thewiant 19.10.03, 01:31 chyba się w tobie zakochałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: do anny 19.10.03, 13:55 thewiant napisał: > chyba się w tobie zakochałem Subtelnie Ci zasugeruję - winno być: Do Anny! Chyba się w Tobie zakochałem. Poza tym, deklaruj sie wtedy, jeżeli na pewno, a nie - chyba. I czy jesteś pewien, że Anna zagląda do tego forum?! Czy może tylko wzdychasz i psujesz powietrze innym? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.ad.vocem Re: do anny 19.10.03, 14:47 Och Doćku - litości nie masz dla pełnego uczuć jakiegoś mięśniaka do jakiejś Anny... A taka późna, jesienna miłość też być może piękna :-))) PS. Mięśniak, bo to thew* mi się tak kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: do anny 19.10.03, 15:44 Mam nadzieję że o mojej Ani nie mówisz;) Bo będziemy musieli się spotkać na ringu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: do anny IP: 212.182.109.* 21.10.03, 14:14 swojadroga napisał: > Mam nadzieję że o mojej Ani nie mówisz;) Bo będziemy musieli się spotkać na > ringu;) moge Ci zagwarantować że thewiantowi chodzi o inną Annę :) chyba że Twoja też jest z Pomorza :) Odpowiedz Link Zgłoś