20.01.02, 22:46
Co mam robic. Lubie czasem pisac do siebie, a jednoczesnie slysze, ze to nie
fair i ze to tak jakby popelniac plagiat. Nie bylo to moja intencja. Wszyscy
nakrzyczeli na krasnoludki, a ja zachowywalam sie podobie. Nie chce zostac
zakala forum. Prosze Was o opinie: Mozna pisac do siebie i nabijac posty, czy
nie. Bo nie wiem co robic.
Obserwuj wątek
    • eor Re: SONDA 20.01.02, 22:52
      Ja juz Ci na to pytanie odpowiedzialem, ale pozwole sobie jeszcze powtorzyc to
      publicznie:

Nie jestes i nie bedziesz zadna zakala. Wszyscy Cie lubimy i szanujemy. Moim
      zdaniem, kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba, byle nie byl agresywny, nie
      obrazal nikogo i kulturalnie sie zachowywal. Jesli ktos lubi ponabijac troche
      postow, prosze bardzo.

Ide nareszcie do domu.
      Dobranoc.
    • Gość: lucy_z Re: SONDA IP: 192.168.0.* 20.01.02, 22:53
      freon napisał(a):

> Co mam robic. Lubie czasem pisac do siebie, a jednoczesnie slysze, ze to nie
      > fair i ze to tak jakby popelniac plagiat. Nie bylo to moja intencja. Wszyscy
      > nakrzyczeli na krasnoludki, a ja zachowywalam sie podobie. Nie chce zostac
      > zakala forum. Prosze Was o opinie: Mozna pisac do siebie i nabijac posty, czy
      > nie. Bo nie wiem co robic.

Freonko:)))))) Gwoli wyjasnienia:))) Ja Twoich postów nigdy nie traktowałam jako
      pustych,nawet na myśl mi nie przychodziło porównywać ich do " krasnali". One są
      zabawne i coś wnoszące:) Gdybyś pisała tytuł - jeden wątku a to co w tytule - w
      poście, wyszło by na to samo. Gdybym uważała, że to jest nie w porządku, napisała
      bym, należę to tego typu osób, może delikatnie ale bym powiedziała. Mój post pod
      tysięcznikiem:) jest tego wyrazem. Więc pisz ile dusza zapragnie:))))))
      • freon Re: SONDA 20.01.02, 22:57
        Dziekuje Wam bardzo. Narazie mamy 2:0 dla nie-zakaly :o))))) A co sadza
        pozostali?
        • Gość: Paul Re: SONDA IP: *.ipt.aol.com 21.01.02, 00:03
          freon napisał(a):

> Dziekuje Wam bardzo. Narazie mamy 2:0 dla nie-zakaly :o))))) A co sadza
          > pozostali?
          Moja droga, jak juz gdzies napisalem internet i forum jast dla wszystkich i nie
          powinno cie obchodzic co, gdzie i jak o tobie pisze, mysli, czy mowi. Zycze
          wiecej pewnosci i poczucia wartosci, bo chyba niczego wiecej ci nie brakuje. A
          niezgadzac sie z toba moze kazdy, badz raczej pewna, ze tych "niezgodnikow"
          bedzie wiecej niz glaszczacych po glowce. Badz soba i reszta sie nie przejmoj,
          jesli komus sie to nie podoba to jego/jej problem (np. moj, hehehe ;-))).
          Pozdrowienia od "niezgodliwego" Pawelka-Diabelka ;->.

• silverstone bycie zakala forum 21.01.02, 09:38
            nie jest takie zle :))) Na Towarzyskim jest nawet klub :)))) No ale do prawdziwej zakaly jeszcze Ci
            daleko, "pisz" więc swoje i nie przejmuj sie gadaniem
            pozdrawiam

silver zakala forum towarzyskiego :)))))
            • Gość: laser Re: bycie zakala forum IP: 62.233.134.* 21.01.02, 10:35
              Nie było mnie całą niedzielę,wchodzę dziś ,a tu tłok jak na deptaku w południe
              i aż nawet o Płock zahaczyło !!! Nie mamy tu na forum żadnych
              podkategorii,więc więc na tym jednym forum "Lublin" każdy może pisać co chce i
              jak chce i na jaki chce temat,no jedynie może tak ,by innych nie obrażać.

Pozdrawiam
              • alterego Freon - pisz!!!!!!!!!!!!! 21.01.02, 10:54
                Pisz, pisz Freon! Ja tak lubie czytac cudza korespondencje. ;-)
                • freon Nasi widzowie zdecydowali:o) 21.01.02, 21:30
                  Zdecydowana wiekszoscia glosow, nasi widzowie zdecydowali. Freon bedzie pisac.
                  Zobaczymy co z tego wyniknie :o)))))
                  • ronja Re: Nasi widzowie zdecydowali:o) 22.01.02, 07:51
                    Pisz co Ci się żywnie podoba, na temat czy nie.
                    Mnie sie podoba:)
                    • Gość: brownie Re: Nasi widzowie zdecydowali:o) IP: *.globaldial.com 22.01.02, 11:27
                      Droga freon, i Ty masz jeszcze wyrzuty sumienia i watpliwosci co do "czystosci"
                      prowadzenia gry, po tym jak niejaki Roman z P. poddal w watpliwosc uczciwosc
                      lubelskich forumowiczow.
                      Pozbac sie najmniejszych wahan, a poniewaz mozesz potrzebowac bardziej
                      rzeczowej otuchy niz te kilka slow, ktore teraz pisze, siegnij do tekstow
                      zrodlowych...
                      Znajdziesz takowe na forum Plock w temacie "Do Zielonej Gory mniej niz 500
                      postow".
                      Lekture te goraco polecam wszystkim, ktorych niejaki Roman z P. staral sie
                      przekonac o wyzszosci jakosci forum nad iloscia nadsylanych postow.
                      Reszta jest milczeniem...
                      Pozdrawiam
                      • freon Re: Nasi widzowie zdecydowali:o) - brownie 22.01.02, 15:48
                        Dzięki Brownie. Płocki wątek o 500 postach do Zielonej jest cudny. Wygląda
                        mniej więcej tak:

- Gonimy Zieloną! Ale dbajmy jednocześnie o czystość forum.
                        - Jest 22.15 i mamy jeszcze 150 postów do Zielonej
                        - 23.10. 120
                        - 00.15 111
                        - 00.30 101 - tylko grajmy fair.

Bardzo to dobre. Romuś jest doprawdy potężnie poładowany.:o)))) A ja będę
                        pisać.
                        • Gość: Roman J. Re: Nasi widzowie zdecydowali:o) - brownie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 15:13
                          Pisz, pisz, pisz i jeszcze raz pisz. To tak jak z tym wnusiem, co na złość
                          babci odmrozi sobie uszki. Dlatego proszę Cię pisz, bo zaśmiecasz swoje
                          podwórko. :-))))))))))))))
                          • freon Re: Nasi widzowie zdecydowali:o) - brownie 23.01.02, 19:52
                            A ten znowu swoje. Co za nudziarz.

Swoje zasmiecam, co Ci do tego. Do Twojej piaskownicy nawet sie nie zblizam,
                            Romciu. Klep swoje babki, a ode mnie wara.
    • Gość: empi Re: SONDA IP: *.ltk.com.pl 22.01.02, 19:30
      pisz!!! Ludzie do siebie mówią po to aby lepiej się poczuć.Po to samo możemy
      pisać.
      • freon Re: SONDA 23.01.02, 09:20
        Całkowicie się z Tobą zgadzam Empi. Przeczytałam dzisiaj wątek krasnali i nie
        wiem co o tym myśleć. Chyba zrobię drugą sondę.
        • Gość: Kuba Re: SONDA IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 17:56
          Żadnych kolejnych sond nie trzeba,krasnale były ,są i beda na kazdym
          forum.Przez pisanie można swietnie odreagować emocje ,dlatego forum cieszy sie
          takim powodzeniem.
          • eor Re: SONDA 23.01.02, 18:02
            Gość portalu: Kuba napisał(a):

> Żadnych kolejnych sond nie trzeba,krasnale były ,są i beda na kazdym
            > forum.Przez pisanie można swietnie odreagować emocje ,dlatego forum cieszy sie
            >
            > takim powodzeniem.

Tylko Romana bedziemy mieli na sumieniu. On tego biedaczysko nie
            przezyje.:))))))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka