Gość: Kris A co na to pisowska wojewoda św. Helena Lubelska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:26 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hefalump Gdzie stanowisko Wojewody ???? IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 00:14 ciekawe co tym razem "mądrego" wyksztusi??? Pani wojewodo czekamy na STANOWISKO w tej sprawie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl_ski Re: A co na to pisowska wojewoda św. Helena Lubel IP: *.retsat1.com.pl 02.06.07, 00:59 Jak to co? NIC! Przeciez Lublin nic do S-8 nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha53 S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.centertel.pl 01.06.07, 20:40 Kropiwnicki do dymisji!!! niech dalej podróżuje za pieniądze podatników !!! miasto bez prezydenta sobie poradzi! a gdzie pańscy koledzy z pis ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.piotrkow.pilicka.pl 01.06.07, 20:54 Tok myslenia był taki:zamienimy na drodze nr 14 numer na 8,14 Zeby nie zniknęła zrobimy na zachód od miasta,prowncje na południe od Lodzi głosu nie mają,głupia Unia się nie połapie i obwodnica nasza!Jednak dobrze że poza łodzią są myślący ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek To teraz inaczej panie Kropa trzeba grać IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 21:14 Teraz zrobimy tak że każemy Kropie jechać w świat na siłę do Emiratów Arabskich tam niech prosi szejków o kilka mld $ niech powie że region Łódź jest otwarty na inwestycje że można inwestować w całą infrastrukturę.Szejkowie mają mld dolarów na inwestycje i trzeba im pomóc na wydaniu ich w inwestycje właśnie w Łodzi. Niech prosi szejków, że mogą mieć swoje lotnisko w Łodzi, że mogą mieć autostrady super szybką kolej, że można budować hotele biurowce że w Łodzi jest najtańsza ziemia że są szpitale z doskonałymi lekarzami tylko lekko zadłużone itp. To zaczyna właśnie robić Kaczor który nie doleciał do Emiratów lecąc przez Irak i musiał zawrócić. Skoro Kaczor wypiął się na Kropę niech więc Kropa zrobi to jeszcze lepiej. Dopóki Kropa nie przyjedzie z miliardami $ z Emiratów Arabskich dopóty nie będzie wpuszczony do Łodzi będzie miał karę bo tracił czas na bzdurne wycieczki zamiast jechać w świat tam gdzie są najbogatsi którzy śpią na petrodolarach i jeszcze koran zabrania im zarabiania na udzielaniu pożyczek tylko mogą inwestować właśnie w szeroką infrastrukturę. Więc jak Kropa namówi szejków a jest dr ekonomii więc może to zrobić dobrze to wtedy olejemy jakieś Dyrekcje Autostrad czy PKP czy PLL tylko sami z prywatnych pieniędzy szejków zbudujemy sobie Łódź. Ale Kropa musi jechać tam szybko bo Kaczor i rząd będą pierwsi a kto pierwszy ten lepszy jak nie u szejków niech jedzie do Japonii i póki nie przyjedzie z kilkoma mld $ to nie ma wstępu do miasta Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 20:55 Pisiory zapomnijcie o wygranej w następnych wyborach w łodzi. Kropaszenko to juz twój koniec, najpierw spartoliłeś walke o Euro teraz spieprzyłes walkę o drogę, mamy dośc twojej niekompetencji i naiwności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:57 zatopić Łódź?; górą Matusewicz? - , a jednak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Kropiwnicki nie obiecuje ,ale spełnia .Pamiętacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:01 Tak było niemal dwa lata temu i te wróble w tle.Jedna wielka lipa .Ja nie mam kaca głosowałem na Kwiatkowskiego . Czekam na apel dotyczący prrotestów .Nie pękam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: 82.160.128.* 01.06.07, 20:58 Znowu nie ma mapki wiec nie wiemy o czym piszemy. A artykuł przedstawił tylko część prawdy a cała prawda może wyglądać troche inaczej: "Jednocześnie, zdając sobie sprawę, że dobra droga jest istotnym elementem rozwoju każdego regionu, niezależnie od ustalonego przebiegu S8, Generalny Dyrektor Dróg Krajowych i Autostrad podjął decyzję o przebudowie dróg nr 12 i 14, tak by stworzyć nowoczesne połączenie drogowe dla Pabianic, Łaska, Zduńskiej Woli i Sieradza, które stanowią dziś tzw. „wąskie gardła” drogowe. Już w tym roku przeznaczymy na ten cel pierwsze środki finansowe." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl_ski Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.retsat1.com.pl 02.06.07, 01:03 Żadnych konkretów, gruszki na wierzbie i tyle. Jedynym konkretem jest informacja o przebiegu S-8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓDŹ oszuści niesłowne świ... IP: *.lnet.pl 01.06.07, 21:03 i gdzie są teraz ci wszyscy pajace co glosowali na pis gdzie jest kur.... nasza droga wasza pier.. partia nas wydymala oszusci i kłamcy sam premier zapewniał I gdzie teraz jest pan premier i gdzie jego wafel kropa mam nadzieje ze ludzie bedą o tym pamiętać przy następnych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacomir trans debilna wiara w kartofle i kropę!!!!!!!!!!!! IP: *.4web.pl 01.06.07, 21:03 prowadzi do takich akcji! Łódzcy posłowie prawa i spr..... powinni oddać mandaty do to wstyd , że mieszkańcy TAKICH "ludzi" wybrali WSTYD WSTYD WsTYD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazi S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.07, 21:06 Dziękujemy (już) ci, kropiwnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:07 czyli: zatopić Łódź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coldcut Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.merinet.pl 03.06.07, 12:43 Wyborczo i po co te akcje poparcia dla s8 przez Łódź i tracenie czasu :) Bełchatów też jest w łódzkiem! Pamietajcie o tym! Bardzo dobrze sie stało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Apel do GW. IP: *.centertel.pl 01.06.07, 21:08 1. Przyjrzyjcie się osobom które podejmowały tą "dziwną" decyzję 2. Podajcie datę i miejsce protestu - na pewno się stawimy Odpowiedz Link Zgłoś
ananek Re: Apel do GW. 01.06.07, 21:21 Czytam te Wasze komentarze i nie mogę zrozumieć dlaczego WY tzn. łodzianie nie cierpicie dawnego województwa piotrkowskiego, nosicie głowy w chmurach jakby Piotrków czy Bełchatów sroce z pod ogona wyskoczył. Trochę szacunku. Nie wiem drodzy piotrkowianie, bełchatowianie i mieszkańcy pozostałej części dawnego województwa piotrkowskiego czy nie warto podjąć starań o odłączenie się od takiego województwa, by stworzyć nowe, może z Częstochową...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkow Re: Apel do GW. IP: *.chello.pl 01.06.07, 22:07 > Czytam te Wasze komentarze i nie mogę zrozumieć dlaczego WY tzn. łodzianie nie > cierpicie dawnego województwa piotrkowskiego, nosicie głowy w chmurach jakby > Piotrków czy Bełchatów sroce z pod ogona wyskoczył. Trochę szacunku. Nie wiem > drodzy piotrkowianie, bełchatowianie i mieszkańcy pozostałej części dawnego > województwa piotrkowskiego czy nie warto podjąć starań o odłączenie się od > takiego województwa, by stworzyć nowe, może z Częstochową...? mysle ze to wcale nieglupi pomysl......to wstyd byc w wojewodztwie łódzkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hefalump do Piotrkowianina IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 00:31 ...skoro dla Ciebie drogi piotrkowianinie wstydem jest przynależenie do województwa Łódzkiego, to mi jest jeszcze większy wstyd że Łódzkie ma takich "pseudo" patriotów jak ty i tobie podobni! ...skoro chcecie sie przyłączyć do częstochowskiego to porozmawiajcie z Jurkiem on Wam wszystko załatwi! ...wtedy to dopiero będzie Wam lepiej, wygodniej, pewnie będziecie jeszcze większym i prężniejszym ośrodkiem ekonomicznym-gospodarczym-społecznym- kulturalnym, ...teraz przemawia w WAS pycha i duma , ale niezapominajcie że Jurek wiecznie nie będzie stał w waszej obronie, przyjdzie nowa władza która będzie podejmowała decyzje merytoryczne a nie polityczne i dopiero będziecie płakać ---> oj smutne to, smutne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Apel do GW. IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 22:17 chyba cię po.. mieszkałem w dawnym piotrkowskim bliżej piotrkowa niż Łodzi ale nigdy z tą zapyziałą dziurą nie miałem nic wspólnego, w szkole miałem kilkoro kolegów z piotrkowa i wszyscy beż wyjątku byli durnymi świniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez1235 [...] IP: *.chello.pl 01.06.07, 22:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl_ski Re: Apel do GW. IP: *.retsat1.com.pl 02.06.07, 01:06 O! Merytoryczny głos w dyskusji... Aż nie wiem co napisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Apel do GW. IP: 193.239.205.* 03.06.07, 13:13 jak dla mnie piotrkowianie mają kompleks łodzi i ewidentnie pokazuja malomiasteczkowe podejscie do sprawy. Coz jak na razie 1:0 dla Was, ale tylko dzięki całkowicie politycznej, a nie merytorycznej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Apel do GW. IP: 91.109.190.* 01.06.07, 22:32 Nie masz pojecia o czym piszesz. Wychowalem sie pod Lodzia i nigdy nie czulem sie przytloczony jej bliskoscia. Wrecz przeciwnie, caly region zdycha bo Lodz jest w kiepskiej kondycji. Ale co sie dziwic skoro niemal wszystkie linie kolejowe i drogi omijaja ja >30km lukiem! Udalo sie wywalczyc pol autostrady (pewnie ktos sie zagapil) a juz wszyscy w Warszawie uwazaja, ze dostalismy za duzo i trzeba to wyrownac. Kropa, ty zdrajco, szykuje ci sie nowy wyjazd... na taczce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: 82.160.128.* 01.06.07, 21:15 Gdyby wszyscy mieli przed oczami mapki z przebiegiem s8 w dwóch wersjach to by zobaczyli , że wersja bliżej Łodzi była bez sensu. Albo trzeba by ja zmienić bardziej radykalnie albo tak jak dzisiaj zdecydowano. GW chyba specjalnie nie zamieszcza mapek bo wtedy łatwiej grać na emocjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.centertel.pl 01.06.07, 21:23 Bezsensowny był tylko powrót ze Rzgowa do Piotrkowa. Droga powinna biec prosto ze Rzgowa do Tomaszowa i dalej do Warszawy (a droga Tomaszów - Łódź i tak jest potrzebna nowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: 82.160.128.* 01.06.07, 21:54 Właśnie o to mi chodzi , że droga w takiej postaci jest bez sensu (co pokazuje rysunek lodz.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/46/40_416600_1_d_2752.jpg ) Więc albo żądania muszą być bardziej radykalne albo dać sobie spokój.Może zamiast bić pianę trzeba wynegocjować inne równie dobre rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 22:20 z tego co widzę na mapce to w lini prostej z wrocławia do warszwy najbliżej jest przez Łódź, a bardzo dziwne i niepotrzebnym wydłuzaniem drogi jest zbaczanie na bełchatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen JUPI!! HURRAA!! IP: *.eranet.pl 02.06.07, 12:35 w koncu wygrała logika! i Bełchatów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: JUPI!! HURRAA!! IP: 193.239.205.* 03.06.07, 13:03 logika czego ?? chyba kolesi z pisowskiego ukladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.piotrkow.net.pl 02.06.07, 11:00 Gość portalu: Gość napisał(a): > Bezsensowny był tylko powrót ze Rzgowa do Piotrkowa. Droga powinna biec prosto > ze Rzgowa do Tomaszowa i dalej do Warszawy (a droga Tomaszów - Łódź i tak jest > potrzebna nowa). Droga Łódź - Tomaszów Mazowiecki to groga WOJEWÓDZKA nr 713. Co w sprawie jesj przebudowy zrobiło województwo? Absolutnie NIC, a kasę zamiast na drogi województwo przeznacza na stadion w Łodzi. I to jest chore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winiu@pai.net.pl Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 13:30 713 na odcinku za Rokicinami była remontowana Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_m75 kochani wyborcy 01.06.07, 21:21 głosujcie dalej na pisy,samoobrony,zchny i inne lpry w dowolnych kofiguracjach a będzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:26 współczuję zgierzanom, klnie każdy kierowca przejeżdżający przez to miasto "niepokonane drogowo"; pierwsza szansa zaprzepaszczona wraz z odstąpieniem od budowy obwodnicy przez łódzką Radogoszcz, teraz kolejna klapa; Odpowiedz Link Zgłoś
std20045 Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! 01.06.07, 21:44 A czego oczekiwać od APIS ten skrót nie oznacza na pewno prawa i sprawiedliwosci wrecz odwrotnie a obietnicze Kaczynskich sa tyle warte co zeszłoroczny snieg albo i mniej a to nie wszystko _obiecał -niedotrzymał -wyciagnac konsekwencje!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku.rwiona Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 01.06.07, 22:07 dlaczego sptykają nas takie koszmarne rzeczy ciągle? Kropa do roboty albo wy....j!!!! sprzedaje nasze miasto zagranicznym cwaniakom za grosze, wiem bo szukam siedziby i widzę, co się dzieje. SKANDAL!!!! nie ma Euro2012!!!!! nie ma S8!!!!! co jeszcze????????????????? wyć mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
jorg S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! 01.06.07, 22:20 oddam S-8 za 1500000 głosów na "NIE" w następnych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:47 Aż ręce opadają, gddkia to złodzieje!!! Jak cały ten kraj. Potrafili zabrać pieniądze ze stypendium dla dzieci ze wsi na kancelarie ( jak donosiły media). To jest nie do pomyślenia żeby II miasto Polski prosiło się o S-8. Premier też nie dotrzymał słowa więc naj ogólnej kłamał- nazywajmy rzeczy po imieniu!!! To jest chore i wku......!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:53 oto adres biuro@pis.org.pl wysyłajcie e-maile na ten adres i podziękujcie za S-8 ja już to zrobiłem jest to adres centrali z warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:51 wysłałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mail do premiera S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:55 zarządajmy wszyscy wyjaśnień tej sytuacji! na początek proponuję mail do cenrtum inform. rządu: www.kprm.gov.pl/email.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roszkiewicz S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:56 To jest właściwy adres dla wyrażenia naszego zdania na temat tej skandalicznej decyzji:uml@uml.lodz.pl Piszcie do nich bo tylko tak nas usłyszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.grs-k0.g1.pl 01.06.07, 23:02 Marek Jurek załatwił dla Piotrkowa s-8 a Kropiwnicki jeździł za nasze pieniądze na pielgrzymki i mamy tego skutki jak kaczor krope zrobił w kropkę.Proponuję już teraz zmienić nazwę naszego miasta na zaścianek łódzki i postawić na agroturystykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez1235 Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.chello.pl 01.06.07, 23:11 Co prawda to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! 01.06.07, 23:20 Jeśli Łódź nic nie wskura i S-8 pobiegnie ostatecznie przez Piotrków to proponuje nie dawać im ani grosza z pieniędzy unijnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez1235 Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.chello.pl 02.06.07, 10:17 Przestań pie..ć oszołomie! Jak widzę twój nick to mi się pięści same zaciskają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archifun Re: S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 23:46 Tak sobie myslę, że oprócz argumentów politycznych i prywaty może tu zachodzić jeszcze jedna okoliczność, która nazywa się: kasa, a ściślej jej brak. Kiedy kasy nie ma, a ktoś się upomina sprawę należy tak zamącić, przekręcić, zapętlić, skomplikować, żeby jej wyprostowanie trwało latami. I ta decyzja jest właśnie takim totalnym pomieszaniem grochu z kapustą - co z tego, że bez sensu, skoro przyniesie oczekiwany przez rząd skutek tzn. będzie wielka awantura i antagonizmy, a jak wiadomo wtedy wszystko stoi. A głupcy z Piotrkowa się cieszą. Idzie Euro 2012 i trzeba budować stadiony i infrastrukturę gdzie indziej, żeby pokazać Polskę jako drugą Japonię, przecież nie będą pokazywać biedy na łódzkich podwórkach, okaleczonych przez przemysł ludzi, dzieci proszących o chleb, alkoholików w bramach. Dlatego nie ma kasy na S-8, lotnisko i PKP-tgv-Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISior przykład jak Pan Premier dotrzymuje obietnic IP: *.pai.net.pl 01.06.07, 23:54 zwyczajny skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 23:54 Ale kaszana :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubliner S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: 85.134.188.* 02.06.07, 00:09 obietnica kaczynskiego jest tyle warta co kupa g.... (rzadkiego) kropiwnicki rozczarowanie (kolejne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjkj Zablokujmy Okęcie!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.06.07, 01:03 Nie ma sensu blokować dróg w Zgierzu, to jeszcze bardziej zaszkodzi temu miastu i Łodzi! Lepiej zorganizować 4 autokary i solidnie i skutecznie ZABLOKOWAĆ DROGI dojazdowe do OKĘCIA, tuż przed samym portem. Wtedy dopiero odczuliby co to znaczy bojkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl_ski Re: Zablokujmy Okęcie!! IP: *.retsat1.com.pl 02.06.07, 01:25 Bez sensu, nie zauważą różnicy, tam i tak się nie da jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Zablokujmy Okęcie!! IP: *.gdynia.mm.pl 02.06.07, 01:56 amaciejewski@gddkia.gov.pl ibp@gddkia.gov.pl amrugasiewicz@gddkia.gov.pl janiszewska@gddkia.gov.pl ldybkowski@gddkia.gov.pl Kilka mejli do ich rzecznika prasowego i biura w gddkia. Słać mejle przez weekend aż im się skrzynki zapchają. A to kilka telefonów: Generalny Dyrektor Dróg Krajowych i Autostrad Zbigniew Kotlarek tel.: (+48 22) 375-86-02 Zastępca Generalnego Dyrektora Dróg Krajowych i Autostrad Waldemar Królikowski te.: (+48 22) 375-86-06 Zastępca Generalnego Dyrektora Dróg Krajowych i Autostrad Jacek Bojarowicz tel.: (+48 22) 375-86-12 Zastępca Generalnego Dyrektora Dróg Krajowych i Autostrad Janusz Koper tel.: (+48 22) 375-86-12 Dyrektor Generalny Urzędu Tomasz Kielar tel.: (+48 22) 375-86-04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Zablokujmy Okęcie!! IP: 195.69.82.* 02.06.07, 02:39 Mrugasiewicz Ten to powinien dostac lanie za samo nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Zablokować Janki IP: *.lnet.pl 02.06.07, 10:32 Lepiej zablokować Janki ok 15.00. Paraliż stolicy murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog Janki Okęcie i Sejm IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 11:39 Sejm ze wzgledu na rozgłos medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi7 S-8 nie przez Łódź, ale przez Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 05:13 kropiwnicki spierd...j z lodzi dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winiu@pai.net.pl Pewnie będzie tak: IP: *.toya.net.pl 02.06.07, 07:43 Wszyscy piszą jacy to są oburzeni a i tak nie będzie działania. Ja czekam na konkret - kiedy i gdzie będzie pierwszy protest a ja sie tam stawię. Odpowiedz Link Zgłoś