Gość: szpikula IP: 212.106.27.* 11.08.07, 19:13 Czy ta pani to żona dr Gustawa Chołubka ze szpitala z Kraśnickich? Czy jest tak samo miła jak on? Jeśli tak to gdzie ona przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weana Re: DR RobakK-CHołubek IP: *.telprojekt.pl 11.08.07, 19:35 Tak, to jego żona i siostra dr Jacka Robaka. Byłam u niej i wywarła na mnie bardzo negatywne wrażenie. Jakaś taka zimna i oschła. Polecam natomiast dr Jacka Robaka - jestem z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: DR RobakK-CHołubek IP: *.blue-net.com.pl 11.08.07, 22:53 Trafiłam do niej w ciemno na początku ciąży prawie 4 lata temu i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, ciepła i zaangażowana kobieta, bardzo miła. Szczerze i z czystym sercem polecam. Kiedyś przyjmowała w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej, pracowała też w Klinice Rozrodczości i Andrologii na Staszica, nie wiem jak jest teraz. Obojgu dr Ch. wiele zawdzięczam! Miałam ciąże trochę problematyczną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś