Dodaj do ulubionych

REAMON w Lublinie

11.05.07, 14:23
Kto był i jakie macie wrażenia po koncercie? Mi osobiście bardzo sie podobało
sie:)
Obserwuj wątek
    • robertw18 Ilu ludzi było? 11.05.07, 20:31

Pozdr.
    • Gość: motor lublin Re: REAMON w Lublinie IP: *.range86-145.btcentralplus.com 12.05.07, 00:37
      sam bym chcial wiedziec czy bylo wiecej ludzi niz na bajmie czy budce i pytanie
      czy tradycja gwiazd bedzie u nas utrzymana i rozreklamowana bo wielu nie
      wiedzialo o tym koncercie a szkoda
      • lilivampire Re: REAMON w Lublinie 12.05.07, 09:09
        studenci - dla których notabene ten koncert był - wiedzieli, czegóż więcej chcieć od życia?
        a było świetnie i ludzi była cała masa - skądś musieli wiedzieli
        • lilivampire Re: REAMON w Lublinie 12.05.07, 09:10
          oczywiście - skądś musieli wiedzieć
          • Gość: zachwycony Reamonn - ale widowisko.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:55
            Takiego koncertu jeszcze nigdy w życiu nie przeżyłem !!!
            Mimo, że mam 30 lat to przy it's all right poryczałem się jak dziecko.
            To było niesamowite. W końcu zobaczyłem w Lublinie profesjonalne widowisko, a
            nie odpustową zabawę z kramikami, napitymi ludżmi, itp. Jak to dobrze, że była
            kiepska pogoda, bo nie przyszli przypadkowi ludzie. Wielkie dzieki za odwagę
            dla tych, którzy odważyli się zrobić taki koncert. Padam na kolana.
            • lilivampire Re: Reamonn - ale widowisko.. 12.05.07, 17:44
              mnie zachwyciło nagłośnienie - wreszcie było świetnie słychać muzykę
              • Gość: znawca Re: Reamonn - ale widowisko.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:24
                Nagłośnienie, światła, scena, ktoś naprawdę się przyłożył.
                • robertw18 Re: Reamonn - ale widowisko.. 16.05.07, 19:39
                  "Jak to dobrze, że była kiepska pogoda, bo nie przyszli przypadkowi ludzie."
                  To najbardziej pocieszające...
                  Za to sporo chyba było ludzi spośród przygotowujących ten występ, bo deszczowy i zimny czwartek ich szczególnie zobowiązywał. :-)

A ktoś nie należący do kręgu organizatorów mógłby powiedzieć, ile (mniej więcej, liczbowo) osób przyszło? Lub chociaż - czy takie same ilości jak na występy w Miasteczku Akademickim w ubiegłych latach...

Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka