tomaszx 11.05.07, 14:23 Kto był i jakie macie wrażenia po koncercie? Mi osobiście bardzo sie podobało sie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motor lublin Re: REAMON w Lublinie IP: *.range86-145.btcentralplus.com 12.05.07, 00:37 sam bym chcial wiedziec czy bylo wiecej ludzi niz na bajmie czy budce i pytanie czy tradycja gwiazd bedzie u nas utrzymana i rozreklamowana bo wielu nie wiedzialo o tym koncercie a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: REAMON w Lublinie 12.05.07, 09:09 studenci - dla których notabene ten koncert był - wiedzieli, czegóż więcej chcieć od życia? a było świetnie i ludzi była cała masa - skądś musieli wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: REAMON w Lublinie 12.05.07, 09:10 oczywiście - skądś musieli wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycony Reamonn - ale widowisko.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:55 Takiego koncertu jeszcze nigdy w życiu nie przeżyłem !!! Mimo, że mam 30 lat to przy it's all right poryczałem się jak dziecko. To było niesamowite. W końcu zobaczyłem w Lublinie profesjonalne widowisko, a nie odpustową zabawę z kramikami, napitymi ludżmi, itp. Jak to dobrze, że była kiepska pogoda, bo nie przyszli przypadkowi ludzie. Wielkie dzieki za odwagę dla tych, którzy odważyli się zrobić taki koncert. Padam na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Reamonn - ale widowisko.. 12.05.07, 17:44 mnie zachwyciło nagłośnienie - wreszcie było świetnie słychać muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Reamonn - ale widowisko.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:24 Nagłośnienie, światła, scena, ktoś naprawdę się przyłożył. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Re: Reamonn - ale widowisko.. 16.05.07, 19:39 "Jak to dobrze, że była kiepska pogoda, bo nie przyszli przypadkowi ludzie." To najbardziej pocieszające... Za to sporo chyba było ludzi spośród przygotowujących ten występ, bo deszczowy i zimny czwartek ich szczególnie zobowiązywał. :-) A ktoś nie należący do kręgu organizatorów mógłby powiedzieć, ile (mniej więcej, liczbowo) osób przyszło? Lub chociaż - czy takie same ilości jak na występy w Miasteczku Akademickim w ubiegłych latach... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś