie... zajrze na chwilke:-)))
        A teraz - przykro mi - zostawiam Cie samego. Pa pa pa:-)))
        • kojako1979 Re: Kawusia.... 29.04.03, 02:10
          Pa pa... O 6 czekam z kawą:-)
          • kojako1979 Re: nocny.... 29.04.03, 02:22
            Stary gdzie Ty sie podziewasz....
            • kojako1979 Re: wszyscy śpią.... 29.04.03, 02:52
              Jest już dobrze po północy, a mnie nie chce sie spać.
              No to trzeba sobie zrobić kawusię:-)
              Musi trochę zostać na rano dla Wisi, więc będzie mała.
              • Gość: nitka Re: wszyscy śpią.... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 02:57
                Nie wszyscy śpią :)
                • kojako1979 Re: wszyscy śpią.... 29.04.03, 03:02
                  Witaj! Jak miło kogoś spotkać o 3 w nocy:-) Wypijesz ze mną kawę?
                  • Gość: nitka Re: wszyscy śpią.... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 03:11
                    Nie piję kawy więc dziękuje:) Ja się napije herbatki :)
                    • kojako1979 Re: wszyscy śpią.... 29.04.03, 03:19
                      O.K. Czyżbyś nie lubiała kawy? Bo ja, bez kawy zginę, bo ja bez kawy nawet nie
                      wiem jak żyć:-)
                      Beata z moimi poprawkami.
                      • Gość: nitka Re: wszyscy śpią.... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 03:23
                        to prawda nie lubię kawy i jakoś mogę bez niej żyć.
                        • kojako1979 Re: wszyscy śpią.... 29.04.03, 03:32
                          Twoja strata:-) Ale to fakt znam kilka osób, które potrafią się bez niej obejść.
                          Wyjeżdżasz gdzieś na majówkę?
                          • Gość: nitka Re: wszyscy śpią.... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 03:37
                            Właśnie moje plany sie rozwiały niczym dym, bo w Tatrach 3 stopień zagrożenia
                            lawinowego, bardzo mi smutno z tego powodu, juz tak sobie wyobrażałam jak
                            będzie świetnie a tu nici :( A Ty gdzieś się wybierasz?
                            • kojako1979 Re: wszyscy śpią.... 29.04.03, 03:46
                              Raczej nie:-( Muszę trochę popracować, a poza tym mam się stawić na pewnym
                              szkoleniu:-) Ale nie martw się nitka, nie tylko w Tatrach miło spędza się
                              czas...
                              • Gość: nitka Re: wszyscy śpią.... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 03:53
                                Wiem ze nie tylko w Tatrach i mam nadzieje ze bedzie przyjemnie tez i w
                                Lublinie :)
                                • kojako1979 Re: wszyscy śpią.... 29.04.03, 03:56
                                  Na pewno! Zawsze też możesz odwiedzić forum:-)
                                  • Gość: nitka Re: wszyscy śpią.... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 04:02
                                    Na pewno to zrobię:) Poczytam chocby co Wy tu po nocach wypisujecie:)
                                    • kojako1979 Re: wszyscy śpią, a nitka nie śpi.... 29.04.03, 04:10
                                      Możesz sie do nas w każdej chwili dołączyć. W grupie raźniej!
                                      • Gość: nitka Re: wszyscy śpią, a nitka nie śpi.... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 04:16
                                        Ja nie zawsze uprawiam takie nocnne maratony, więc z Wami nie mogę konkurować.
                                        O tak mnie dziś dopadło ale czuje że już senna zaczynam sie robić, więc chyba
                                        powiem Ci dobranoc :)
                                        • kojako1979 Re: wszyscy śpią, a nitka nie śpi.... 29.04.03, 04:19
                                          Będę tęsknił:-( Kolorowych snów Ci życzę! Papatki.
                                          • Gość: nitka Re: wszyscy śpią, a nitka nie śpi.... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 04:22
                                            :))) To miłe, że bedziesz tesknił. Ja zycze Tobie tęczowych snów:) Dobranoc :)
                                            • kojako1979 Re: wszyscy śpią, i nitka idzie spać.... 29.04.03, 04:26
                                              :-))) Do zobaczenia!
                                              • Gość: nitka Re: wszyscy śpią, i nitka śpi..... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 29.04.03, 04:28
                                                Do zobaczenia gdzieś w ciemną noc :)))
                                                • kojako1979 Re: wszyscy śpią, i nitka śpi..... 29.04.03, 04:30
                                                  W ciemną jak kawa, krótką jak sen....
                                                  • kojako1979 Re:już prawie 6..... 29.04.03, 05:36
                                                    Wszyscy smacznie śpią
                                                    niektórzy nawet chrapią
                                                    a mnie spać się nie chciało
                                                    i tak pół nocy na forum zleciało:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka