Dodaj do ulubionych

tajnosie agencie! idz tą drogą !

04.02.09, 21:06
poniewaz jestes zwolennikiem PO i szukasz nieruchomosci , mam dla
ciebie gratke na gratce , dzisiaj ukazalo sie nowe ogloszenie
dom 100m2 , dom z lat piecdziesiatych - cena 15 000zl za metr2
calosc 1,5 miliona zl
niech zyje Lublin ! niech zyje!
POL Polubic Oligarchow Lubelskich
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: tajnosie agencie! idz tą drogą ! 05.02.09, 07:48
      malpiarnia napisał:

> poniewaz jestes zwolennikiem PO

Skąd to wiecie, towarzyszu???

i szukasz nieruchomosci ,

Naprawdę???

mam dla
      > ciebie gratke na gratce , dzisiaj ukazalo sie nowe ogloszenie
      > dom 100m2 , dom z lat piecdziesiatych - cena 15 000zl za metr2
      > calosc 1,5 miliona zl
      > niech zyje Lublin ! niech zyje!
      > POL Polubic Oligarchow Lubelskich

Wali mnie to. Wypitalaj do USA - tam jest taniej.
      • Gość: ot Re: tajnosie agencie! idz tą drogą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:40
        język twój tajnosie z chlewa jest
      • Gość: malpiarnia Re: tajnosie agencie! idz tą drogą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:10
        a potem agenci realnosciowi idac wzorem innych agentow tak sie
        zachowuja
        bo takie oferty czy to nie kpina dla klientow gratki? ale tez kpina
        z Lublina (jako , ze nikt tego nie traktuje powaznie)
        ze zlosci , ze nic nie sprzedaja to specjalnie tak pisza
        normalny czlowiek kochajacy Lublin raczej pietnuje srodowiskowy
        debilizm, bute i bezczelnosc
        i rob w tym miescie jakis biznes
        ech
      • levi-levi Do "07 zgłoś się" 06.02.09, 17:10
        Dowiedziałem się przypadkiem (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=75123994&a=75202169 ), że zajmujesz się wynajmowaniem nieruchomości. To dobrze się składa, bo ja właśnie poszukuję czegoś skromnego do wynajęcia. Interesowałoby mnie coś takiego jak tutaj: www.privateislandsonline.com/low-cay-bahamas.htm
        tylko za cenę niższą o jakieś 20 - 30 %. Może też być inna lokalizcja. Miałbyś coś dla mnie?
        • Gość: malpiarnia Re: Do "07 zgłoś się" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:33
          he he tajnos rzuca palenie , bo mu nawet na papierosy od ruskich nie
          wystarcza, mimo , ze zycie w Turce nie powinno do najdrozszych
          nalezec
          a tajny agent to po prostu tajny agent niesprzedanych nieruchomosci
          szkoda tylko , ze z powodu tych wpisow na gratce cala Polska nabija
          sie z Lublina
          • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 13:01
            Synku, Polska jest wolnym krajem, a jej gospodarka już od dawna nie
            jest "ręcznie sterowana". Oznacza to, że ceny ustala rynek - czyli
            równowaga między podażą i popytem. W liberalnej gospodarce cena za
            oferowany towar jest zawsze najwyższa, jaką kupujący zechce
            zapłacić. Skoro więc rzeczona rezydencja została wyceniona na tyle -
            zapewne jest tego warta, poza tym zawsze możesz udać się na miejsce
            i ponegocjować (dawniej to się nazywało targowaniem). Jeśli nic nie
            wynegocjujesz - przymusu kupowania też nie ma, zawsze możesz
            poszukać czegoś tańszego - na przykład mieszkania w bloku na Kalinie
            albo LSM. Poniał?
            • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 13:06
              PS Kiedy ostatnio byłeś w Turce (o ile w ogóle byłeś)?
              • malpiarnia Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 13:21
                nie bylem, bo nie mialem pod reka butow gumowych
            • malpiarnia Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 13:19
              a no bylem i widzialem
              nadaje sie do wyburzenia co swiadczy o lubelskim ciemnogrodzie a nie
              o wolnym rynku
              na normalnym rynku, ludzie maja realna wycene
              nie wiem czy wiesz , ze w USA mozesz sprawdzic kazdy dom, za ile
              zostal kupiony , sprzedany, ile ma zadluzenia, jaki jest podatek i w
              jakiej cenie sa okoliczne domy - to jest wolny rynek
              a jesli Lublin ma agencje z "pomocnikami agencyjnymi" po zawodowce,
              to Polska sie z nich smieje
              przeciez powazni inwestorzy nie beda powaznie traktowac Lublina
              widzac takie ogloszenia
              co to za rynek jesli nieruchomosci stoja niesprzedane przez kilka lat
              ty to nazywasz rynkiem ?chyba z jajami
              • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 13:26
                Wali mnie jak to się robi w USA, w Polsce też są różne możliwości -
                tylko trza chcić. Pośrednicy także są różni. No to jak w końcu -
                chcesz kupić ten dom, czy nie chcesz, bo marudzisz jak stara panna
                na wydaniu.:P
                • Gość: malpiarnia Re: Do "07 zgłoś się" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 13:29
                  odstapie ci go , bo wiem, ze juz w Turce nie mozesz wytrzymac
                  martwie sie o ciebie wiec bedziesz mial zajecie przy rozbiorce -
                  tylko sam sie nie rozbierz , bo jeszcze zima trwa
                  • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 13:34
                    Ja nie potrzebuję. W temacie nieruchomości jestem zabezpieczony
                    wystarczająco. Poza tym, zawodowo udzielam się w innym powiecie i z
                    Turki byłoby mi trochę za daleko.
                    • Gość: malpiarnia Re: Do "07 zgłoś się" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 13:41
                      a no tak, slyszalem cos, ze przeniosles sie do Konskowoli, bo ci na
                      fajki nie wystarcza
                      no to moze do tej rozbiorki sie najmiesz
                      zadzwon do agenta, zawsze to agent do agenta to inaczej brzmi
                      zwlaszcza z takim CV - tajnos agent ze znajomoscia wolnego rynku w
                      handlu rozbiorkami w metropolii Lublin
                      • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 13:48
                        Gość portalu: malpiarnia napisał(a):

> a no tak, slyszalem cos, ze przeniosles sie do Konskowoli, bo ci
                        na
                        > fajki nie wystarcza

Nigdzie się nie przeniosłem i chwilowo nie mam zamiaru przenosić się
                        w przyszłości, a na fajki mi wystarcza.

> no to moze do tej rozbiorki sie najmiesz

Oferta została odrzucona, bo to nie mój fach. Roboty remontowo -
                        budowlane mogę ewentualnie wykonywać za darmo w mojej własnej
                        posiadłości.

> zadzwon do agenta, zawsze to agent do agenta to inaczej brzmi
                        > zwlaszcza z takim CV - tajnos agent ze znajomoscia wolnego rynku w
                        > handlu rozbiorkami w metropolii Lublin

Źle, towarzyszu rozumujecie. To przecież Wy macie potrzebę, a towar
                        tamten i dziwi mnie jedno: że komuś takiemu jak Wy rzucił tak niską
                        cenę. Ja bym zaczął od 50 000/metr kwadratowy.:P
                        • Gość: malpiarnia Re: Do "07 zgłoś się" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 15:27
                          owszem ,50 000zl za m2 ale na stare
                          • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 16:10
                            Na stare, to ewentualnie mogę sprzedać biednej wdowie z dwojgiem
                            dzieci, a takiemu byznezmenowi z Ameryki - tylko na nowe.
                            • Gość: malpiarnia Re: Do "07 zgłoś się" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 16:14
                              no to pomysle, ale w zamian dostaniesz kąt na Alasce
                              • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 16:17
                                Nie wybieram się. Chwilowo interesuje mnie życie Tuaregów, nie
                                eskimosów.
            • Gość: j2 tajnos ale bredzisz IP: *.lublin.mm.pl 08.02.09, 07:47
              nasza gospodarka jest sterowana ręcznie coraz bardziej, z roku na rok jest
              więcej ingerencji rządu we wszystkie prawie dziedziny. Zapewne prowadzisz
              działalność na madagaskarze, bo tam jest większa wolność gospodarcza niż w polsce.
              KOncesje, zezwolenia, dopłaty, regulacje, podatki, agencje, dopuszczenia etc
              Tysiące bzdurnych i niepotrzebnych rzeczy.,
              • tajnos.agentos Re: tajnos ale bredzisz 08.02.09, 09:50
                Ja nie bredzę, tylko piszę jak jest a jest tak, że Polska rajem
                wprawdzie nie jest, ale tragedii też nie ma. Jak kto ma łeb na
                karku, kasę i wie czego chce - może "wyjść na swoje". Że w
                przepisach jest burdel, że stale się zmieniają, że jest za dużo
                regulacji - to wszystko prawda, ale podobne tendencje są na całym
                świecie nic na to się nie poradzi. Dawno minęły czasy, w których
                życie sprowadzało się do paru prostych zasad w stylu "wolnoć Tomku w
                swoim domku", "śmierć frajerom" i "widziały gały co brały".
                • ten.typ.tak.ma Re: tajnos ale bredzisz 08.02.09, 14:46
                  chyba się powtórzę ale zapytam: prowadziłeś firmę za granicą w normalnym kraju?
                  Ja tak, 8 lat. Prowadzisz własną firmę w Polsce? Ja tak od ponad 10 lat. W
                  Polsce co kilka dni nachodzi mnie panika że przyjdą sku..wysyny z urzędu i
                  zlikwidują mi interes. Bo każdy interes można zamknąć gdyż takie są przepisy. Na
                  każdego się co znajdzie. I znajduje. Już raz straciłem cały majątek bo odmówiłem
                  dania bydlakom łapówki.
                  Moi znajomi co raz są nachodzeni przez przeróżne urzędy i cały czas muszą dawać
                  łapówki. Przepisy są tak kretyńskie, że nie da się już nawet z nich śmiać. A
                  złodziejstwo polityków nie ma granic.
                  • tajnos.agentos Re: tajnos ale bredzisz 08.02.09, 17:09
                    Albo masz wyjątkowego pecha, albo jesteś wyjątkowym dyletantem i
                    nieudacznikiem, albo zwykłym oszmaniarzem. Wprawdzie za granicą
                    interesu nie prowadziłem, ale zdarzało mi się to w Polsce, bywałem
                    także jak to nazywasz kontrolerem... I aż takich przeżyć sobie nie
                    przypominam. Masz dobrego księgowego?:P
                    • powrut Re: tajnos ale bredzisz 08.02.09, 20:57
                      Tajnos Kontrolerem ilosci spalonego wegla w SKR turek
                      • tajnos.agentos Re: tajnos ale bredzisz 09.02.09, 08:05
                        Nie, weterynaryjnym w ZM w Końskowoli, ale jak bedzie trza - to i z
                        tym se dam radę. Ja jestem mężczyzna pracujący i żadnej roboty się
                        nie boję.:P
                    • Gość: j2 Re: tajnos ale bredzisz IP: *.lublin.mm.pl 08.02.09, 21:36
                      Zdarzało ci się? Ja nie mówię o zdarzaniu się. Zainwestuj swoje pieniądze czy
                      rodziny, weź kredyt. Zatrudnij ludzi tak byś mógł uwzględnić tysiące bezmyślnych
                      przepisów wymyślonych przez bydlaków na urzędach co nigdy nic nie zrobili.
                      Napisałeś kilka obelg ale nigdy nie prowadziłeś interesu a wypowiadasz się o tym
                      jak go się prowadzi. Nie miałeś pracowników z rodzinami, którzy liczą że
                      wszystko będzie szło dobrze, że będą mogli wziąć kredyty, jeździć na wakacje.
                      Sam jesteś oszołomem. I taki oszołom przychodzi do firmy i za brak cennika każe
                      sobie dać łapówkę 500 zł, za brak atestu bezpieczeństwa spłuczki w kiblu 2000
                      mandatu. Za błąd w nazwie ulicy na fakturze sprawę karno skarbową z powodu
                      pomniejszenia VAT.
                      • tajnos.agentos Re: tajnos ale bredzisz 09.02.09, 08:03
                        Nno horror, pnie! I jak tu żyć? Trza, panie zamknąć interes i wziąć
                        się do jakiejś uczciwej roboty - na przykład kopania rowów
                        przeciwczołgowych...:D
                      • tajnos.agentos PS 09.02.09, 09:32
                        Brak cennika jest dość poważnym wykroczeniem wszędzie, nie tylko w
                        Polsce - co, chciałoby się rzucać cenami z sufitu, w zależności od
                        numeru butów i marki krawata klienta? Nie słyszałem, by były
                        wymagane jakieś specjalne atesty dla spłuczek w kiblu (dla wag - już
                        jak najbardziej), mandat karny wynosi od 50 do 500 PLN, a grzywny
                        powyżej tej sumy nie może nałożyć żaden inspektor - to ewentualnie
                        robi sąd. Błąd w nazwie ulicy nie jest podstawą do ukarania za
                        pomniejszenie VAT, bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego. W razie
                        popełnienia błędu wystawia się faakturę korygującą. W sumie, chyba
                        miałem rację w mojej ocenie...
                        • Gość: j2 Re: PS IP: *.lublin.mm.pl 09.02.09, 11:03
                          napisał urzędnik nie mający poczucia rzeczywistości. Kluski też nie aresztowano?
                          • tajnos.agentos Re: PS 09.02.09, 11:29
                            Gość portalu: j2 napisał(a):

> napisał urzędnik nie mający poczucia rzeczywistości.

...Napisał bazarowy byznezmen - oszmaniarz, któremu nic, tylko kłody
                            pod nogi rzucają.:D

Kluski też nie aresztowan
                            > o?

Za spłuczkę w kiblu, nieposiadanie pracowniczej książeczki zdrowia,
                            dodawanie krochmalu do śmietany, czy za nieprawidłową nazwę ulicy na
                            fakturze? A u Was biją murzynów.:P
                            • Gość: j2 Re: PS IP: *.lublin.mm.pl 09.02.09, 12:31
                              w latach 90-tych, niektóre urzędy skarbowe, odrzucały faktury z błędami w
                              adresie. Powodowało to sprawy karno skarbowe ponieważ odrzucona pod dwóch latach
                              podczas kontroli faktura oznaczała niewłaściwie naliczony VAT(i podatek
                              dochodowy też)I takie sprawy wytaczano. Ludzie nie wiedzą i nie podejrzewają
                              nawet do jakich tragedii dochodziło i dochodzi. Urzędnicy nic nie muszą
                              udowadniać, a po latach jak wygrasz sprawę w sądzie oni już gdzie indziej pracują.
                              Na bazarach ludzie ciężko pracują za swoje, jeśli ich nie szanujesz (tak jak
                              większość urzędników)i są dla ciebie oszołomami, jesteś śmieciem
                              • tajnos.agentos Re: PS 09.02.09, 12:45
                                Gość portalu: j2 napisał(a):

> Na bazarach ludzie ciężko pracują za swoje, jeśli ich nie
                                szanujesz (tak jak
                                > większość urzędników)i są dla ciebie oszołomami, jesteś śmieciem
                                >

No tak. Styl, słownictwo i mentalność typowe dla bazarowego
                                handlarza. W jakiej branży działasz? Export - import, czyli spirt i
                                papierosy z przemytu? A kogo ja szanuję, lub nie - to już temat na
                                zupełnie inną dyskusję.:D
                                • Gość: j2 Re: PS IP: *.lublin.mm.pl 09.02.09, 17:03
                                  siebie obrażasz nie mnie. Oraz taką postawą obrażasz wielu urzędników którzy są
                                  potrzebni i godni szacunku.
                                  • tajnos.agentos Re: PS 10.02.09, 07:23
                                    Aleś Ty głupi, Jacusiu...:)
            • rozenkranc Re: Do "07 zgłoś się" 16.03.09, 12:21
              tajnos.agentos napisał:
              > Oznacza to, że ceny ustala rynek - czyli
              > równowaga między podażą i popytem. W liberalnej gospodarce cena za
              > oferowany towar jest zawsze najwyższa, jaką kupujący zechce
              > zapłacić. Skoro więc rzeczona rezydencja została wyceniona na
              tyle - zapewne jest tego warta

Z twojej argumentacji nie wynika bynajmniej konkluzja, że "Skoro
              więc rzeczona rezydencja została wyceniona na tyle - zapewne jest
              tego warta". Jak sam wcześniej piszesz, faktyczną wartość
              nieruchomości ustala klient, który decyduje się zapłacić określoną
              sumę. Wyceniający może w zasadzie wpisać dowolną kwotę bez żadnych
              konsekwencji.
              • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 16.03.09, 13:04
                Taaak? A bo co, małpa w końcu przestała marudzić i "łyknęła"? No i
                dobrze...
                • rozenkranc Re: Do "07 zgłoś się" 18.03.09, 14:30
                  Czy twoim celem jest wciśnięcie komuś czegoś na siłę lub podstępem
                  czy też ugruntowanie jakiegoś logicznego przekonania?
        • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 12:55
          Drobna rada: nie wierz dosłownie we wszystkie moje wyrwane z
          kontekstu wypowiedzi. Tamta była skierowana do rozwydrzonych
          studenciaków.:P
          • Gość: malpiarnia Re: Do "07 zgłoś się" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 13:00
            mowiac szczerze to ja ci nie wierze w ani jedno twoje slowo
            piszesz co ci na klawiature popadnie
            podobnie jak wszyscy agenci
            • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 13:02
              Jeśli, pajacu, nie wierzysz - to po co czytasz? Masochista? ROTFL
              • Gość: radek Re: Do "07 zgłoś się" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 16:16
                po co pajacu piszesz
                • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 16:20
                  Żebyś pajacu miał co czytać.
                  • Gość: radek Re: Do "07 zgłoś się" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:09
                    czyzbys sadził ze piszesz cos ciekawego? sam to odkryłeś, nikt więcej
                    • tajnos.agentos Re: Do "07 zgłoś się" 07.02.09, 19:41
                      Jak nieciekawe - to po co czytasz?
        • tajnos.agentos Przemyślałem... 08.02.09, 01:06
          ...I pomyślałem sobie tak: wyspy aktualnie do sprzedania nie
          posiadam. Znałem jedną - na Zalewie Zemborzyckim, ale zatonęła. Jak
          coś się przydarzy - to powiadomię. I ło.:P
      • Gość: wiejska baba Małpiarnio w Moskwie najdrożej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:15
        a to taki raj był :)
        • Gość: malpiarnia Re: Małpiarnio w Moskwie najdrożej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:22
          zgadzam sie
          jak to jest, ze przez 20 lat nikt nie stworzyl ustawy dotyczacej
          agencji realnosciowych
          jestem w stanie w ciagu tygodnia ja napisac
          a przeciez nieruchomosci to wazna galaz gospodarki
          jak stoi sprzedaz i kupno to stoja inne firmy- budowlane, meblowe ,
          przewozowe a nawet do skarbowki nic nie wplywa
          pojawila sie wiec grupa kretaczy , ktora wmowila ludziom , ze np.ich
          lubelskie , czesto smierdzace rudery sa wiecej warte niz zachodnie
          rezydencje
          nie kupi tego ani srednia grupa spleczna bo za drogo ani b.bogaci
          ludzie , ktorzy do ruder sie nie wprowadza
          wiec w Lublinie jest zastoj - w innych duzych miastach nieruchomosci
          sa o 50% tansze a i tak slabo ida
          komletny zastoj - jak mi powiedzieli znajomi znajacy ten fach- w
          Lublinie zero kupna i sprzedazy bo ceny z sufitu
          dalej kwitnie chlopskie podejscie - nie wezme ile chce to do smierci
          nie sprzedam
          agenci zas nawet nie znaja tych mieszkan i domow , dzialaja na
          zasadzie , ze papier wszystko przyjmie
          a potem sie dziwia , ze nikt nie chce u nas inwestowac
          • tajnos.agentos Re: Małpiarnio w Moskwie najdrożej 09.02.09, 08:00
            Gość portalu: malpiarnia napisał(a):

> jak to jest, ze przez 20 lat nikt nie stworzyl ustawy dotyczacej
            > agencji realnosciowych
            > jestem w stanie w ciagu tygodnia ja napisac

No to pisz, może lepiej na tym wyjdziesz, jak na obrocie chałupami w
            Turce, bo na tej gałęzi gospodarki, to akurat nie za bardzo się
            znasz. U nas nie trzeba być geniuszem, by napisać ustawę, nie takie
            wygibasy śmy ze śfagrem wyprawiali "na cyku" będąc...:)
            • Gość: malpiarnia Re: Małpiarnio w Moskwie najdrożej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 12:39
              no to zyj sobie po dawnemu w Konskowoli razem ze swinskim ryjem
              i kupuj jęzory w sosie chrzanowym
              • tajnos.agentos Re: Małpiarnio w Moskwie najdrożej 09.02.09, 13:03
                Te - byznezmen! Podobno teraz w Końskowoli tanieją chałupy, bo
                byłych pracowników zakładów mięsnych nie stać na opłaty - to
                sprzedają...:)
                • malpiarnia Re: Małpiarnio w Moskwie najdrożej 09.02.09, 13:19
                  zastanawiam sie czy ci nie ufundowac tam jakiejs komorki
                  nie wiem tylko czy na tych jęzorach w sosie chrzanowym dlugo
                  pociagniesz
                  w dodatku bez papierosow
                  sprobuj, moze zalozysz tam pierwszy lubelski kołchoz w UE, bo jako
                  komunistyczny agent to na kołchozach znasz sie najlepiej
                  • tajnos.agentos Re: Małpiarnio w Moskwie najdrożej 09.02.09, 13:47
                    Już Ci, matole napisałem, że z wyrobów tytoniowych interesują mnie
                    kubańskie cygara, a byznezmeny nie są od fundowania, tylko od
                    robienia byznesu. Ufundujcie więc, towarzyszu jakiś porządny pegeeer
                    w Końskowoli i nie zawracaj tyłka - jakaś farma krów wysokomlecznych
                    (może pomyślę o świadczeniu usług, bo jestem dobry w zapładnianiu, a
                    i kiszonkę umiem zrobić), albo inną agencję nieruchomościawą - ja
                    tam nie wiem, ale miejscowa POP będzie Wam przychylna, towarzyszu -
                    ja to załatwię. I ciocia z niską emeryturą może skorzysta, jak ją
                    przyjmiecie na zakładowego felczera...:P
    • Gość: j2 Małpa, weź sobie coś na wstrzymanie IP: *.lublin.mm.pl 08.02.09, 07:49
      Jak już coś starasz się pokazać to rób to z głową. A ile ziemi jest przy tym
      domu??? Jaka to lokalizacja, co można tam zrobić? Bo może te 1,5 mln to
      wyjątkowa okazja?
    • Gość: bosman małpiasty... IP: *.lublin.mm.pl 08.02.09, 21:05
      czy już ktoś ci napisał że jesteś miękkim fiutem zrobiony przez co cierpisz na
      niedorozwój szarych komórek, a stary twój zapomniał cię zabić jak się wylągłeś?
      • Gość: jarek Re: małpiasty...bosman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:09
        ales ty cham bosman, wychowany w chlewie
        • Gość: Malgosia Re: małpiasty...bosman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 00:28
          wiesz jarek , ja temu szczylowi nie odpowadam
          • lech.niedzielski Re: małpiasty...bosman 15.03.09, 18:54
            Gość portalu: Malgosia napisał(a):

> wiesz jarek , ja temu szczylowi nie odpowadam
            bosman szczy ? O qrde !
          • Gość: bosman babciu Małgosiu IP: *.wateen.net 15.03.09, 22:54
            nie piją do ciebie - nie mów na zdrowie, lub jeśli wolisz: nie kopią cię w
            d..... , nie podnoś koszuli.
            • tajnos.agentos Re: babciu Małgosiu 16.03.09, 08:10
              Mniam!:)
              www.gotujmy.pl/szczi-zabielana-z-grzybow-rosja-,przepisy,30920.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka