Gość: MałGonia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 18:39 Wczoraj odbyl się u Was kabaret z cyklu Beczka Smiechu. Kto występował?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( RACZEJ BECZKA ŚLEDZI IP: *.it-net.pl 23.10.03, 00:02 ...bo zeby sie tam wcisnac trzeba bylo przyjsc 3 godziny wczesniej :[ wystepowalo Dno i Ani Mru Mru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałGonia Re: RACZEJ BECZKA ŚLEDZI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 07:41 Rozumiem, że wstęp był darmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalGonia Re: RACZEJ BECZKA ŚLEDZI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 22:21 Znalazłam w necie info, że wstęp tylko dla studentów? To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: RACZEJ BECZKA ŚLEDZI 25.10.03, 02:41 A skąd! Tzn. impreza była dla studentów, byli tam w 99% studenci, ale legitymacji nie sprawdzali, ani nic takiego. Tylko, że rzeczywiście - magiczne słowo GRATIS sprawiło, iż nie bardzo było gdzie się wcisnąć. Przyszedłem godzinę wcześniej i dobrze, że w ogóle cokolwiek widziałem przez tłum... Jednakowoż kabarety Dno i Ani Mru-Mru były świetne! Odpowiedz Link Zgłoś