Gość: mponia IP: 213.199.192.* 26.04.07, 12:13 co sądzicie o kupowaniu psów na Rusałce? jakie jest wasze podejscie do tego tematu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: psy na Rusałce IP: *.chello.pl 26.04.07, 19:44 Swojego psiaka kupiam na Rusałce. Oprócz zapalenia ucha, wszystko było ok. Od razu pojechałam do weterynarza na szczepienie, odrobaczenie itp zabiegi (przy okazji "wyszło" ucho). Mój psiak pochodzi ze wsi i jest kupiony od indywidualnego hodowcy. Z tego, co słyszałam, nie nalezy kupowac psów od osób, które trzymają po 10 różnych psiaków w jednym koszu, czyli od handlarzy - pośredników . Takie psy dziwnym trafem zdychają po 1 - 2 m-cach (to jest także opinia lekarzy weterynarii z Dr.M.Majdanka i z Bursaków). Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: psy na Rusałce 28.04.07, 19:39 kupowanie tam psa to ryzyko!!!!!! Mało jest uczciwych,pies rasy takiej ,okazuje się rasy "innej". Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: psy na Rusałce 03.05.07, 16:47 Ci "ludzie" męczą zwierzęta i powinno się ich pozamykać i zakazać im sdprzedaży....!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś