josek4 Nie no bez przesady!!! 25.05.09, 10:23 Gdzie na wichurę pchać taki luksus. Jeden mecz Motoru Lublin i taki pociąg będzie raczej straszył niż przyciągał. Proponuję raczej pociąg pancerny - ten w zupełności sprawdziłby się. Nooo i postrzelać można byłoby z armatki do wochurników!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Wszyscy chcemy szybkiej kolei! IP: *.lublin.mm.pl 25.05.09, 10:59 oby się udało, chociaż to... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Ja chcę mniej głupoty 25.05.09, 13:45 skoro już wyjedziecie to bawcie się dobrze i zostańcie sobie juz tam gdzie sobie jedziecie Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ja chcę mniej głupoty 25.05.09, 14:09 leniak napisała: > i zostańcie sobie juz tam gdzie sobie jedziecie W tym przypadku nie "gdzie, tylko "dokąd".:P Odpowiedz Link Zgłoś
leniak zmieniła mi się płeć? 26.05.09, 08:20 dokąd? to dobre pytanie jest szczególnie gdybyśmy rozpatrywali sytuację inną niż dajaca sie wyrazić słowami one way ticket Odpowiedz Link Zgłoś
levi-levi Re: Ja chcę mniej głupoty 27.05.09, 09:17 A jak ja sobie wyjadę szybką koleją busową do miasta Lubartowa, to też mam tam zostawać? Nie mógłbym jednak wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman leniaku...... IP: *.centertel.pl 27.05.09, 09:33 Twoja obsesja na tle GW i Palikota jest już co najmniej nudna. Czy musi Ci się wszystko kojarzyć z du.ą? Nie wzięli Cię do roboty do GW i co? do końca życia będziesz rzygał jadem na samą myśl GW? A może jakieś proszki? No bo Twoje przekonanie o własnej wartości i wielkości intelektu wskazuje na drobnego schiza. A może to kompleks małego fiutka i brak rwania przez laski? Przemyśl Przemku. PS: uważaj, żeby podczas emocji wywołanych przez GW nie dupnął Cię zawalik lub jakaś apopleksja - możesz stać się roślinką. Jeszcze myślącą i przeżywającą emocje a już niezdolną do ich przelania na papier lub ekran monitora. Wtedy to dopiero będziesz miał przesrane - jak sanki w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Hodowca krów wysokomlecznych... 25.05.09, 16:34 ...Kupił na bazarze rodowód! Nic to, na bazarze wszystko się kupi - od prawa jazdy do dyplomu licencjackiego, a nawet inżynierskiego.:P Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Podobno Gazeta Wyborcza ma przestać wychodzić 25.05.09, 16:41 Podobno Prezio sprzedał kota, bo nieszczepiony był. Szkoda, bo gdyby kot kogoś zaraził, toby prezio uzyskał odszkodowanie z unijnych funduszy w związku ze zwalczaniem wścieklizny wśród nietoperzy i wszyscy byliby zadowoleni - a tak, to dupa!:( Odpowiedz Link Zgłoś