Gość: kibic IP: *.wp.mil.pl 03.09.01, 08:24 Co sądzicie o metamorfozie ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.pepe. Re: A.Grad: 03.09.01, 09:27 ja nie wiem, czy oni podpisali pakt z diabłem, czy co? Może od przyszłego spotkania będą mieli jakiś fajny napis na koszulkach: "Belzebub S.A.", albo "Lucyfer Holding". A swoją drogą, to z Gradem powinien kontrakt podpisać producent "Królewskiego". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: A.Grad: 03.09.01, 09:41 to już dwie jaskółki, 2 ostatnie mecze wygrane po 4:0! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retkinia Re: A.Grad: IP: *.retsat1.com.pl 03.09.01, 09:44 > Co sądzicie o metamorfozie ŁKS az sie z przyjemnoscia oglada takie mecze. 8 bramek w cztery dni to sie nie czesto zdarza. Mam nadzieje ze z Bialegostku przywieziemy punkty i wtedy na meczu z Sosnowcem pokarzemy, ze mozemy kazdego rozjechac. www.lksfans.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatter Re: A.Grad: IP: 213.134.137.* 03.09.01, 13:52 marne widoki przed drużyną, której gwiazdorem jest emeryt Grad. W ogóle skoro Grad robi furorę w II lidze, to wypada tylko zapłakać nad tą ligą.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: A.Grad: 03.09.01, 19:49 Boże, wy znowu o tym! Więcej Wam żadnego erotyku nie zadedykuję, bo widzę, że Was to za bardzo podnieca. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retkinia Re: A.Grad: IP: *.uniglob.pl 04.09.01, 07:15 > marne widoki przed drużyną, której gwiazdorem jest emeryt Grad. W ogóle skoro > Grad robi furorę w II lidze, to wypada tylko zapłakać nad tą ligą.. 1. Dla mnie moze grac nawet babcia 80 letnia byleby bramki strzelala tak jak Grad. 2. Jezeli emeryt ma 32 lata, to mysle ze czas umierac za kilka wiosen www.lksfans.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitekp Re: A.Grad: IP: *.lodz.leased.ids.pl 04.09.01, 08:57 widze ełkse w III lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retkinia Re: A.Grad: IP: *.uniglob.pl 04.09.01, 09:31 > widze ełkse w III lidze widze(w) ze przespales zeszly tydzien www.lksfans.pl Odpowiedz Link Zgłoś