dbase 04.11.03, 02:35 Młodzież wcielana na silę! To mi sie podoba! U nas też możnaby to wprowadzić. Np. Lista obecności w kościołach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody_komunista Re: 85 lat KomSoMołu! 05.11.03, 11:41 Wszechzwiazkowy Komunistyczny Zwiazek Mlodziezy im. Wlodzimierza Lenina istnieje do dzisiaj. W Rosji sa nawet 2 Komsomoly, sle liczy sie tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_komunistka Re: 85 lat KomSoMołu, uczcijmy to!!! 05.11.03, 12:22 tak,tak. ta rocznica jest równie wielka i piękna. Cieszę się, że o niej pamiętasz. Jestem Ci wdzięczna za to. Zapraszam do wątku o rocznicy Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej. Twoja Musia-Komusia. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_komunista Re: 85 lat KomSoMołu, uczcijmy to!!! 05.11.03, 21:08 No coz rocznica Rewolucji Pazdziernikowej w naszym kraju przestala sie dobrze kojarzyc po 1989 r. W niepamiec odeszly uroczyste akademie ku czci w zakladach pracy i uczelniach, niestety, ale moze kiedys do nich wrocimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_komunistka Re: 85 lat KomSoMołu, uczcijmy to!!! 05.11.03, 21:19 mlody_komunista napisał: > No coz rocznica Rewolucji Pazdziernikowej w naszym kraju przestala sie dobrze > kojarzyc po 1989 r. W niepamiec odeszly uroczyste akademie ku czci w zakladach > pracy i uczelniach, niestety, ale moze kiedys do nich wrocimy. Kochany mój, nie gadaj tyle. Bierz się do roboty. Pomóż robić tą akademię ku czci. Twoja Musia-Komusia. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: 85 lat KomSoMołu, uczcijmy to!!! 05.11.03, 22:28 Jestescie obydwoje bezbłędni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś