niegoscinny Re: STREFA HUMORU 10.10.06, 22:18 Szła sobie dziewczyna przez las, spotkała dobrą wróżkę. Dobrej wróżce się trochę nudziło, więc bez ogródek zaproponowała dziewczynie, że jej spełni jakieś życzenie. Dziewczyna po chwilce namysłu mówi: - Chciałabym mieć taaaaakie dłonie - tu pokazała dłońmi odcinek tak ze 30 cm. - Ale po co ci takie dłonie? - zapytała wróżka zaintrygowana - przecież to nieestetyczne u kobiety! - Bo widzisz, dobra wróżko, jestem kelnerką w barze piwnym i mając takie dłonie będę mogła wziąć więcej kufli niż inne koleżanki, więc dostanę więcej napiwków i wszystkie mi będą zazdrościć. - No tak - wróżka spełniła życzenie dziewczyny. Kilka dni później w tym samym lesie zjawia się młody chłopak i też spotyka znaną nam dobrą wróżkę. Dobra wróżka była ciągle w nastroju, więc zaproponowała, że mu spełni jakieś życzenie. - Ja bym, dobra wróżko, chciał mieć taaaaaaakiego ptaka - tu pokazał dłońmi odcinek tak ze 30 cm. - Ale po co ci taki dyszel? - zapytała zdziwiona wróżka - wbrew pozorom to nie gwarantuje dobrego bzykanka. Liczy się raczej nastrój, gra wstępna, technika, te rzeczy... - Ach nie o to chodzi, dobra wróżko! Widzisz, spotkałem dziewczynę, która ma taaaaaaakie dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 10.10.06, 23:30 przed chwilką usłyszałam w TOK FM :))))rozmowa o tuszy, oczywiście głównie o tuszy kobiet. FRagment wypowiedzi jednej ze słuchaczek :) - jaka powinna być całoroczna kobieta? - DUŻA.. taka żeby latem ogrzała, a latem dała cień :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka SPALIŁAM :))))) 10.10.06, 23:32 no i oczywiście "spaliłam" :)))) więc poprawiam :) > - jaka powinna być całoroczna kobieta? > - DUŻA.. taka żeby ZIMĄ ogrzała, a latem dała cień :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: SPALIŁAM :))))) 11.10.06, 23:19 Niezły wątek założyłem i świetnie się na nim bawię. Spełniając obowiązki gospodarza od czasu do czasu muszę się chyba włączyć? :-) Trochę różności uzbierancyh: Nie ma mleka Przychodzi baba do lekarza z dzieckiem. Lekarz przebadał dziecko, sprawdził jego wagę i znalazł coś niewłaściwego: - Czy dziecko było karmione piersią czy z butelki? - Piersią. Lekarz polecił kobiecie się rozebrać do pasa, po czym przez chwile naciskał, gniótł, kręcił i ściskał obie jej piersi szczegółowo je badając. Kiedy kobieta się ubierała stwierdził: - Nic dziwnego, że dziecko ma za niską wagę. Nie ma pani mleka. - Wiem. Jestem jego babcią, ale cieszę się, że tu przyszłam. Wyższa matematyka Robotnik wykonuje swoją pracę w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik tę samą pracę wykonuje w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster nadzorujący. Majster przychodzi trzeźwy na budowę co 3 dzień, a do sklepu monopolowego jest 13 minut biegiem. Oblicz zysk sklepu monopol wego, gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny. Zabawy fizyków W raju spotykają się Newton, Pascal i Einstein. Trzej fizycy stwierdzili, że pobawią się w chowanego. Einstein zaczyna liczyć: 1, 2, 3, ... Pascal i Newton zastanawiają się, gdzie tu się schować. Pascal chowa się za jakąś chmurką. Newton bierze kredę i rysuje na ziemi kwadrat metr na metr, po czym staje w nim. - ..., 99, 100. Szukam. Einstein odwraca się i widzi za sobą Newtona. - Ha! Mam cię Newton! - Nie, nie, nie - odpowiada Newton - Ja jestem jeden Newton na metr kwadrat, czyli Pascal. Reszta Po powrocie z miesiąca miodowego para młoda nie odzywa sie do siebie. Świeżo upieczeni mąż i żona nawet nie patrzą w swoim kierunku. Zaniepokojony tym stanem rzeczy najlepszy przyjaciel pana młodego postanowił z nim porozmawiać. - Stary, co się dzieje? - Po naszej nocy poślubnej, kiedy wstałem wziąć prysznic, odruchowo, tak jak zwykle, wyciągnąłem z portfela 200 złotych i położyłem na poduszce. - Nie martw się. Twoja żona to rozsądna babka, na pewno szybko o tym zapomni. - Ale nie wiem, czy ja zapomnę to, że gdy wróciłem z łazienki, na poduszce leżało 50 złotych reszty. Odkrycie W przerwie pomiędzy wykładami rozmawiają dwaj profesorowie. Do jednego z nich podchodzi student i pyta o termin zaliczenia. Profesor się burzy: - Jak panu nie wstyd?! Przecież widzi pan, że rozmawiam z kolegą! Przerwał pan nasz spór naukowy, straciliśmy sedno sprawy, być może pozbawił pan ludzkość wielkiego odkrycia... Student, zawstydzony, przeprasza i odchodzi. Profesor ponownie zwraca się do kolegi: - No więc, zarzucam jej nogi na swoje ramiona... Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 15.10.06, 01:29 no cuuudne... :) normalnie ręce opadają, razem z............ ;P orly-sokoly.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: STREFA HUMORU 09.11.06, 02:44 Niegościnny nieco nas zaniedbał, Dinozaurko, prawda? To teraz ja: Gdybyś krzyczał przez 8 lat, 7 miesięcy i 6 dni wyprodukowałbyś wystarczająco ener-gii do podgrzania 1 filiżanki kawy. (Nie wydaje mi się to warte wysiłku.) Gdybyś puszczał bąki bez przerwy przez 6 lat i 9 miesięcy wyprodukowałbyś wystarczająco gazu równego energii bomby atomowej. (No to mi się wydaje bardziej warte wysiłku!) Ludzkie serce wy-twarza wystarczające ciśnienie aby wystrzelić krew na odległość 20 metrów . (O ludzie!) Or-gazm świni trwa 30 minut. (W przyszłym życiu chce być świnią) Karaluch zanim umrze może żyć jeszcze przez 9 dni po odcięciu mu głowy (Ciągle jeszcze myślę o tej świni.) Uderzając głową w ścianę zużywasz 150 kcal na godzinę (Nie próbuj w domu. Spróbuj w pracy) Pchla może skoczyć na odległość 350 długości własnego ciała. To tak jakby człowiek skoczył na odległość boiska. (30 minut... szczęściara z tej świni! Wyobrażasz to sobie?) Sum ma ponad 27,000 kubeczków smakowych (Co może być tak smacznego na dnie stawu?) Niektóre lwy kopulują 50 razy dziennie. (Nadal chce być świnią w przyszłym życiu... stawiam jakość nad ilość) Motyle smakują jedzenie stopami. (Coś co zawsze chciałem wiedzieć) Najsilniejszym mięśniem jest...język. (Hmmmmmm......) Osoby praworęczne żyją przeciętnie 9 lat dłużej niż osoby leworęczne. (Jeżeli jesteś oburęczny powinieneś wykalkulować przeciętną?) Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafią skakać (OK, to w zasadzie jest fajne) Koci mocz świeci w podczerwieni. (Zastanawiam się komu zapłacono, żeby to zbadał?) Strusie oko jest większe niż strusi mózg (Znam takich ludzi, większość jest politykami) Rozgwiazdy nie mają mózgu. (Takich ludzi tez znam, nasz rząd .) Niedźwiedzie polarne są leworęczne. (Jak zmienią rękę to będą żyły dłużej) Ludzie i delfiny są jedynymi stworzeniami, które uprawiają sex dla przyjemności. (A co z tą świnią ) A teraz skoro uśmiechnąłeś się przynajmniej raz wyślij to do kogoś kogo chcesz rozśmieszyć. Czyli: wyślij to do wszystkich! Mam nadzieję, ze wywołałem uśmiech? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 10.11.06, 01:02 oj zaniedbał nas Niegościnny, zaniedbał, masz rację Edi.... czyżby "neta" mu w robocie odcieli? ;))) Ale nie mam nic przeciwko temu, żebys kontynuował osobiście swój wątek, bo też masz tu wpisiki całkiem całkiem ;))) No i może ja czasem coś tu wrzuce,,,a moze jeszcze ktoś inny? A swoją drogą.... Niegooościiinnyyyyy,,, gdzieee jeeesteeeeś? ! ? ! ? ! ? ! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 10.11.06, 01:18 :))))) nie mogę..... :)))))) zastanawiałam się gdzie, w którym wątku wyborczym umiescić ten link, ale...chyba TYLKO do strefy humoru on jednak pasuje :))))) youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Dobrze, że my kednak mamy innych kandydatów :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 10.11.06, 01:29 :)))) i ciag dalszy tego samego, chociaż z nieco smutnym tłem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adcox Re: STREFA HUMORU 10.11.06, 07:11 Jezu! A my narzekamy na naszych kandydatów! Popłakałem się ze śmiechu. Dinozaurko, to chyba najlepszy link na youtube :):):)Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 10.11.06, 08:11 no właśnie,,, :))))) a my narzekamy na naszych, krórzy w porównaniu z tamtym, są - bez wyjatku - niczym ciasteczka :) Ale tak się zapatrzyłąm i w takim byłam szoku oglądajac następny filmik z tym kandydatem, że ............ zapomniałam umieścić linku do niego :)))) Mało tego, byłam tak śpiaca, ze nie zauważyłam tego małego niedopatrzenia :))))))) Więc kolejny filmik z tym kazdydatem :) Wcale nie jest on gorszy od poprzedniego :)))) youtube.com/watch?v=LHirBy3M_Ak&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 10.11.06, 08:27 no nieeeeeee........... :)))) www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061030/BIALYSTOK/61029013 wiem, zawzięłam się na tego biednego kandydata :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 10.11.06, 10:55 ale okazuje się, że nie tylko nam się to podoba :))) wiadomosci.onet.pl/1431420,18,item.html pozdrawiam kandydatów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oswiecona1 Re: STREFA HUMORU 10.11.06, 15:43 Humorystyczne jest to, ze niektórzy startują czwarty raz. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: STREFA HUMORU 11.11.06, 01:39 Kononowicz robi się sławny, dziś widziałem go na Polsacie! :-) A swoja drogą: Niegościnny gdzie jesteś ???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: STREFA HUMORU 11.11.06, 01:41 Proponuje też "żeby (na Podlasiu - przyp. red.) nie było złodziejstwa, żeby nie było bandyctwa, żeby niczego nie było". świetne! to chyba cytat z naszych radnych, byłej już kadencji: "proponujemy, żeby niczego nie było" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: STREFA HUMORU 11.11.06, 02:52 Terapia Panie grają w golfa. Jedna z nich uderzyła piłeczkę - chciała prosto, poszło w lewo. Niedaleko stojący obserwator żeńskich zmagań zgiął się w pół, wsadził dłonie pomiędzy uda i wrzasnął. Pani podbiegła do niego przerażona: - Ja bardzo pana przepraszam, ale to było doprawdy niechcący! Pan dalej jęczy: - Jestem fizykoterapeutką, może będę w stanie pomóc... Pan nadal jęczy... Pani rozpięła mu rozporek i rozpoczęła masowanie. Po 5 minutach pyta: - No i jak?- Bardzo przyjemnie, ale kciuk nadal boli. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 13.11.06, 01:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3731846.html Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 13.11.06, 01:41 pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Kononowicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 13.11.06, 17:04 a teraz na poważnie.......... i do przemyślenia... wiadomosci.onet.pl/1,15,11,24711741,68656841,2633380,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 19.11.06, 21:56 na poprawę humoru po pierwszej turze wyborów ;) 100lat.pl/PoprawaNastroju/ Odpowiedz Link Zgłoś
oswiecona11 Re: STREFA HUMORU 22.11.06, 17:26 Przyjazny urząd. www.maxior.pl/?p=index&id=39173&8 Odpowiedz Link Zgłoś
dblock Re: STREFA HUMORU 23.11.06, 00:25 Na dyskotece: - Tańczysz? - Tańczę, śpiewam, recytuję - Co Ty pleciesz? - Plotę, maluje, rysuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: STREFA HUMORU 25.11.06, 09:08 taki troszke polityczny humorek....... być może już tu był,nie pamiętam, ale jest z długą i siwą już brodą. Ale nawet jeśli był, to i tak w dniu dzisiejszej ciszy przedwyborczej pasuje :))) Syn pyta ojca: - Tato, co to jest POLITYKA? Ojciec odpowiada: - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasz pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku??? Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go: - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA?? - TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adcox Re: STREFA HUMORU 30.11.06, 08:38 www.maxior.pl/?p=index&id=40991&3 wiadomości sportowe TV Trwam w wykonaniu kabaretu LIMO...genialne :) Odpowiedz Link Zgłoś
jb-bj Re: STREFA HUMORU 28.05.07, 08:23 www.joemonster.org/filmy/4100/udusilem-zone Odpowiedz Link Zgłoś