Gość: obserwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 20:05 Na razie bez zmian- byle do wiosny-a problem rozwiąże się sam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fullprawda Re: Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła za 14.12.10, 20:13 dozować napięcie można siedząc na kibelku a nie na mieszkańcach prawie milionowego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Re: Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła za IP: *.toya.net.pl 14.12.10, 21:08 > dozować napięcie można siedząc na kibelku a nie na mieszkańcach prawie milionow > ego miasta dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Głosowałem na Zdanowską o czym pisałem wczesniej, 14.12.10, 21:09 ale teraz zaczyna mi się nie podobać zdradzanie Łodzi w postaci konszachtów z Żydowiczem. Na razie domniemane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Głosowałem na Zdanowską o czym pisałem wczesn IP: .61.2.* / 10.61.2.* 15.12.10, 10:28 Ale ty jesteś nudny. Takie zakompleksienie Żydowiczem, to już trąci paranoją. Idź człowieku na spacer, zrób coś w życiu - cokolwiek poza stukaniem w klawisze, to może Ci przejdzie. Możesz np. trochę ulice poodśnieżać - wtedy może ktoś Ciebie doceni. No tak, ale po co robić coś pozytywnego, lepiej poszydzić, pozazdrościć, opluć - to takie łódzkie. A w Bydgoszczy zawsze z uśmiechem, z sercem na dłoni .... i nawet normalnie się jeździ po odśnieżonych ulicach. Mały człowieczku, w małym pokoiku z małym móżdżkiem i komputerkiem .... szkoda na Ciebie CZASU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsd Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła zast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 21:49 Cieślak nadzorujący spółki miejskie to mi się podoba, raz że człowiek inteligentny i z doświadczeniem a dwa to wymiecie te SLDowskie pomioty które tam zalegają nie nadając się do niczego min. zakładające związki zawodowe żeby ich ruszyć nie można było (wasze niedoczekanie). Odpowiedz Link Zgłoś
krzaki-ciernistych-krzewow Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła zast... 14.12.10, 22:00 MAm nadzieję, że PAni Prezydent wdroży w instytucjach miejskich mechanizmy mechanizmy które będą promowały zaangażowanie w wykonywaną pracę oraz poszukiwanie nowoczesnych rozwiązań. Mechanizmy, które umożliwią elminację ludzi, którym się nie chce, nie potrafią, którzy tylko utrudniają i wszytko blokują i wprowadzają w mieście marazm. Samo wyrzucanie nic nie da rozwiązania muszą byc instytucjonalne w przeciwnym razie wszytsko będzie wracało w stare koleiny. CZas na zarządzanie projektowe i wskaźniki efektów pracy, dobre płace dla fachowców i ściąganie najlepszych. Dość już urawniłowki i braku rozwiązań motywacyjnych. Nie da się zarządzać nowczesnym maistem bez właściwych systemów motywacyjnych i dobrego wynagradzania za efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Piątkowski edukacją???!!! IP: *.toya.net.pl 14.12.10, 22:04 Przecież to przyd...s klechów. jak każdy PiSoffiec. Czym łódzka oświata naraziła się Zdanowskiej, że chce nam dać takiego zwierzchnika? A może oświata traktowana jest jak piąte koło u wozu i można ją dać byle komu? Ciekawi mnie, czy ten Piątkowski ma choć licencjat? A jeśli nie albo ma, ale z jakieś prywatnej szkółki gotowania na na gazie, to będzie tak, jakby dać nam jako zwierzchnika woźnego albo kucharkę. Całkiem jak w Związku Sowieckim. Czy na pewno tego chcemy, pani prezydent? Czy to ma być policzek wymierzony nauczycielom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Piątkowski edukacją???!!! IP: *.toya.net.pl 14.12.10, 22:15 Juz wiem. Sprawdziłem. Ma nawet magisterium. Co prawda łódzkiego uniwersytetu czyli niewiele warte, ale i tak lepsze to niż jakaś prywatna szkółka. To teraz niech ktoś mi wyjaśni, jak absolwent uniwersytetu moze należeć do PiS? Co z tym facetem jest nie tak? Przy okazji dowiedziałem się, że dla tego pana najważniejsza jest rodzina i gotów jest zrobić dla niej wszystko. To po kiego diabła pcha się do rządzenia Łodzią? Niech zajmie się rodziną, skoro jest dla niego ważniejsza od naszego miasta. Poza tym galeria zdięć, na któych występuje wraz z tą rodziną, pokazuje, że najbardziej to on lubi podróże po całym świecie. Ciekawe, że raczej nie pokazuje swojej cudownej rodzinki w Łodzi. I skąd facet mający na utrzymaniu troje dzieci, bierze pieniądze na tyle egzotycznych podróży? Czy on w ogóle ma czas pokazywać się w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Piątkowski edukacją???!!! IP: 46.113.200.* 15.12.10, 02:47 Piątkowski idealnie sie nadaje, aby podlegała mu edukacja. Bez powiazań z SLD, a w wydziale i Kuratorium jest mnóstwo takich miernot. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła za 14.12.10, 22:28 Albo sie wstydzi, albo się targuje z kandydatami, ewentualnie boi się reakcji wyborców na wiadomośc że będą to Kropa z Włodkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła za IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.12.10, 23:18 jest widac widać jakiś problem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła za IP: *.smrw.lodz.pl 15.12.10, 06:37 Szef musi zatwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham bez krawata dozowanie napięcia IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.10, 22:32 dozować to Pani prezydent sobie wy dozuje tylko to co jej każą mocodawcy w postaci Mira , Cezara itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła za IP: *.lodz.mm.pl 14.12.10, 23:55 Jakim cudem do tej pory pudelki i im podobne tabloidy nie dobrały się do samca posuwającego Panią Prezydent? Kim on jest, kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pytanie Re: Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła za IP: 46.113.200.* 15.12.10, 02:49 zamknij sie minigry Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.hubert Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła zast... 15.12.10, 00:00 Moze nadal po prostu chce byc w centrum uwagi, jak to powiedziala na sesji Rady Miejskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaa Prezydent Zdanowska nadal nie przedstawiła zast... IP: *.toya.net.pl 15.12.10, 06:45 i co ? ;) miała być taka święta tak najlepsza z dotychczasowych prezydentow naszego miasta i prosze juz oklamuje media i nas lodzian tak samo jak mowila, ze stan drog i chodnikow sie poprawi - a tu jest jeszcze gorzej podsumuje ulubionym powiedzeniem radnego Walaska z PO "mialo byc tak pieknie a jest jak zawsze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6ik Pani Zdanowsko, panie Grabarczyku i panie Miro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 08:31 Nie idźcie tą drogą! POPiS-u. Razem z Cieślakiem i Piątkowskim. Tak Wam dopomóż Bóg! Odpowiedz Link Zgłoś