Dodaj do ulubionych

Ortopeda dla niemowlaka

IP: *.it-net.pl 27.11.07, 14:30
Poszukuję dobrego ortopedy dla niemowlaka. Poledźcie kogoś.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 10:45
      Polecam dr Machomeda Salema z NZOZu na Hipotecznej, znam go osobiście, doktor ma
      bardzo dużo małych pacjentów z całego makroregionu, prowadzi poradnię
      preluksacyjną dla maluszków i poradnię ortopedyczną dla dzieci powyżej 1 roku życia.
      • Gość: ania Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 13:33
        ja rownież polecam dr Salema, chodze do niego z synkiem, miał słabo
        wykształconą panewkę biodrową przypisał majtki optopedyczne i jest
        ok.Bardzo miły człowiek :)i z tego co sie wcześniej dowiadywałam od
        znajomych każdy go chwali, pielęgniarka z Chodzki też mówiła o nim
        dobrze.
        • Gość: toja Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.it-net.pl 29.11.07, 09:42
          A ja ostatni poznałam dr który nazywa się Adnan Bacher, pracuje w
          szpitalu na Chodźki i w Special-Med w poradni wad postawy, a także
          jeszcze w jakiejść innej przychodni na NFZ, ale nie pamiętam w
          której.
          Jest naprawdę rewelacyjny - nie rówbi żadnych problemów, zleca
          wszsytkie potrzebne badania, jest świetny!!!
    • Gość: Kasia Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 13:04
      Adan Baher i dr Salem obydwaj przyjmują na Hipotecznej i są godni polecenia.
      • szyszunka82 Re: Ortopeda dla niemowlaka 30.11.07, 14:12
        osobiście byłam z córką u dr Salema na hipotecznej i w zasadzie wszystko było
        ok, ale za wiele nie mogłam się nic dowiedzieć, dlatego poleciła mi koleżanka i
        byłam prywatnie u profesora KANDZIERSKIEGO w Sanitasie, to dla mnie był
        prawdziwy szok, bo po raz pierwszy spotkałam się z tak profesjonalnym
        podejściem, wypytał się o wszystko łącznie od ułożenia w brzuchu, porodzie, jak
        mała śpi, kazał pokazać jak noszę itd. następnie pokazał jakieś zdjecie USG
        bioderek poprzedniego dziecka i wytłumaczył zanim przystąpił do badania jak ma
        wyglądać prawidłowe usg bioderek. Dzięki temu wiedziałam od razu że usg mojej
        córy wykazuje, że wszystko jest super, a lekarz nie mógł już wciskać żadnego
        kitu i wyciągać kasę na kolejne wizyty. Wyłumaczył jeszcze jak nosić, jak sadzać
        i kiedy i wiele innych spraw o które pytałam. To profesjonalista w każdym calu,
        polecam!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 13:48
      dr Bacher, dr Raganowicz z DSK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka