Dodaj do ulubionych

Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ?

04.11.08, 21:29
Witam mam pytanie. Chodzi mi o dobre USG ciazy
, dokladny opis jak rowniez chcialabym zrobic USG 4D. Czy ktos moze mi polecic
lekarza i gdzie przyjmuje ? I jakie sa ceny ?
Obserwuj wątek
    • dolores12 Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? 06.11.08, 21:50
      Robią w Top-Medicalu i Luxmedzie.Ja polecam Luxmed i
      dr.Swatowskiego.KOszt w obu miejscach podobny, ok.200zł, ale jak
      robiłam rok temu, to w T-M dawali tylko płytkę z kilkoma zdjęciami,
      a w Luxmedzie z całym filmem z badania.
      • Gość: Calineczka Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.chello.pl 15.11.08, 23:15
        ja polecam TOP-MEDICAL faktycznie tam jest płyta ze zdjęciami bez
        filmu ale chyba nie to jest najważniejsze, dla mnie liczy sie to czy
        badanie wykonane jest przez dobrego specjaliste i na dobrym sprzęcie
        usg a co do tego to własnie w Top-Medicalu przyjmuja najlepsi
        specjaliści w Lublinie (dr Mazurek, prof.Wieczorek).
        • Gość: pacjentka Ania Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: 212.182.47.* 16.11.08, 00:17
          Ja serdecznie polecam lekarzy z Jaczewskiego naprawdę najwyzszej
          klasy specjaliści w dziedzinie
      • Gość: Alicja K Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.vlan85.architor.lubman.net.pl 03.06.12, 00:37
        Witam. Zdecydowałam się na badanie USG 3D/4D na ul. Jutrzenki w PROVIVO Zdecydowanie POLECAM!!! Widziałam w trójwymiarze nasze kochane maleństwo - doktor powiedziała że wszystko jest w porządku- no i przy okazji dowiedzieliśmy się na 100 % że nasza kruszynka to dziewczynka (zresztą od samego początku przeczuwałam że to córeczka) . Po tym badaniu jestem spokojniesza. Badanie kosztuje 150zł. Polecam i pozdrawiam serdecznie Alicja
        • Gość: zanetka Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.15, 09:06
          A ja nie widziałam u nich zupełnie nic na 4d. Wielka kwadratowa plama. Żadnych konturów dziecka. Koszt: 150 zł....
          • Gość: Mama Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.play-internet.pl 26.05.17, 10:18
            Nie zgodzę się z Tobą zanetko. Byłam na usg 4d w provivo i kontury dziecka jak i twarzyczka wyszły wyraźnie.
    • Gość: ? Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.neospot.pl 16.11.08, 14:16
      Ja także polecam lekarzy z jaczewskiego, szczególnie dr
      Bartosiewicza, usg 3/4D robi w Luxmedzie, zwykłe w gabiniecie ul.
      Chodźki 3/6a. Wyjątkowo kompetentny lekarz.
      • Gość: mamma Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.chello.pl 16.11.08, 20:34
        Top Medical - prof. Wieczorek. Najwyższa skutecznosc,
        najwcześniejsze wykrywanie wad. Wszystkie usg robiłam właśnie tam. I
        co ważne przystępny człowiek.
        • Gość: Karolcia....L Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 15:56
          Jeśli chodzi o USG 3/4d to polecam Centrum Medyczne ProVivo. Dostałam płytę DVD z całego badania, pani doktor sympatyczna, wykonuje badanie bardzo delikatnie.
    • Gość: Mirka Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 08:45
      Tylko i wyłącznie Luxmed, świetni lekarze i sprzęt- ja robiłam u dr
      Krzyżanowskiego i Chołubka, z Top Medicalu nie byłam zadowolona,
      kiepsko było widac, a Pan profesor przereklamowany.
      A i jeszcze w Luxmedzie jest taka opcja, ze nagranie można potem
      oglądac w Internecie- czyli możesz dać kod rodzinie i oni sobie mogą
      już film zobaczyć u siebie w domu.
      • Gość: Marta Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.centertel.pl 03.06.12, 22:14
        Ja bylam w PROVIVO w 18 tygodniu ciązy, aby zobaczyc czy wszystko jest w porządku z moją dzidzia...I moje wrazenie jest SUUUUUUUPERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam tą klinikę gdyż mają swietny sprzęt...widzialam dokladnie moje maleństwo, lekarz pokazal mi dokladnie serduszko, watrobę, zolądek, łożysko i pępowinę....ale najważniejsze to ze sie dowiedzialam ze bede miala synka....bylo to tak wyraźnie widać tak jakby synek byl juz przy mnie....te zdjęcia i nagranie DVD ekstra. 
    • martyna_krol Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? 22.04.10, 12:07
      według mnie najlepiej usg ciąży w #/4d wykonują lekarze w Luxmedzie, znam tam
      np. dr Wnuczek, dr Błażukiewicz, dr Swatowski i dr Szymula, ja byłam u tego
      ostatniego i jestem bardzo zadowolona z jakości.
      • lajtowo303 Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? 21.09.10, 14:45
        dobry sprzęt mają w Luxmedzie na Zwycięskiej, koleżanka robiła i zdjęcia i filmik wychodzą super
        • Gość: Kaska Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 12:42
          Ja ostatnio robiłam USG u dr Stachowicza, w Normo-Med na ul. Spokojnej. Jestem zadowolona.
        • Gość: Kasia W Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.12, 23:36
          Witam. Ja polecam PROVIVO na Jutrzenki. Bardzo miła obsługa. Pani dr Kaczmarczyk robi badanie bardzo delikatnie, wszystko tłumaczy, obraz przekazywany jest na duży tv dla mnie i dla męża. Całe usg dostałam na płycie DVD. Mogę teraz pokazywać znajomym mojego syneczka. Dziewczyny naprawdę polecam.
          • Gość: Nesca714 Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.12, 21:28
            Dziękuję za wszystkie opinie i porady. Tak więc byłam dziś jednak na tym USG 3/4D w Lublinie w Provivo. Okazało się, że maleństwo ładnie było ułożone i ładnie było widać twarz, jak ziewa, jak macha rączkami no i że jest chlopczykiem Tak więc płeć pani doktor określiła bez żadnych wątpliwości. Polecam wszystkim takie badanie. Cudowne przeżycie zobaczyć trójwymiarowo twarzyczkę dziecka. Za to USG zapłaciłam 150 zł i mam wszystko ładnie nagrane na DVD. Super pamiątka Także dziękuje za rady. Lekarze w Provivo bardzo otwarci jak i położne bardzo miłe.
          • Gość: zanetka Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.15, 09:08
            Nie polecam PROVIVO! Nic nie widać na usg 4D!!!! Żadnych konturów dzidziusia! O twarzy mozna zapomnieć.... Koszt oczywiście 150 zł...
            • Gość: Mama [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.17, 08:31
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gosc Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.static.vip-net.pl 03.05.11, 20:51
      Zdecydowanie polecam LUXMED - dr Gustawa Chołubka oraz dr Krzyżanowskiego. Sama robiłam i uważam, że obaj to super specjaliści. Koszt zwykłego USG: 100 zł, 3D/4D - 200 zł. Film możesz odebrać na stronie Luxmedu.
    • Gość: Ewcia Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 10:38
      byłam u dr krzyżanowskiego w luxmedzie na usg 3/4D mój ginekolog stwierdził że opis wykonał bardzo szczegółowy i dokladny, tak więc mogę polecić
    • Gość: gość Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 11:39
      Witam serdecznie, ja polecam Luxmed w Lublinie gdzie lekarze ginekolodzy bvardzo profesjonalnie wykonuja takie badania. Wśród lekarzy godnych polecenia mogę wymienić: dr Swatowskiego, Błażukiewicza, Krzyżanowskiego czy dr Szymulę.
      Polecam
    • karlita_live Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? 12.07.11, 02:54
      Polecam badania usg w Luxmedzie u dr Chołubka
      bardzo szczegółowe badanie, pełny opis, miła atmosfeta, Pan dr ma czas dla pacjentek
      mimo iż moje dwie ciąże były prowadzone przez innych lekarzy to na usg chodziłam właśnie do dr Chołubka (trafiłam do niego przy pierwszej ciąży po wizytach u 3 innych specjalistów a dopiero u niego badanie wydało mi się najbardziej prawidłowo i profesjonalnie wykonane)

• Gość: gość Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 11:52
      Witam serdecznie , uważam iż najlepiej wykonują takie badanie lekarze ginekolodzy w Luxmedzie w Lublinie. Jest to badanie dość drogie ( ok 200 zl) ale jeśli mamy zapłacić taka kwotę , warto udać się do wybitnego spechalisty, który wykona to badanie fachowo: polecam: dr Swatowskiego, dr Błażukiewicza, dr Wnuczek
    • Gość: Marta Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.11, 12:50
      W Top Medical na Zana. U profesora Wieczorka cena 300 zł. Gorąco polecam. Pełna kultura, dokładna diagnoza
      • Gość: DOMINIKA Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.vlan85.architor.lubman.net.pl 28.07.11, 20:37
        A ja polecam gabinet Donna Vita na J.sawy...Dr Błażukiewicz wykonuje tam usg 3d4d, macie własny ekran :-) no i nagraniedvd w cenie...ja zapłaciłam 180pln...miło i sympatycznie...
        • Gość: Karolinka Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.12, 20:15
          Polecam centrum medyczne Provivo. Kameralna atmosfera, bardzo przyjemny personel, duży monitor, nowoczesny aparat USG, płyta DVD w załączeniu. Koszt to jakieś 150zł polecam.
        • Gość: Agnieszka Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.centertel.pl 11.07.12, 19:30
          Dr Błażukiewicz to najgorszy lekarz na jakiego mozna trafic, nie dosc ze nie widzi ze dziecko nie ma polowy serca, na kazdym usg pisze ze 4 czesci serca w normie!!! Matka 10 dni przed porodem dowiaduje sie od niego ze dzidzius nie ma lewej komory serca, co nazywa sie HLHS. Ten czlowiek nie powinien wykonywac wogole zawodu lekarza, ja wiem ze pomylki sie zdarzaja, ale ten czlowiek powinien nauczyc sie odczytywac usg, po to ono jest! dzisiaj dzidzius jest po 2 operacjach na otwartym sercu i oczekuje na 3 najwazniejsza, ale ten pana "doktora" to juz wogole nie obchodzi. ma z glowy i mame i dzidzie, kase inkasowal do ostatnich dni przed porodem.
      • Gość: marta Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.static.chello.pl 04.06.12, 14:01
        No niby profesor, ale jednak radiolog, lepiej wykonać USG u lekarza ginekologa
    • Gość: Monika B. Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 18:57
      Witajcie. Ja byłam na USG3/4D w Centrum medycznym Provivo i jestem bardzo zadowolona. Całe badanie trwało około 20 minut, lekarz wszystko mi tłumaczył. Miałam do swojej dyspozycji duży monitor, co było bardzo komfortowe nie tylko dla mnie ale i dla mojego męża :-) . na koniec dostałam płytkę DVD z filmem i zdjęciami z badania. Ogólnie byłam otoczona należytą opieką. Jestem bardzo zadowolona, ps. pozdrawiam ekipę z Jutrzenki. Monika.
      • Gość: Anetka i mały BOBI Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.centertel.pl 15.06.12, 12:42
        Ja byłam wczoraj u dr Kaczmarczyk w Provivo.
        Super!!! po prostu super, pani doktor przemiła, zdjęcia i DVD extra i badała mnie super dokładnie, wszystko wytłumaczyła, bardzo wyczerpująco i to wszystko za przyzwoitą kasę, a nie 200-300 zł jak sobie życzą inni w Lublinie. Polecam
        Całujemy, Anetka i mały BOBI.
        • Gość: Aneta Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.free.aero2.net.pl 19.12.12, 18:48
          przyzwoitą tzn ile?
        • Gość: usg Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.interduo.pl 24.04.14, 10:23
          Oczywiście kaczmarczyk lubi się reklamować na wszystkich portalach. Dopiero była młodą lekarką a już wielka pani dr z ogromnym doświadczeniem.
          Wizyta u niej to najbardziej zmarnowane chwile i pieniądze.
    • Gość: kolezanka koszt ugs IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 18:19
      jaki jest koszt usg ??? na krolewskiej np
      • ziarenko-piasku Re: koszt ugs 03.03.14, 20:55
        Szczerze polecam profesora Marka Sikorskiego i gabinet GENIX
        USG na najlepszym sprzęcie, wszystko sprawdzane skrupulatnie - każdy narząd!
        Oczywiście 3d, 4d nagranie na płytkę i obszerny opis.
      • Gość: Maja Re: koszt ugs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 07:33
        200zł koszt tego badania, ale uważam że powinnaś się udać na koncertowa. Nowa placówka, nowy sprzęt. i gdybym miała polecić to tylko doktor krzyżanowski arkadiusz. świetny lekarz
      • Gość: Magda Re: koszt ugs IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.14, 12:46
        200zł, ale nie na królewskiej tylko radziwiłłowskiej. Polecam bo mają dobry aparat, rozmawiałam z ginekologiem i mówił, że jednak ten jest najlepszy
    • Gość: Ania Provivo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.15, 20:10
      A ja nie polecam Provivo na Jutrzenki. Moje usg w 30 tygodniu było bardzo niewyraźne, w 4D nie widać nic oprócz maziowatego kwadratu! Zmarnowane 150 zł!
      • Gość: Ania... Re: Provivo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.15, 10:49
        ...czego oczekujesz w 30 tygodniu ciąży? Czy są na tym świecie myślące kobiety? Dziecko jest za duże żeby można było uzyskać oczekiwany obraz. PS. Jesteś na badaniu a nie w reality show. Lekarz ma mieć pogląd na rozwój Twojego dziecka, a obserwacja ruchów dziecka jest tylko dodatkiem do badania - czego oczekujesz? O ZGROZO!
      • Gość: Kate [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.17, 13:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • empi spam 25.05.17, 21:21
          W tym samym wątku nie mnóż postów pod różnymi nickami.
          pzdr.
    • Gość: ola Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.limes.com.pl 06.04.16, 12:48
      W Przychodni Św. Ojca Pio w Gdańsku mają najnowszy sprzęt do USG 4D. Moja bratowa była i jest mega zadowolona
      • Gość: Ewa Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.16, 13:38
        W Hamburgu też sprzęt rewelacja. Robiła moja szwagierka i jest jest jeszcze bardziej mega zadowolona niż twoja bratowa.
        Odległość zbliżona:)
    • kamilxu Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? 07.04.16, 16:09
      Dr Mazurek przyjmuje też na ulicy Kawalerskiej donnavita.pl/ ceny ponad 100 zł. Jakość badania nie ma na co narzekać
      • Gość: Pacjentka Re: Gdzie zrobic dobre USG 3D/4D ? IP: 195.205.230.* 23.05.17, 13:18
        Witam. Zdecydowałam się z polecenia na badanie USG 3D/4D na ul. Jutrzenki w PROVIVO Zdecydowanie POLECAM!!! Widziałam w trójwymiarze nasze kochane maleństwo - doktor powiedziała że wszystko jest w porządku- no i przy okazji dowiedzieliśmy się na 100 % że nasza kruszynka to dziewczynka (zresztą od samego początku przeczuwałam że to córeczka) . Po tym badaniu jestem spokojniejsza. Badanie kosztuje 150zł. Dostałam płytę z badania oraz kolorowe zdjęcia, mąż również zadowolony ponieważ uczestniczył w badaniu oglądając go na oddzielnym ekranie. Dla niezdecydowanych polecam obejrzeć filmy w Internecie, mnie namówiła koleżanka gdy pokazała ten film www.youtube.com/watch?v=7mHRA8W2A80

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka