Gość: tls IP: *.pioma.mail.pl 04.12.08, 20:26 Piękne słowa... oby kiedyś ciałem się stały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tls_ptb Zbudujemy Centrum Widzew 04.12.08, 20:28 Słowa piękne... oby kiedyś ciałem się stały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropa Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:41 tylko te nasze władze z pietryny potrafia wszystko popsuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZZ Re: Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: *.gdynia.mm.pl 04.12.08, 21:50 Mam nadzieje, ze Widzew dogada sie z miastem, bo Kropa chyba zdaje sobie sprawe, ze miasto nie moze pomagac tylko jednemu klubowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.08, 21:51 No i w końcu spólka mecze kupno-sprzedaz będzie przynosiła jakies tam zyski.Trzeba zatrudnić 'fryzjera'.On wam wsióry kupi nawet Ligę Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urodzony Lodzianin Re: Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: *.abb.pl 05.12.08, 09:47 Kogo nazywasz wsiorem prostaku z Karolewa,kibicu bezdomnego klubu!!! Lodzianie to dla ciebie wsiory.Kim ty jestes kompleksiarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin hehe korupczyk Pietryszyn w widzewie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.08, 00:13 CIAGNIE SWÓJ DO SWEGO.....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michi Dlaczego trzeba szukać stadionu na czas remontu? IP: *.justynow.lnet.pl 05.12.08, 09:11 Dlaczego trzeba szukać stadionu na czas remontu,skoro ma powstać w zupełnie innym miejscu niż teraz? Niejasne to jest w ogóle napisane.Raz odnoszę wrażenie,ze chodzi o nową lokalizację,w centrum,a innym razem, że o Piłsudskiego 138...Może mnie ktoś oświecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dlaczego trzeba szukać stadionu na czas remon IP: *.bremultibank.com.pl 05.12.08, 09:25 Chodzi o tereny gdzie jest obecny stadion - Piłsudskiego 138. Gdzie w centrum masz tak duze wolne tereny pod lokalizacje stadionu? Obecna lokalizacja jest właśnie idealna. Bardzo blisko centrum (samochodem max 5 min. - gdy nie ma korków, tramwajem 10 min), przy głownej ulicy, bardzo blisko dworzec kolejowy (mam na mysli Łódź Widzew, bo chyba dworzec na Niciarnianej ma byc zlikwidowany) i do tego wielkie skupiska ludzi. I najważniejsze, byśmy grali tam gdzie do tej pory graliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJCIECH Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: 212.51.205.* 05.12.08, 09:28 MAM WIELKĄ NADZIEJĘ ŻE ZA KILKA LAT ZASIĄDĘ WRAZ ZE SWOIMI TERAZ JESZCZE MAŁYMI SYNAMI NA TAKIM PIĘKNYM STADIONIE I BĘDZIEMY RAZEM DOPINGOWAĆ NASZ UKOCHANY WIDZEW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 09:35 Bilety są niedrogie ale dla członków zarządu! Nie wierze w te gadki, zacznijcie coś robić! Jeśli miasto niechce pomóc to nagłośniajcie tą sprawe i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLY Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: 80.51.247.* 05.12.08, 09:39 Panie Pietraszyn stadion na 16 tyś. to jest dobry może w takim Lubinie. Widzew potrzebuje stadionu na przynajmniej 25 tyś. miejsc. Zapewniam ze przy rozsadnych cenach biletów i dobrej drużynie byłby pełen. Odpowiedz Link Zgłoś
tls_ptb Re: Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew 05.12.08, 13:32 A ja uważam, że lepszy jest wariant 16 z możliwością rozbudowy niż 19.100 bez takiej możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolox Profesjonalne podejście do sprawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 09:48 Podoba mi się, a nie jakieś dyrdymały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Niech Pietryszyn z Tomaszewskim buduja IP: 78.8.79.* 06.12.08, 12:22 Janek juz spocony na sama myśl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 12:50 Chodź jestem kibicem Legii życzyłbym sobie i kibicom Widzewa aby ten obiekt o którym mówi pan Pietryszyn został wybudowany jak najszybciej. Lepsze warunki dla kibiców i klubu -> więcej kasy dla Widzewa->lepsza drużyna->lepszy przeciwnik dla Legii->Legia będzie musiała ciągle podnosić poziom sportowy->lepsza Legia będzie dawała mi więcej radości...i może powalczy na arenie międzynarodowej. To tylko na PLUS dla całej POLSKIEJ PIłKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <R> Re: Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: *.toya.net.pl 06.12.08, 14:41 Hm kiedy powrócą te słynne boje z Legią :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Centrum czego? IP: *.chello.pl 06.12.08, 21:22 fajna paka - sponsor z piaseczna, szara eminencja z bydgoszczy i dyrektor z lubina - nic dziwnego że im się wydaje że jak jest przystanek pekaes i sklepik z harnasiem to to musi być PRAWIE centrum... ps w jednym mają rację - centrum handlowe widzew handluje nie od dziś w łodzi bez zmiany - widzew pogardzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelinhorts Re: Centrum czego? IP: *.toya.net.pl 07.12.08, 12:33 wy juz mieliscie swoje centrum!!handel kwitł,nielegalne piraty itp.A teraz jestescie bezdomni.i tak juz do konca!!czyli jeszcze jakies 6 miesiecy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Centrum czego? IP: *.lodz.mm.pl 09.12.08, 18:18 pało w Łodzi bez zmiany ełkaes zawsze j....y!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bila Pietryszyn: - Zbudujemy Centrum Widzew IP: *.chello.pl 07.12.08, 16:56 hehehe!!!.Pogardzać można tylko wami ....pejsami:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugeniusz z. Pietryszyn to przecież znajomek polityków PIS IP: *.wroclaw.mm.pl 09.12.08, 16:49 dzięki PISowi dostał się do Zagłębia, zmieniła się władza to wyleciał, a jeszcze nie tak dawno w gazecie udzielał wywiadu, że ciagnie go teraz do bankowości bo sport go już nudzi, widać go przycisnęło Odpowiedz Link Zgłoś