Gość: to trochę o mnie Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.pool.mediaWays.net 18.02.10, 17:08 Normalnie jakbym czytał o sobie. Inne miasto, o połowę mniejszy blok a sytuacja podobna. Udało mi się doprowadziać do wyprowadzki trzy rodziny, które sąsiadowały ze mną przez ściany. A że mieszkam na ostatnim piętrze, więc nie mam już „bezpośrednich” sąsadów. Ich mieszkania stoją puste i nie ma chętnych by je wynająć. Prawdopodobnie owiewa mnie zła sława. He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hw dozorczyni i syn to policjanci !!! dlatego IP: *.vodafone-net.de 18.02.10, 17:39 swoj swoejgo nie ruszy!! wszystko jasne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Can't fight them join them IP: *.bb.sky.com 18.02.10, 19:06 Na wesolo spedzicie czas ktory wam zostal bo z czlonkami cieciowego establiszmentu nie macie szans.Samo odebranie immunitetu moze ciagnac sie latami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trh849hi Re: Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 19:30 Zmienić się może tylko, jeśli ludzie wezmą sprawy w swoje ręce, i męty wylądują na kilka mies. na wyciągu ortopedycznym. Na policję nie ma co liczyć - niedofinansowana, bagatalizująca problem, a często mentalnie niewiele się różniąca od drechów. A gliny inteligentne i na poziomie raczej zajmują się większymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Ten kierownik osiedla IP: *.chello.pl 18.02.10, 19:37 jeżeli ma całą teczkę skarg na tą kobietę, to jaki ma problem w tym, żeby ją po prostu wywalić? Pytam się jaki? I żadne upomnienia tu nic nie dadzą. Tacy ludzie nie nadają się do życia w społeczeństwie i się nie zmienią niestety :( Chyba naprawdę musi dojść do tragedii, żeby ktoś podjął konkretne działania... Straszna patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Ten kierownik osiedla IP: *.zep.com.pl 19.02.10, 12:47 Babsko nie wywiązuje się z obowiązków, nie sprzątnięte a za to ma mieszkanie i pewnie jeszcze pensję, wyrzucić i przyjąć kogo innego. Panie kierowniku bujnił się pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwator Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.as.kn.pl 18.02.10, 20:11 cała polska spółdzielczosc to takie przypadki... 95% ludzi normalnych jest skazanych na sąsiedztwo takiego debilstwa! koszty takiej koegzystencji to tysiace złotych w rocznej eksploatacji budynków w postaci wybitych szyb zniszczonych drzwi i wind zapaskudzone sciany obeszczane bramy czyli swojskie klimaty! moja propozycja: moze taniej byłoby zamiast płacic za dewastacje zapłacic raz za utylizacje takich elementów jak we włoszech wedle zasady mój dom moja twierdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 20:59 " - Kilka razy schodził po balkonie do mnie - mówi przerażona. - Może chciał mnie okraść, ale jak zaczęłam krzyczeć, wrócił po balkonie do siebie". A trzeba było wziąć miotłę i stuknąć lekko sqsyna po nadgarstkach, jak się wspinał. Z ósmego piętra nie miałby szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caruso Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.isp.tvkg.net 19.02.10, 08:12 to dobry pomysł drogie Panie... załatwimy mu ''dozywotke'' na wozku inwalidzkim...zero problemu...i mozemy zrobic wycieczke krajoznawcza do lasu jak tak bardzo nalega synus z mamusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamowski1 Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: 109.243.120.* 19.02.10, 10:57 Jaki kraj,taka policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iro Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:28 Dziwne, wczoraj czytałem że jakaś chora emerytka stukała laską to policja od razu ją do sądu za zakłócanie porządku a sąd wysłał na badania psychiatryczne. No ale tak to jest z naszą policją że walczą tylko z emerytkami i dziećmi co ściągną sobie mp3. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Znowu Łódź - miasto bezprawia i patologii 19.02.10, 12:29 Współczuję nieszczęśnikom, którym przyszło mieszkać w takim rynsztoku społecznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: striker27 milo tak zionac nienawiscia? IP: *.toya.net.pl 10.03.10, 19:37 Twoj Torun czy skad tam jestes zapewne lepszy? To tam siedz i sie nie wychylaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Wystrzelić w kosmos psychola i mamuśkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 22:20 Jestem w szoku. Nie mieści się w głowie, że istnieją tacy nienormalni ludzie jak wyżej opisany 22 leni psychol. To tylko w Polsce może być taki bajzel....Ludzie nie dajcie się zastraszyć gó...arzowi- Kupą mości panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
kuballa Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... 04.03.10, 09:31 ten pomysl z gangsterami to dobry pomysl przeciez nie liczycie chyba na policje? to nie ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.10, 11:08 to pan Jurek już sportem się nie zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSTPREUSSEN W Niemczech byliby w ciagu 24 h spacyfikowani. IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.10, 20:00 Trafiliby do przytulku dla bezdomnych i juz dozywotnio na terenie RFN nikt by im nie wynajal nigdy mieszkania totez aby opuscic przytulek musieliby albo opuscic Niemcy emigrujac do innego kraju albo wybudowac sobie wlasny dom. W Polsce oczywiscie nic ,jak od 1000 lat nie udaje sie zalatwic. Czy teraz juz latwiej zrozumiec dlaczego to Polska byla w swej historii az 4 razy rozbierana i dwa razy kasowana z mapy Jewropii? Odpowiedz Link Zgłoś
wama57 Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... 06.03.10, 00:33 KIerownik administracji osiedla ,to jakis ciemniak nie znajacy swoich uprawnien.Typowy asekurant,czego sie boi???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacro Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 21:27 porada prawna w dowolnej kancelarii kosztuje pare zl. Ja tu min. widzę 1. Działanie pracownika na szkodę pracodawcy, 2. Dzialanie lokatora na szkode spółdzielców. 3. Działanie Lokatora na szkode spółdzielni 4. działania kierownika na szkodę spóldzielców i spółdzielni 5. Co z zarządem spółdzielni - zaniechanie? 6. prokuratura -kolejno instancjami 7. Policja kolejno instancjami 8. Biura posłów i senatorów 9. Media. Kilkanaście pism fachowo sformułowanych przez prawnika ruszy machinę obrony lokatorów. A wtedy to już kwestia czasu, aż zmiany nastąpią. Podstawą wszystkich działań musi byc tzw. papier. Najlepszy jest od prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy to na pewno donosiciele, dlatego policja i sąd ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:19 chronią. Ta cała obecna polska to jednak parszywy kraj - już za komuny było o wiele lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezozwierz Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 11:28 E... lepiej jednak złożyć się i spuścić mu porządny wpi... nawet sam się dorzucę. Jeśli nie to polecam ciągłe wydzwanianie, interweniowanie... Za komuny MO by mu wpie... spuściła i to za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika2025 Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 13:06 Ja też się zrzucę z mieszkańcami, bo do normalnych ludzi straż miejska i policja przysysa się ,jak pijawki a z takimi wszami boją się zadzierać.To żenujące zachowanie tylko prowokuje do tego,żeby ludzie od policji i straży miejskiej odwrócili się plecami, jak oni będą potrzebować pomocy.Wstyd i hańba.!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martineu Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... 31.03.10, 00:17 a moze by ktos wpadł na pomysl zeby sie zrzucic na ochrone albo monitoring? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.bb.sky.com 05.04.10, 16:38 Polskie rzady i Polska policja...beznadzieja, istnieja tylko na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.adsl2.static.versatel.nl 10.04.10, 14:35 ludzie to takie proste jak was ktoś straszy ze coś wam zrobi to są grożby karalne za ktore można iść do puszki do 2 latek...złóżcie zawiadomienie na prokuraturze a nie na psach... oni sie zajmą sprawą jak głowa spadnie.... w jakim świecie żyjecie....a jak chcecie wynająć kogoś to załatwcie to po cichu , bo jak coś sie stanioe temu bengalowi to sami polecicie ale na swoją sprawe karną..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Mieszkańcy: jesteśmy terroryzowani, nikt nie ch... IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.11, 21:32 Policja jest bezsilna.Ale nie dlatego ze nie moze.po prostu jej ie nie chce.Polska to kraj bezprawia.Placimy podatki .a tych sasiadow wywiezc na Pustynie Bledowska i wsadzic ich do namiotu.niech tam sie wyzywaja.Wspolczuje tym ludziom.sam jestem w podobnej sytuacji tylko ze mnie spokoj zaklocaja knajpy.tez spac sie nie da.Ludzie .wezmy sie do roboty i sami zrobmy porzadek.Nikt za nas tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś