Gość: agnieszka_s2 IP: *.it-net.pl 27.11.07, 14:30 Poszukuję dobrego ortopedy dla niemowlaka. Poledźcie kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 10:45 Polecam dr Machomeda Salema z NZOZu na Hipotecznej, znam go osobiście, doktor ma bardzo dużo małych pacjentów z całego makroregionu, prowadzi poradnię preluksacyjną dla maluszków i poradnię ortopedyczną dla dzieci powyżej 1 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 13:33 ja rownież polecam dr Salema, chodze do niego z synkiem, miał słabo wykształconą panewkę biodrową przypisał majtki optopedyczne i jest ok.Bardzo miły człowiek :)i z tego co sie wcześniej dowiadywałam od znajomych każdy go chwali, pielęgniarka z Chodzki też mówiła o nim dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.it-net.pl 29.11.07, 09:42 A ja ostatni poznałam dr który nazywa się Adnan Bacher, pracuje w szpitalu na Chodźki i w Special-Med w poradni wad postawy, a także jeszcze w jakiejść innej przychodni na NFZ, ale nie pamiętam w której. Jest naprawdę rewelacyjny - nie rówbi żadnych problemów, zleca wszsytkie potrzebne badania, jest świetny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 13:04 Adan Baher i dr Salem obydwaj przyjmują na Hipotecznej i są godni polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunka82 Re: Ortopeda dla niemowlaka 30.11.07, 14:12 osobiście byłam z córką u dr Salema na hipotecznej i w zasadzie wszystko było ok, ale za wiele nie mogłam się nic dowiedzieć, dlatego poleciła mi koleżanka i byłam prywatnie u profesora KANDZIERSKIEGO w Sanitasie, to dla mnie był prawdziwy szok, bo po raz pierwszy spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem, wypytał się o wszystko łącznie od ułożenia w brzuchu, porodzie, jak mała śpi, kazał pokazać jak noszę itd. następnie pokazał jakieś zdjecie USG bioderek poprzedniego dziecka i wytłumaczył zanim przystąpił do badania jak ma wyglądać prawidłowe usg bioderek. Dzięki temu wiedziałam od razu że usg mojej córy wykazuje, że wszystko jest super, a lekarz nie mógł już wciskać żadnego kitu i wyciągać kasę na kolejne wizyty. Wyłumaczył jeszcze jak nosić, jak sadzać i kiedy i wiele innych spraw o które pytałam. To profesjonalista w każdym calu, polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ortopeda dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 13:48 dr Bacher, dr Raganowicz z DSK Odpowiedz Link Zgłoś