Gość: zabamala Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 12:45 Ludzie pieniędzy nie mają? Społeczeństwo biednieje? Co to za brednie! To skąd mają na te telewizory?! Odpowiedz Link Zgłoś
aazz91060 Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 12:47 Co sie dziwicie? Ludnosc " Zielonej wyspy " nie wie co robic z forsa, tyle jej maja. Amerykanie chcac poprawic swoje PKB, powinni blagac Polakow o wydawanie swoich pieniedzy za oceanem. Jak otworza 3tysieczna Biedronke, to przyjada " Bogacze " z calej Polski po tarta bulke w promocji.!!! Pojebany, biedny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.12, 12:49 I tak oto biedakom rzucono chleb, a ci, którzy ich obserwują mają igrzyska. Nie wiem co jest bardziej żałosne - szturm sklepu z tanim żarciem, czy pogarda znudzonych mądrali siedzących przed komputerami obrzucających przypadkowymi wyzwiskami wszystko i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot_chester Tragedia... IP: *.adsl.highway.telekom.at 08.10.12, 12:51 XXI wiek,a tu takie sceny jak za Niemca w gettcie....Wstyd sie przyznac na swiecie,ze ma sie paszport tego kraju ;( Chetnie oddam za darmo jakby ktos chcial.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barnim Re: Tragedia... IP: *.home.aster.pl 08.10.12, 13:01 a widziales debilu z wiochy wyprzedaze w USA czy w Londynie? ..pewnie nie bo poza swoje Qrwidołki Dolne nosa nie wysciubiłes chamie małorolny a paszport to widziales na zdjeciu kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot_chester Re: Tragedia... IP: *.adsl.highway.telekom.at 08.10.12, 13:26 Odezwal sie elektorat PiSu albo PSLu.....Mnie nie interesuja wyprzedaze w USA czy Londynie bo pierwszy kraj jest wybitnie a`normalny ze smieciowym zarciem i kultura na poziomie jaskini,a w drugim przypadku za duzo Polakow stoi na zmywakach...Dopowiem ci tylko,ze na szczescie jestem w normalnym kraju za granica,a jesli o Qrwidolkach Dolnych mowa to pozdrow swojego starego co to soltysem jest w tejze wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barnim Re: Tragedia... IP: *.home.aster.pl 08.10.12, 15:01 OMG..łzy wzruszenia mi oczy zalały na te bezkompromisowa krytyke konsumpcjonizmu i jakiż pokaz wyzszosci nad "bydłem" ze zmywaka..a jasnie pan hrabia co psy obrabia juz rozniosł ulotki po wszystkich skrzynkach pocztowych na bezirku? jak nie to z buta bo premii nie bedzie..., starego nie moge pozdrowic niestety bo primo od 10 lat kwiatki na Powązkach wącha od dołu a secundo z gowniarzami skomuszałymi jak ty nie zawieral znajomosci przeto pozdrowien i tak by nie przyjał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postronny Re: Tragedia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.12, 16:00 Nurtuje mnie wątek "skomuszałymi" w twojej wypowiedzi. Każdego nazywasz komuchem, czy tylko tych, którzy ci niewygodnie jadą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Tragedia... IP: 62.233.246.* 08.10.12, 16:05 On chyba żyje ciągle tym: www.youtube.com/watch?v=JliGALIa_kM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza Ani Mru Mru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 12:51 Skecz Ani Mru Mru wiecznie zywy-życie przerosło kabaret... "Pod drzwiami skandujący tłum "open the door - open the door" :) Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: Tłum na otwarciu Biedronki. Paraliż Rokicińsk 08.10.12, 12:51 niezłe bagno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJL Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.centertel.pl 08.10.12, 12:52 I żyje się lepiej... wybranym przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginztonickiem Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.tktelekom.pl 08.10.12, 12:56 Polska to przerażające miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 14:00 Czytam Wasze komentarze i jestem przekonany, ze duża część tu piszących była na tym otwarciu - poziom komentarzy dokładnie odpowiada poziomie Waszych wypowiedzi. Ludzie skąd Wy się bierzecie? Krytykować, obrażać i poniżać innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.home.aster.pl 08.10.12, 12:57 Przepraszam ale wiekszosc tu piszacych jest albo skonczonymi kretynami albo zwyczajnie nie stac ich nawet na tv z Biredronki..!!! i wyladowuja swoje frustracje na forum. Na calym swiecie w krajach o wiele wiele bogatszych od Polski ustawiaja sie calonocne kolejki z okazji soldów wyprzedazy i anglicy,francuzi niemcy czy amerykanie tratuja sie na wejsciu zeby kupic przedmiot pozadania -obojetne -ciuch,elektronike ,agd itd..za polowe albo i mniej w stosunku do pierwotnej ceny. Wiec przestancie pieprzyc głodne kawałki jaki tonarod upodl ony, ludzie chciwi itp pierdoły bo mi sie rzygac chce jak was czytam tepe wredne fiuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.net.stream.pl 08.10.12, 13:02 To jest tak żałosne ,że aż śmieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorismar Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 13:02 Takie sceny to norma choćby w UK na wyprzedażach, żadnej różnicy, nie przesadzajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_2008 tak jak piszesz:) i nie tylko w GB:) 08.10.12, 13:39 Fajnie że ludzie moga kupić coś bardzo tanio:) nawet jak musza postac tak długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasie guano dokładnie IP: 109.95.202.* 08.10.12, 14:07 2 miesiące temu była wyprzedaż w next. kolejka na ok 600 m. pierwsi ustawiali się przed północą. przeceny 50%. zapraszam na boxing day w drugi dzień swiąt. biedronkowe wyprzedaże przy tym to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgdgds O, już się logujecie :) IP: *.nplay.net.pl 08.10.12, 13:03 Ładnie, ładnie... Wyciągnęliście wnioski z tej wtopy z IP jeronimo-martens w nagłówku posta? :D News dla spamerów - wsadźcie sobie w dupę swoje spamowanie o winach z biedy. Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Re: O, już się logujecie :) 08.10.12, 13:11 nie zderzyły się ;( może ich już w głowie nie ma? Loguje się zawsze na swój nick i podtrzymuje swoją opinię o winach w biedzie. Może Ci to podobać albo nie, możesz obrażać się na biedę i nie robić tam zakupów. Możesz sobie kupować wina gdzie indziej ( jeśli je pijasz). A ja moge idąc twoim tokiem myslenia pisać o DZIAŁ MARKETINGU LIDA, TESCO, AUCHAN WSTAW CO CHCESZ WYPISUJE SWOJE BZDETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O, już się logujecie :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.12, 15:31 > możesz obrażać się na biedę i nie robić tam zakupów. Mogę? Dzięki stary, bez Ciebie nie miałbym odwagi tego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.cuprumprojekt.pl 08.10.12, 13:06 a gdzie Tusk? Przecież się chwalił, że robi zakupy w Bierdonie xD pewnie pierwszy wyrywał telewizory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbal swołocz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 13:06 mój pies się w ten sposób nie zachowuje przed żarciem jak ta dzicz zwana ludzmi przed biedroną. Ale niskie instynkty wychodzą z tłuszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh smutne IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 13:10 a wy "redaktorki" z boże łaski piszecie o tym z dziką satysfakcją. a to bardzo smutne jest po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as odezwał się kulturalny cham:))) IP: *.28.48.242.iwacom.net.pl 08.10.12, 15:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Bydło ? twoja rodzina?:) IP: *.28.48.242.iwacom.net.pl 08.10.12, 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwierz Alpuhary Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: 195.205.221.* 08.10.12, 13:10 Kliniczny obraz (samo)upodlenia narodu. "...Pożądliwość przynosi upodlenie..." "...Dosyć jest wiedzieć — że nikt nie zagrzebie Ducha swobody — chyba on sam siebie — Bo własne tylko upodlenie ducha Ugina wolnych szyję do łańcucha. .." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki Zanim skrytykujecie pomyślcie. IP: *.187.225.81.ip.abpl.pl 08.10.12, 13:11 Może te obrazki wyglądają nieciekawie, ale przecież na wyprzedażach w Anglii, czy innych krajach jest to samo. Więc jakimś wyjątkiem nie jesteśmy. Najtańszy 47 calowy telewizor Philipsa widzę na allegro za ponad 2200 złotych. Więc jeżeli za kilka godzin postania w kolejce i przepychania się można było zyskać 700 złotych, to naprawdę się opłacało. Niektórzy za tyle pracują cały miesiąc. Wielu z Was nie takie rzeczy robi żeby zarobić parę złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_321 Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 13:13 Tak szczerze - posiadanie TV za 1500zł to nie jest jakiś luksus w dzisiejszych czasach i to, że ludzie są biedni nie znaczy, że maja nie mieć TV. To często jedyny ich sens życia, a w perspektywie np. siedzenia 20 lat w domu 1500zł to nic. Nie wiem skąd przekonanie, że jak ktoś chce mieć TV za 1500zł ( i to jeszcze 47calowy) to już na pewno biedny nie jest ... Stali w kolejce, bo po prostu było warto i było tanio. Zamiast mieć tv 25calowy mogą mieć 47 i to tańszy. Logika podpowiada stanąć w kolejce. Ja w tym nic złego nie widzę. A jeśli chodzi o pchanie się wystarczy kilku cwaniaków w całej tek kolejce, żeby inni równali do nich, bo inaczej zostaną wyrolowani ... Jak byście się czuli, gdyby ktoś się wam wpychał w kolejkę albo was popychał i naruszał wasz strefę komfortu ? Budzi się w człowieku wtedy chęć odrgyzienia się i ten stan udziela się później wszystkim, bo ostatecznie nikt nie chce być zrobiony w balona. Ot co. Nie generalizujmy i nie oceniajmy, bo samy byście tego nie chcieli w stosunku do was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.static.chello.pl 08.10.12, 13:32 > nie znaczy, że maja nie mieć TV. To często > jedyny ich sens życia, a w perspektywie np. siedzenia 20 lat w domu 1500zł to > nic Sorry, ale nie jestem w stanie im współczuć. Oglądanie TV to taki bezsens, że lepiej od razu ułożyć się w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
evita.uk Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan 08.10.12, 13:52 Dokładnie "Stali w kolejce, bo po prostu było warto i było tanio. Zamiast mieć tv 25calowy mogą mieć 47 i to tańszy. Logika podpowiada stanąć w kolejce. Ja w tym nic złego nie widzę." 47 calowy w stosunku do 25" to drugie tyle za kilka godzin stania i nie trzeba byc głupkiem żeby to zauważyć. Nawet jeżeli ten 47" jest only HD ready i przez pana Jeronimo został wynegocjowany z fabryki Philipsa na wyprzedazy starej już technologii hurtem za pół ceny. Ostatnio stałam będąc w Polsce pół nocy, żeby zapisać chorego członka rodziny na wizytę do doktora specjalisty. Dlaczego miałabym nie stać w kolejce za telewizorem, laptopem i rowerem dokłądnie WSZYSTKO za pół ceny rynkowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychan IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.12, 15:52 > Nie wiem skąd przekonanie, że jak ktoś chce mieć TV za 1500zł ( i to jeszc > ze 47calowy) to już na pewno biedny nie jest ... Zapewne stąd, że ktoś musiał mieć te 1500 na podorędziu. Chyba że może od pół roku biedronka rozgłaszała, że będzie telewizor po 1500 i ludzie mieli czas, żeby zdecydować czy tego potrzebują i odłożyć na zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
olusiacp Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... 08.10.12, 13:15 a myślałam że takie sceny to tylko w USA.. widzialam trohe na filmach dokumentalnych potępaijących tamtejszy konsumpcjonizm.. ale u nas to samo.. ciekawe jak wyglądają polskie oszczędności netto.. bo w usa, gdzie zawsze jest kryzys, po nim obcinają stopy procentowe zeby gospodarka wrocila do normy, ludzie zaczynają żreć ile wlezie, kupują wszytsko, potem przychodzi nowy szef fedu i boi sie nowego kryzysu podnosi na chwile stopy, gospodarka sie wali, i znowu kryzys a po kryzysie itd.. czytalam wypowiedz jakiegos guru z firmy doradczej ktory wlasnie powiedzial ze ujemne saldo z chinczykami to nie jest zagrozenie dla usa (nie wierze mu w to).. twierdzil on wlasnie ze zagrozeniem jest niski stan oszczednosci netto.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elbertson Podziekowania dla Pana Soaresa IP: *.ennet.pl 08.10.12, 13:17 My polscy klijenci chcemy podziekowac panu Soaresowi ze wybrał własnie Nasz kraj Polske , dzieki Niemu teraz juz milony z nas moga taniej nabyc podstawowe produkty by jakos zwiazac koniec z koncem , ze własnie tu powstały tysiace miejsc pracy w Jego firmie. Dziekujemy a panu życzymu 100 lat i kolejnych 200o Biedronek .Nie wyobrazam sobie jak bysmy żyli gdyby były tutaj jedynie sklepy polskich prywaciarzy którym jest zawsze mało , cukier bysmy chyba mieli po 10zł a maslo po 8 , kogo byłoby stac na zakupy ? Zostałyby ziemniaki bez omasty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarkazm Re: Podziekowania dla Pana Soaresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 15:25 Nie zapomnij dodać jeszcze o tysiącach osób zatrudnionych na bezterminowe umowy po pracę w Biedronkach. Nie dość że "tanio" to jeszcze ludziom "pracę" dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Podziekowania dla Pana Soaresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 15:27 Zgadzam się z tobą. I całe szczęście są jeszcze kraje na wschód od nas gdzie ludzie pracują za normalne stawki a nie jak w Polsce polaczek chce coraz więcej a pracować coraz mniej. Na szczęście teraz jest wysokie bezrobocie więc można wybierać w tańszych pracownikach. Skoro ja mam sprzedawać coraz taniej to płacić też muszę coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimirsen Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 13:18 za kilkaset złotych tańszy telewizor itp. ludzie zachowują się jak zwierzęta na polowaniu, które gotowe są się wzajemnie pozagryzać tylko po to aby dostać zdobycz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Tłum na otwarciu Biedronki. Paraliż Rokicińsk IP: 178.73.49.* 08.10.12, 13:18 > ludzie debilni (wynoszą na plecach po 3 telewizory ) Co w tym debilnego? Kupi taniej, sprzeda drożej... i tak już od tysięcy lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuss111 Tępe bydło z gorączką posiadania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 13:21 Huzia deptać po swoich spoconych ciałach, bo łaskawcy zrobili promocję. Jak barany na rzeź Odpowiedz Link Zgłoś
pralat_na_wrotkach Pytanie zasadnicze: czy obiekt został poświęcony? 08.10.12, 13:24 Odpowiedz Link Zgłoś
mitoogorkach Brak kultury za grosz! 08.10.12, 13:24 Oto polski obraz, polskiej spolecznosci - tak zwanej wiekszosci! Podstawowym bodzcem do zycia jest BRAK KULTURY! Po co ta regligia w szkole, WOS, po co te bzdurne rzeczy dla dzieciakow? Polakow trzeba nauczyc podstawowych zasad kultury, to jest to czym odroznia sie zwierze od czlowieka. Zniszczyc, zabrac a na koncu jeszcze nasrac - tak mysli przecietny Polak, nie dba o siebie, o miejsce w ktorym mieszka no i przede wszystkim o innych, w Polsce i oczywiscie za granica. Wystarczy popatrzec na Polakow w Anglii - wiekszosc to cholota spuszczona z lancucha. W szkole powinni wprowadzic przedmiot KULTURA OSOBISTA, w domu niestety w Polsce ciezko wyniesc takie wartosci, sami rodzice ich nie maja - wiec skad. Zal na to patrzec, normalnie na poziomie afrykanskiego buszu - w "centrum" Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inv Otwarcie 2000. Biedronki w Polsce. Przepychanki... IP: 195.20.110.* 08.10.12, 13:29 tak to jest jak na wsi sklep otwierają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cometto Wydają 1499 zł. na "tani" telewizor... IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 13:31 ...a potem nie ma "na leki" albo "na wyprawkę szkolną". Lepiej by się do biblioteki zapisali... Odpowiedz Link Zgłoś