Dodaj do ulubionych

Praca w urzędzie marszałkowskim

19.11.08, 19:28
Witajcie,
Czy ktoś z Was pracuje w urzędzie marszałkowskim? jak się pracuje, jak
kształtują się zarobki na stanowisku inspektora, jak wygląda rozmowa
kwalifikacyjna i czy wiecie coś o teście merytorycznym?
pozdrawiam
a
Obserwuj wątek
    • Gość: marszałek Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:52
      testy z poprzednich konkursow sa na stronie www.ufox.com
      pozdrawiam
    • vazz Re: Praca w urzędzie marszałkowskim 20.11.08, 12:55
      Zarobki najlepsze w samorządzie, a test merytoryczny i rozmowa zależą od małego
      szczególiku...legitymacji PO lub PSL ;), jeżeli taka posiadasz to na test i
      rozmowę możesz nawet na ciężkim kacu przyjść;)

• 4rafcio Re: Praca w urzędzie marszałkowskim 27.01.09, 17:08
        Tak samo jest w Kaliszu, nic nowego.
    • Gość: Urzędnik Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.11.08, 20:45
      A do jakiego departamentu?
      • Gość: dominika Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.toya.net.pl 27.01.09, 15:29
        Daruj sobie wszystko jest z góry ustawione. Byłam na testach, kpina, nie
        sprawdzają twoich kwalifikacji i rzeczywistego przystosowania na stanowisko i
        predyspozycji do pełnionej funkcji. Czułam się jak w szkole dla nich nie istotne
        jest co umiesz i jakie masz kwalifikacje jedynie wiedza ze znajomości ustaw ( co
        to niby mówi o tym czy się sprawdzisz na danym stanowisku???). Totalnie
        nierynkowa instytucja. Słyszałam że zarobki kiepskie.
        • Gość: witlas2 Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 15:56
          Tak jest praktycznie w każdym urzędzie. Liczą się znajomości. Startowałem do
          kilkunastu urzędów. Tylko w dwóch (jeden nie łódzki, z Warszawy) natrafiłem na
          normalną selekcję i przynajmniej mam satysfakcję, że dwa etapy przeszedłem. A że
          wybrali kogoś innego - trudno. Radzę unikać Marszałkowskiego, Łódzkiego i
          wojewódzkiego - tam mocne wsparcie potrzebne.
          • Gość: bura Re: Praca w urzędzie marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 22:31
            a nieprawda.
            dostałam pracę w łódzkim Marszałkowie bez ŻADNYCH znajomości. bez legitymacji
            ŻADNEJ z partii.
            kwalifikacji nie sprawdzano mi zbyt dokładnie (aczkolwiek 2 testy musiałam
            napisać) i nie miałam niemal żadnego doświadczenia w przyszłych obowiązkach.
            trafiłam do fajnego zespołu młodych ludzi i jedyne, co mi tam przeszkadza, to
            urzędowe procedury, znacznie utrudniające organizowanie prostych spraw.
            zarobki niewysokie, ale bez tragedii.
            • ojca Re: Praca w urzędzie marszałkowskim 19.05.09, 23:06
              Poprostu trafiłaś na nieobsadzony konkurs i tyle, mam kilku znajomych którzy
              mieli wiedzę i doświadczenie, a mimo to przegrywali z nendertalczykami o
              mającymi 40 IQ ;)...takie życie. Największe cuda zdarzały się w 2007 gdy
              kompletowano załogę do PO KL i RPO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka