kasiawzwp 09.06.08, 22:48 Proszę o opinie na temat przedszkola nr 7 w Świdniku. Szczególnie chodzi mi o opinie na temat pani Ewy Krzyżanek, która ma być wychowawczynią mojego synka. Czy któraś z mam może coś na jej temat napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_zuzi5 Re: Przedszkole nr 7 świdnik 05.08.08, 22:07 Hej, o przedszkolu opinie słyszałam rózne - jedni są zachwyceni, inni nie koniecznie. Ja posłałam córcię akurat do 4. Co do Pani o którą pytasz, nie chciałabym szerzyć plotek, ale moja znajoma (tzn. jej syn) miała z nią mały problem. Oczywiście nie jestem obiektywna, bo mnie tam nie było, ale z opowiadań znajomej wiem, że Pani w chwili "zdenerwowania" wyładowała się na jej synu nadrywając mu ucho. Znajoma nie zrobiła z tego jednak afery (tzn. nie zgłosiła dyrekcji) tylko porozmawiała z panią K. i podobna historia się już nie powtórzyła. Wiesz co, z drugiej strony, jak idę po moją córkę do przedszkola to po 10 minutach jestem chora, i współczuję tym paniom. Nie mniej uważam, że każdy wybiera sobie zawód sam, według swoich predyspozycji i istnieją "cywilizowane" sposoby zapanowania nad grupą. I na pewno nie należy do nich ciągnięcie za ucho. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kier37 Re: Przedszkole nr 7 świdnik 24.08.08, 19:59 Hej wszystkie mamy! Nie czytajcie tego co jest napisane na forum.To wszystko bzdura i piszą mamy,które są osobami postronymi.Moje dziecko chodzi do przedszkola nr. 7- to NAJLEPSZE przedszkole w świdniku.Oprócz wykwalifikowanej kadry pedagogicznej(nauczycielki mają ukończone przynajmniej po dwa kierunki studiów wyższych), mają świetne podejście pedagogiczne.W 7 prowadzone są zajęcia z rytmiki, gimnastyki korekacyjnej, języka angielskiego.Pani dyrektor uwielbia dzieciaki, panie są miłe dla rodziców - można z nimi wszystko załatwić, do każdego dziecka mają indywidulane podejście. polecam wszystkim to przedszkole:):):) Odpowiedz Link Zgłoś