Dodaj do ulubionych

Order forumowy dla bosmana i edico

21.06.07, 12:26
pozwalam sobie przyznać ordery forumowe dla bosmana i edico za szerzenie
nienawiści do katoli i lbn za szerzenie nienawiści do busiarzy.

Brawo! Brawo! Brawo!

Niech żyje tolerancja!

Powinno się tolerować wszystkie wyznania, ale nie rzymski katolicyzm!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: bosman dziękuje :-) IP: *.centertel.pl 21.06.07, 14:37
      rozumiem że to w uznaniu mojej bezkompromisowości w dążeniu do świeckości RP
      • Gość: aron Re: dziękuje :-) IP: 83.238.201.* 21.06.07, 15:25
        świeckość miałeś w czasie okupacji sowieckiej buhahahahaha

teraz ci została Białoruś, Rumunia i KRLD. Poproś Kima o azyl albo Łukaszenkę
        • Gość: bosman wyobraź sobie aaaaaaaaaaaaaronku że zostanę IP: *.centertel.pl 21.06.07, 15:44
          bo świeckość RP gwarantuje mi prawo a wy, katole je łamiecie.Panoszycie się
          bezczelnie, narzucacie innym wasze gusła. I dlatego przeciwstawiam się temu, i
          bedę dalej. I żaden aronczy inny katonawiedzeniec nie będzie mi mówił że mam
          się wynieść bo jestem Polakiem a ty, jak sam piszesz Aronem - jaka to nacja?
          • Gość: aron Re: wyobraź sobie aaaaaaaaaaaaaronku że zostanę IP: 83.238.201.* 21.06.07, 16:01
            jak ci przeszkadza że narzucam ci symbole religijne to wyemigruj na Białoruś
            buhahahahahahahaha

tam nikt ci nie bedzie narzucał symboli katolskich

miałęś państwo świeckie przez 45 lat za komuny. I wystarczy. Teraz jest
            katoland czy tego chcesz czy nie.
            • Gość: aron Re: wyobraź sobie aaaaaaaaaaaaaronku że zostanę IP: 83.238.201.* 21.06.07, 16:03
              napisz skargę do Brukseli że katole w Polsce łamią twoje prawa. Wyśmieją cię.
              Buhahahaahahahahahahaha

guzik możesz mi zrobić. Jak wyrzucisz krzyż z urzędu to ja postawie przed
              urzędem krzyż 10-metrowy podświetlony w nocy. Buhahahahahaahahahahaha

a wszyscy katole postawią na swoich posesjach w Lublinie 10-metrowe krzyże. I
              będzie tysiąc razy wiecej krzyży w mieście niż dziś.

Buhahahahahahahahahahaa
              • Gość: bosman już wiesz................... IP: *.lublin.mm.pl 21.06.07, 18:31
                za co was katoli nie lubię. Bo jesteście właśnie tacy jak ty. Tak czy inaczej
                musisz sie leczyć.
              • Gość: Mister MR Re: wyobraź sobie aaaaaaaaaaaaaronku że zostanę IP: *.chello.pl 21.06.07, 18:35
                Ty jednak masz swój świat...Katol to może jesteś Ty, ale mnie i innych
                katolików obrażasz tym określeniem, nazywając ich "katolami".
    • Gość: lbn Dla ciebie order za głupotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 18:40
      I głowę daję że dzierżyć go będziesz niepodzielnie do czasu aż znikniesz z tego forum, ty nasz królu busiarzy, miłośniku Sprinterów z rezerwacjami i Don Perignon w karcie, kursujących z Paderewskiego na podparczewską wiochę :)

Już ci pisałem, że uważam cię za chorego człowieka. I nie ja jeden :)
      • Gość: Mister MR Re: Dla ciebie order za głupotę IP: *.chello.pl 21.06.07, 18:42
        Niech sobie odpocznie...Dla jego własnego dobra i dla jego zdrowia odłączyłbym
        mu neta na jakiś miesiąc :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka