rousia 31.03.08, 15:23 Proszę o opinię na temat tego przedszkola. Może, ktoś ma dziecko w tym przedszkolu i moze kilka słów o nim napisać. Będę wdzięczna za wszystkie opinie Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamand Re: Przedszkole nr 28 lublin 01.04.08, 12:25 piszesz o przedszkolu na kruczej? no właśnie mam wielki dylemat czy posłać tam dzieci :| co prawda to przedszkole jest najbliżej nas, ale niezbyt mi się podoba :( byłam w tamtym roku na dniach otwartych, ale po obejrzeniu sali dla 4-latków zrezygnowałam (sala brzydka, mało zabawek, łazienka koszmarna), nie wiem nic o jakości zajęć, ale jakoś nie jestem przekonana :| Odpowiedz Link Zgłoś
rousia Re: Przedszkole nr 28 lublin 01.04.08, 14:22 No właśnie o tym przedszkolu pisałam, ale nie jestem przekonana co do słuszności decyzji:) Nie mieszkam w tej okolicy ale mam je po drodze do pracy i dlatego pytam. Jeszcze się zastanowię, może ktoś jeszcze napisze swoją opinię będziemy miały jakiś argument zanim się zdecydujemy lub nie:) Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś