Dodaj do ulubionych

Pruszkowski kupił Radio Plus???!!!!!

IP: 212.182.122.* 09.07.03, 10:56
Ludzie jestem zbulwersowany!!!Przez przypadek słuchałem dzisiaj Radia Plus
i ,,czegoś takiego,,tak wywiad z miłosciwie panującym Pruszkowskim.
Rozmowę,która miała na celu wybielenie prezydenta prowadził niejaki Piotr Bis
(może wiecie kto to jest ta niedouczona dziennikarska k...a-obrażająca swoją
głupotą i cwaniactwem porządnych dziennkarzy?!)Ten żenujący wywiad,który od
początku do końca był rezyserowany miał być chyba szczerą rozmową(bo nazywał
się,,kawę na ławę panie prezydencie)a był manipulacją i naigrywaniem się ze
słuchaczy.Jak na cos takiego może pozwolic sobie radio,które niby ma dbać o
obywatela? i dlatego sam nasuwa się wniosek,że Radio Plus wpakowało się w
brudny układ z Pruszkowskim i Rasiem(..który na szczęście już siedzi),że
pozwala sobie na taką kompromitację!!!!
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Pruszkowski kupił Radio Plus???!!!!! 09.07.03, 11:54
      Nad Radio Plus Lublin (dawniej Katolickie Radio Lublin) pieczę trzyma Arcypapa
      Życiński. A to chyba wszystko wyjaśnia. ;)
    • Gość: **** Re: Pruszkowski kupił Radio Plus???!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 09.07.03, 12:41
      Jest to radio własność archidiecezji lubelskiej (lokalne radio Maryja).Na to
      właśnie radio arcybaca otrzymał pieniądze z PFRON (na urządzenie stanowisk
      pracy dla inwalidy)
    • Gość: moi Re: Pruszkowski kupił Radio Plus???!!!!! IP: *.um.lublin.pl / 10.3.0.* 09.07.03, 14:47
      Gość portalu: 44 napisał(a):

> Ludzie jestem zbulwersowany!!!Przez przypadek słuchałem dzisiaj Radia Plus
      > i ,,czegoś takiego,,tak wywiad z miłosciwie panującym Pruszkowskim.
      > Rozmowę,która miała na celu wybielenie prezydenta prowadził niejaki Piotr Bis
      > (może wiecie kto to jest ta niedouczona dziennikarska k...a-obrażająca swoją
      > głupotą i cwaniactwem porządnych dziennkarzy?!)Ten żenujący wywiad,który od
      > początku do końca był rezyserowany miał być chyba szczerą rozmową(bo nazywał
      > się,,kawę na ławę panie prezydencie)a był manipulacją i naigrywaniem się ze
      > słuchaczy.Jak na cos takiego może pozwolic sobie radio,które niby ma dbać o
      > obywatela? i dlatego sam nasuwa się wniosek,że Radio Plus wpakowało się w
      > brudny układ z Pruszkowskim i Rasiem(..który na szczęście już siedzi),że
      > pozwala sobie na taką kompromitację!!!!

Naprawdę przykro czytać opinie tak stronnicze i nieprawdziwe.
      A co byś powiedział o wiadomościach w TVP 1? Czy może ten poziom intelektualny
      Ci odpoiwada? Może preferujesz niziny intelektualne lubelskiej prasy? Przyznaj
      się może jesteś dziennikarzem takiego szmatławca jak Kurier Lubelski? Czy
      jesteś autorem tych stronniczych artykłów o SLD i Samoobronie?
      odpowiedz proszę!
      • Gość: **** Re: Pruszkowski kupił Radio Plus???!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 09.07.03, 16:22
        Ja się wtrącę,chociaż pytanie nie było skierowane do mnie.
        Powszechne publikatory,w tym lubelska prasa,nie jest stronnicza.Jeśli mówić o
        stronniczości,to wszelkie smrody z ratusza,przez lubelskie media są delikatnie
        przemilczane.Jeśli natomiast sprawa jest tak bardzo napięta,wiadomości
        podawane przez lubelskie media są bardzo lakoniczne,aby broń Boże nikogo nie
        urazić.
        Natomiast wszelkie informacje podawane do prasy przez tzw.ratuszowych,to stek
        kłamstw i bzdur.
        Dla informacji dodaję,że nie jestem redaktorem żadnych z lubelskich mediów.
        A czy w/g Ciebie pradziwe informacje podaje Nasz Dziennik,Rydzyjko,Radio Plus
        lub też obeny szmatławiec Trwam?
        Pozdrawiam po katolicku
    • Gość: 44 Re: Pruszkowski kupił Radio Plus???!!!!! IP: 212.182.122.* 09.07.03, 17:25
      Kolega ,,moi,,zarzucił mi stronniczość i niesprawiedliwość-nie wiem skąd on tym
      wie ,skoro nie słuchał tego ogłupiającego wywiadu.Po drugie nie jestem zadnym
      dziennkarzem tylko ,,zwykłym szarym,, mieszkancem tego miasta i jestem szczerze
      zaniepokojony tym ,co się obecnie tutaj dzieje i nie będe udawał,ze wszystko
      jest o.k.
      I jeszcze jedno nie pozwolę obrażac się głupotą i manipulacją jakiemuś Bisowi
      z Radia Plus i Pruszkowskiemu z Ratusza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka