0u 26.08.08, 13:52 Policji nie widać, straży miejskiej też (może ginie w tłumie?), nawet ORMO zniknęło. Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klakrek Re: Gdzie jest ORMO? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.08.08, 14:07 PO trojkach ich tovarzysze poznawac beda. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news ORMO zdechło 26.08.08, 14:18 Za to(?)jest GPO. No, jeszcze tak nierozrośnięte... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 14:43 Bigi, ty POtworny POgromco, nie POmacham Ci dziś łapką. Ty okropny prowokatorze! Pilnuj lepiej, żeby Lecha Kaczyńskiego jak najlepiej odnowiowo. Pewnie padnę, gdy go ujrzę PO odnowie i kolejnej odmowie i wecie. Obama przy nim zblednie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 14:56 Ojej! Jak mi przykro:/ Nie pomachasz? Zaleję się łzami niechybnie... Mam nadzieję, że Lechu odzyska wigor i jeszcze nie raz pomiesza szyki niektórym. O czarno-czerwonym Amerykańcu litościwie zamilczę. Mam prawie pewność, że zostanie on wysłany tam, gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claps Re: ORMO zdechło IP: *.mer-2.real-hosts.com 26.08.08, 14:54 big_news napisał: > Za to(?)jest GPO ORMO było mniej medialne. Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: ORMO zdechło 26.08.08, 14:59 No no - zdaje się, że wykryłeś nowy układ. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 15:03 No no. Zdaję Ci się, że cóś skumałeś. Powinszowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett Re: ORMO zdechło IP: *.toya.net.pl 26.08.08, 16:33 Jak ty wszedzie lubisz wrogow jedynie slusznego bignewsowego myslenia szukac. Tam gdzie nie ma ataku wietrzysz podstep, tam gdzie nie ma intencji od razu zla widzisz. Ciezko ci sie zyje z takim podejsciem? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 16:41 Żyje mi się wprost śpiewająco. Drobna uwaga (wiem wiem, powtarzam się, ale cóż, jak widać - od czasu do czasu trzeba): pan wyżej szturchnął, jak to ma w zwyczaju, mnie. Jako pierwszy. To drobiazg, chyba jednak dość wymowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett Re: ORMO zdechło IP: *.toya.net.pl 26.08.08, 16:46 ORMO zdechło Autor: big_news 26.08.08, 14:18 Za to(?)jest GPO. No, jeszcze tak nierozrośnięte... Raczej o to mi chodzilo. A podczepilam sie na koncu tak sobie, drzewko wbrew pozorom umiem czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 16:47 Sądzisz, że GPO to smutasy podobne ORMO-wcom? Hm. Tego nie wziąłem pod uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett Re: ORMO zdechło IP: *.toya.net.pl 26.08.08, 16:54 Tak, tak my stoim z tej strony, prawej i sprawiedliwej, a wy tam gdzie stalo Zomo... Nie ja wsadzilam GPO w watek o Zomo! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 17:06 A Ty jesteś z GPO? Jeżeli tak, to nie masz poczucia humoru. Za grosz. Jeżeli nie, to co Cię to wszystko obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ORMO zdechło 26.08.08, 19:27 Phi wcale nie tak dawno stroilscie zarty, ze chce kupic DF, na ktorym gdzies tam w tle jestem z synem na akcji GPO. Jak kiedys powiedziano, z GPO mozesz byc i ty jesli zrobisz cos dla swego miasta, osiedla. Aaa fotki Hubara na stoliczku nie trzymam. Jakos jego osoba akurat nie wzbudza we mnie euforii. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 19:39 A mogę zrobić coś dla miasta nie zgłaszając akcesu do GPO? Bo wiesz, mnie nie po drodze z więcej niż jednym Grupowiczem... Poza tym mam pewną wadę. Otóż jak już coś robię z własnej, nieprzymuszonej woli, na dodatek nie pobierając za to żadnego wynagrodzenia, to robię to dla osobistej satysfakcji (egoista jak się patrzy, a co), nie oczekując poklasku, ani hałasu wokół własnej osoby. Taki już ze mnie tępak. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ORMO zdechło 26.08.08, 19:47 I chwala ci za to, ale ludzie w grupie moga wiecej. I tylko o to w tym chodzi. Ale ty widzisz UW, Hubara, SLDy i... Zomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 19:50 Żebym tylko to widział;) A grupa grupie nierówna. Czasem w pojedynkę człowiek więcej może. Weź chociażby takiego Bol. tfu!, Wałęsę. Sam rozpirzył komunę! Wiem, bo słyszę co i rusz od niego Ja, ja , ja, tymi rencyma! Jak on mógł, to i ja dam radę:D Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 19:55 A co Ty możesz sam jeden w pojedynkę, Biguś? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 19:59 Coś tam mogę. Ale nie będę Cię swoimi osiągnięciami zamęczał. Jeszcze Cię głowa rozboli, cy cuś... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:09 Swoimi osiągnięciami nie jesteś w stanie mnie zamęczyć. Przeceniasz się. Sam to nawet nie możesz mi skoczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:13 Wybacz, ale chyba nawet by mi się nie chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:23 No sam widzisz, ile sam możesz zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:24 Dokładnie tyle, na ile będę miał ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:27 A ponieważ nie masz na nic ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:35 Jasne. Manna sama płynie mi z nieba... A tak w ogóle (nie to, żebym był jakoś okropnie zaciekawiony, po prostu, jesteśmy w temacie), to czym Ty możesz się pochwalić? Działaś sama, w jakiejś grupie, czy może jesteś wręcz w GPO? Śmiało, nie daj się długo prosić. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:45 Ja przede wszystkim nie lubię niczym się chwalić. Mało mnie znasz i nie musisz mnie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:50 W takim razie zrozumiałe powinno Ci być tożsame podejście do tych spraw innych ludzi. A jednak (wbrew samej sobie? hm) postępujesz odmiennie. Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:57 Po prostu - jestem kobietą, nietypową, bo nieskorą do zwierzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 21:20 Tym bardziej powinnaś szanować taką postawę u innych. No, ale, my się nie zrozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:15 Widocznie, gdy obalano komuny, musiałeś być na emigracji może na Hawajach, skoro nie masz pojęcia, jak to wyglądało. Ale co tu tłumaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:24 A może wtedy miałem 2 lata, a może siedziałem w pudle, a może byłem w zakonie, a może miałem to w dupie, a może właśnie ją obalałem... Nie ważne. Snuj te swoje fantasmagorie do woli. Tak długo jak Ci to będzie sprawiało radochę. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 22:37 Byłeś represjonowany i zapudlony w zakonie redemptorystów w stanie wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 22:53 Gorzej. Na czas smuty lewitowałem w kosmosie. Ale zrzucałem ulotki. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 19:51 I czegóż się spodziewać po takim antyspołecznym, antypatycznym typku jak Biguś, dla którego nawet przełom narodowy, to tylko duperela! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:01 Dodaj może jeszcze warchoł, wichrzyciel, chuligan i woda na młyn odwetowców z Bonn! Skoro już jedziesz w iście peerlowskiej poetyce, to sobie nie folguj... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:12 Ale ten zapluty karzeł to bynajmniej nie wymysł komuny! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:19 Piję do Twojego postu o peerlewowskiej poetyce. Czy ja dziś wszystko, każde słowo będę musiała Ci tłumaczyć? Sam w pojedynkę bez tłumacza sobie nie poradzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:27 No sorki, ale tłumaczyć mi niczego nie musisz z mojej przyczyny, ale z powodu własnej niezgrabnej pisaniny. Zresztą, tak zupełnie szczerze mówiąc, niewiele mnie to wszystko obchodzi. Pluj do woli, po mnie spływa. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 20:55 Wiem, że jesteś nieprzemakalny jak kaczuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 21:25 Nie prawda. Przyjmuję mnóstwo informacji, zgadzam się z wieloma faktami. Nie chłonę jedynie bałamutnych zjawisk, odrzucam fałsz, trzeźwo patrzę na to co nas otacza. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 22:33 Bigusiu, w tym kontekście nie prawda powinna być pisana łącznie. Czy chcesz przez to powiedzieć, że jestem bałamutnym zjawiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 22:52 Chcesz się zabawiać w panią Aaa? Będziesz wystawiać cenzurki za orty? Powodzenia. Nie wiem, nie znam Cię z realu, trudno powiedzieć jaka jesteś w rzeczywistości. Za to na forum jesteś trochę taka... rozedrgana. Mnie to w każdym razie nie przeszkadza. Tak długo, jak nie będziesz uchybiać. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: ORMO zdechło 26.08.08, 23:24 Czy masz coś przeciwko polskiej ortografii, że tak się od razu żachnąłeś i poderwałeś jak oparzony? Cenzurek nie myślę wystawiać. Ja.. rozedrgana? Rozumiem, że nie wiesz, jak to sprecyzować. Jedno jest pewne - nie jestem kobietą Twojego życia, ani w wirtuale, ani w realu, więc co Ci zależy, jaka jestem? Och, Bigi, Bigi, lubię, gdy jesteś inteligentnie dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ORMO zdechło 26.08.08, 23:45 W różnych netowych regulaminach, czy jak kto woli w netykiecie, zwracanie komuś uwagi na błędy ortograficzne traktuje się jak nietakt albo małostkowość. Bo... każdemu może się zdarzyć. Stąd moje lekkie zaskoczenie, że chce Ci się na takie duperele zwracać uwagę, a nie żadne tam żachnięcie. Nie będę niczego odnośnie Ciebie precyzował i to nie dlatego, że brakuje mi stosownych słów. Po prostu: nie zamierzam tworzyć portretów psychologicznych znajomych z forum. Nic mi nie zależy jaka jesteś, jeżeli użyłem jednego sformułowania Ciebie tyczącego, to właściwie tylko ze względu na wyraźne z Twojej oczekiwanie na moją reakcję. Co do inteligencji, to wielu tutaj powątpiewa w moje IQ, gotowi byliby przyznać mi góra z 50 punktów. Może to i dobrze. Lubię, jak ktoś dobrze czuje się w moim towarzystwie, jak może sobie myśleć, iż zdecydowanie góruje nade mną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen Re: ORMO zdechło IP: 212.183.134.* 26.08.08, 20:21 taaak, misio lubi jak go biczować podnieca go wzbudzanie emocji w innych tak przynajmniej twierdzi jego psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Gdzie jest ORMO? 26.08.08, 14:28 Najwyższy czas na społeczeństwo obywatelskie. Odpowiedz Link Zgłoś
0u GruPO wypełnia 26.08.08, 23:02 Właśnie, GruPO wypełnia lukę i edukuje społeczeństwo, co należy bezwzględnie popierać (o ile nie jest się osobnikiem antyspołecznym typu ścianobazgroł, fanohooligan, gangster). Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: GruPO wypełnia 26.08.08, 23:41 > Wypełnia "lukę" po... Po Tobie, Bigi. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: GruPO wypełnia 26.08.08, 23:49 Nie wiem jak tę deklarację odebrać, ale fajnie, że jest ktoś, co to ma zamiar (w czymkolwiek) mnie wyręczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saylen Re: GruPO wypełnia IP: 212.183.136.* 27.08.08, 00:11 i jak zwykle nie zrozumiał, wypełnianie luki po tobie nijak się ma do wyręczania w czymkolwiek, a poza tym grupo, jeśli chcecie wypełnić tę niszę trzeba ją najpierw stworzyć, do dzieła, agitatorzy wodzireje agory dziękujemy za wasz trud, misja zakończona, wracajcie do taty maleszki na strucle Odpowiedz Link Zgłoś