slonecko_w_balerinkach 17.08.08, 14:02 Jak jest z pracą w Lublinie? Jestem osobą niepełnosprawną. ( uszkodzenie wzroku) Studiuję w Lublinie 2 rok. Od tego roku chciałabym gdzieś zacząć pracować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffruzia Re: Lublin i praca IP: *.resetnet.pl 17.08.08, 20:51 Godziwej pracy w Lublinie nie mogą znaleźć nawet pełnosprawni ze znakomitym wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturrex Re: Lublin i praca IP: *.mobile.playmobile.pl 20.08.08, 08:41 Tak to niestety prawda:( Żona była w tym centrum księgowym nagłaśninanym przez media i... szkoda słów - kilkuletnie doswiadczenie, wyższe wykształcenie i zaproponowano jej 1000 netto słownie jeden tysiac!!!!!! Złodziejstwo w biały dzień i to ma być miedzynarodowa firma. Widzę ze w Lublinie powstaja międzynarodowe obozy pracy Kpina i pomysleć ze firma doradztwa personalnego Adecco robi nabór do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Lublin i praca 21.08.08, 12:14 Mi nie chodzi o taką pracę na cały etat. Chciałabym pracować na umowę zlecenie. Nie chodzi mi też o wysokie zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś