wampir-wampir 30.03.08, 20:14 ...napiszmy coś o wiośnie. Bo znów się obrazi i nie zechce się zadomowić, a szkoda by było... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak wampir-wampir ach to Ty? 30.03.08, 20:20 Polami polami po miedzach po miedzach Po błocku skisłym w mgłę i wiatr Nie za szybko kroki drobiąc Idzie wiosna idzie nam Idzie wiosna idzie nam... ... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: wampir-wampir ach to Ty? 30.03.08, 20:27 Podkopem, podkopem... jak krecik ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Nim przyjdzie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:39 pl.youtube.com/watch?v=RSTc3EJzr6E Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Nim przyjdzie..... 30.03.08, 20:53 przepiękny song... Miłosci do ludzi... oj tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Nim przyjdzie..... IP: *.nwrknj.east.verizon.net 30.03.08, 20:54 Kiedy trawa zielenieje Kiedy Elan nam ciszeje bo na jego tylku krosta - Wtedy jest prawdziwa wiosna...;-) Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nim przyjdzie..... 30.03.08, 21:00 Elan zamilknął wstydliwie (miejmy nadzieję) więc cieszmy się wiosną... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Ludzie na wiosne... IP: *.nwrknj.east.verizon.net 30.03.08, 21:01 Sa tacy sami jak na zime, czy lato. Z roku na rok ludza sie ulotna zmiana na jakies lepsze - cieplejsze, mowia "bedzie jasniej". A jest... jak co roku. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Ludzie na wiosne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:04 Paul uśmiechnij sie chłopie - wiosna idzie, nie ma rady na to! pl.youtube.com/watch?v=h-iIyXvlvJI Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ludzie na wiosne... 30.03.08, 21:05 Tak, ale co roku obiecujemy sobie poprawę i mamy nadzieję, więc może sie uda, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Ludzie na wiosne... IP: *.nwrknj.east.verizon.net 30.03.08, 21:11 Osobiscie jako minimalista z urzedu... pragne dla siebie jedynie by pewne 2 panie (albo jedna z nich) dostrzegly we mnie czlowieka. Czlowieka dobrego - co kolwiek to znaczy - nie dla tego ze "cos, gdzies i kiedys", ale dla tego, ze teraz, ze ja, ze zwyczajnie jestem. Pozdrawiam. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Przywiozlem przyjacielowi. IP: *.nwrknj.east.verizon.net 30.03.08, 21:24 1) Cygara - sztuki dwie, reczna robota, marka znana od wojny secesyjnej. 2) Podkoszulke - sztuka jedna, wyrob chinski, bawelna, koloru wyblaklej zieleni z napisem "Siesta Key...etc". Nie chodzi o pusty gest. Chodzi o przyjazn bez dowodow, na co dowodem... maja byc owe 2 cygara i chinska podkoszulka. Zycie jest przewrotne. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
edico Wiosenne reminiscencje 30.03.08, 21:43 Odpowiedz mi tylko tańczącym światłem, cieniem kładącym się u Twych stóp. Odpowiedz mi proszę pod tym płomieniem co Cię rozświetla w przestrzeni tych prób. Zapłoń dziś zapłoniesz dziś ze mną, ceń, co się tliło, usłysz głos serca, co długo już biło. Odpowiedzieć Ci mogę i chętnie opowiem, bo teraz gdy wiem znacznie więcej niż wtedy, gdy raniąc walczyłam nie wiedząc, co gasiłam... Dalsza interpretacja tych wiosennych myśli może być dowolna a nawet czasami i swawolna :)) A tak apropo. Czy ktoś widział już wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Wiosenne reminiscencje IP: *.nwrknj.east.verizon.net 30.03.08, 21:54 edico napisał: > A tak apropo. Czy ktoś widział już wiosnę? Ja widzialem juz tropikalne lato. Nie ma sie czym chwalic, zwykly fakt. A wiosny jak nie widac..... Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wiosenne reminiscencje 30.03.08, 22:48 A ja tęsknię za wiosną... :) Ostatnio tak przecież eksploatowano w środkach masowego przekazu wiosnę 1968, ale jakoś nikt nie był we stanie sobie przypomnieć o pewnej akcji, gdy studenci zgromadzeni wokół pomnika chodzili w koło wpadając w mantrę powtarzali w kółko słowa "Idzie wiosna, zdjąć Szubę." Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska1 Re: Wiosenne reminiscencje 30.03.08, 23:12 Wiosna już jest! Pierwsze kwiaty przesyłają uśmiechy, i znowu śmieci nie widziałam...: fotoforum.gazeta.pl/photo/6/hb/yf/6gb2/eUay7nrEi85hILHFvB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/6/hb/yf/6gb2/JwYGcT7lNGBYZTKcxB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/6/hb/yf/6gb2/cUOmyOkoib77wzVxbB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/6/hb/yf/6gb2/7ajyflT9FavjlCdijB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/6/hb/yf/6gb2/nD10sYCqqxiRaSJWkB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wiosenne reminiscencje 30.03.08, 23:16 I to mnie cieszy. Dziękuję za piękne fotki. Pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: Wiosenne reminiscencje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 00:10 wspomnienia (reminscencje) z przyszlosci? no prosze, ile ta wiosna potrafi ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wiosenne reminiscencje 31.03.08, 08:45 Potrafi, potrafi... zwłaszcza w tak piękny dzień jak dziś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir No co z Wami? 31.03.08, 17:25 Zaspaliście na wiosnę czy boicie się Ją wystraszyć? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: No co z Wami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:36 konczy sie w srode, wiec to raczej ja trzeba pytac: wiosno, no co z toba? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Żyj tak, żeby bocianowi nie było wstyd... :)) 01.04.08, 01:31 www.wykop.pl/ramka/52558/zyj-tak-zeby-bocianowi-nie-bylo-wstyd Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś