Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:55 mógłby mi ktoś polecić fajną firmę wynajmującą stare samochody do ślubu ? jak to baba - chciałabym zielony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: czym do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:36 Miałam wesele we Lwowie i tam w cenie wesela był do naszej dyspozycji zielony ( oliwkowy )roys-roys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: czym do ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:19 wielkie dzięki, zadowolona jesteś z obsługi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czym do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 09:33 wszystko wyszło w porządku, moje wesele pozostało jako niezapomniane wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: czym do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:16 My tez mielismy tam wesele i tez jechalismy rollsem. Wszystko jak najbardziej w porządku, super kierowca. Z tego co wiem rolls został przemalowany, boki są w kolorze ecru, reszta taka jak była oliwkowa. Tez fajnie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: apropos Lwowa pytanko :) IP: 212.106.25.* 20.03.07, 16:55 przepraszam, że tak troszkę z innej beczki, ale mam pytanko :) ile kosztuje wesele w reatauracji Lwów? tak za osobę :) baaaardzo dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
abrodzia Re: apropos Lwowa pytanko :) 20.03.07, 18:05 ja płaciłam 110zł/osobę, wesele na 100 osób.Jak masz jakieś pytania pisz maila na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1234 Re: apropos Lwowa pytanko :) IP: *.lublin.mm.pl 20.03.07, 19:52 wielkie dzięki za odp. Ps. sorki, że powtórzyłam w/w już nick,ale jakos niezwróciłam uwagi wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: apropos Lwowa pytanko :) 21.03.07, 11:29 oj za 110zł za osobę to chyba nie zrobisz, chyba że w niechodliwym terminie. Cennik na 2007 roku to 130-135-140zł w zależności od menu. W tym nie ma alkoholu, ciast i owoców. Owoce chyba są w tej nadrożeszej wersji i napoje zimne bez ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza997 Zamiast tendencyjnych limuzyn 16.04.07, 09:01 Zamiast tendencyjnych limuzyn które są juz tematem oklepanym strasznie to coraz częściej widuje sie nasze limuzyny -polskie warszawy . Świetnie się prezentuję na zdięciach a sensację nie mała wzbudzają. Nawet na targac weselnych były .W Warszawie jest moda na nie ... Odpowiedz Link Zgłoś