Dodaj do ulubionych

apartamenty radogoszcz

IP: *.bulldogdsl.com 25.09.06, 22:57
co sadzicie o tych mieszkaniach, szczegolnie o lokalizacji i okolicy?

www.apartamenty.tabelaofert.pl/index.php?str_id=1028&s%5B%5D=u**all&s%5B%5D=s**inw**eq**1923
Obserwuj wątek
    • hubar Re: apartamenty radogoszcz 25.09.06, 23:15
      Jeśli to jest ten pierwszy budynek od Zgierskiej, to ja współczuje osobom
      mieszkającym od ulicy. Widok na dach LiderSzajsu i dalej na krajową jedynkę
      (ul.Zgierska). Tuż za tym budynkiem, budują kolejny blok mieszkalny. Obok
      siedzina TPsy i dość spode tereny zielone.
      Zarówno do przystanku tramwajowego jak i krańcówki na Switezianki, nie daleko.
      • Gość: magda Re: apartamenty radogoszcz IP: 194.205.246.* 26.09.06, 12:59
        jak myslicie czy to bedzie dobra inwestycja? kupic i sprzedac za ok 3 lata?
        • Gość: belyall Re: apartamenty radogoszcz IP: *.devs.futuro.pl 26.09.06, 13:05
          Skarbówka sie przyczepi z podatkami :-)
          • Gość: magda Re: apartamenty radogoszcz IP: 194.205.246.* 26.09.06, 13:55
            dlaczego?
            • Gość: belyall Re: apartamenty radogoszcz IP: *.devs.futuro.pl 26.09.06, 15:06
              Obecnie jest tak, że w ciągu 5ciu lat nie możesz sprzedać mieszkania, bo
              zapłacisz podatek. Oczywiście, jeśli pieniądze ze sprzedaży przeznaczysz na
              zakup innego mieszkania, czy budowe, to ok. Warunek jest jednak taki, że mowa
              jest o jedynym mieszkaniu, które kupujesz za te np. 3 lata, bo jeśli już jakieś
              masz, to i tak zapłacisz podatek.
    • Gość: belyall Re: apartamenty radogoszcz IP: *.devs.futuro.pl 26.09.06, 09:20
      Przepraszam, ale ja tu apartamentów nie widze, tylko zwykły blok.
    • Gość: magda Re: apartamenty radogoszcz IP: 194.205.246.* 26.09.06, 13:00
      wiem zadne z nich apartamenty...taka nazwa dewelopera ale teraz to juz kazdy
      nowy blok to apartamentowiec :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka