bywalec.hoteli 12.02.26, 10:36 zamknięty Droga Administracjo, proszę o odblokowanie użytkownika uwaga170 Użytkownik ten jest zablokowany od ponad 3 miesiecy - ostatni wpis 2025.10.31. Biedak wciąż nie może się zablokować. Link Zgłoś Obserwuj wątek
crezy2 Re: Odblokować wagę 12.02.26, 11:50 zamknięty Nie może się zablokować🤣 Niech przestrzega regulamin najprościej. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Odblokować wagę 12.02.26, 13:53 zamknięty crezy2 napisał: > Niech przestrzega regulamin najprościej. Teraz ma przestrzegać jako zablokowany, co mu ma pomóc w odblokowaniu? Acha. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Odblokować wagę 12.02.26, 16:09 zamknięty ta napisała: > Teraz ma przestrzegać jako zablokowany, co mu ma pomóc w odblokowaniu? Ale bywalec.hoteli pisał o niemożności zablokowania. Gdyby waga potrafił zablokować swoje wulgaryzmy, to by nie został zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Odblokować wagę 12.02.26, 20:38 zamknięty Nie, twoje tłumaczenie jest także nielogiczne. Wulgaryzmy były pretekstem, by donosić na wagę, który jak mało kto walił prawdę bez ę,ą pergaminowych bibułek, palcem wskazywał głupotę i hipokryzję w punkt. Był u siebie, w Garażu, a ten Garaż nie jest kaplicą w pensji dla dobrze urodzonych panienek na wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Odblokować wagę 13.02.26, 08:43 zamknięty ta napisała: > Był u siebie, w Garażu, a ten Garaż nie jest kaplicą w pensji dla dobrze urodzo > nych panienek na wydaniu. Ten garaż to publiczne forum a nie miejsce dla żuli (i żulerek) używających wulgaryzmów w każdym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Odblokować wagę 13.02.26, 14:36 zamknięty wybitniemondry napisał: > Ten garaż to publiczne forum a nie miejsce dla żuli (i żulerek) używających wul > garyzmów w każdym zdaniu. Nie każdy, kto klnie nawet soczyście to „żul” i -co weź pod uwagę szczególnie- nie każdy, kto nie klnie nie jest „żulem”. Kontekst i miejsce ma znaczenie. Forum Automoto ( „Garaż”) także nie jest miejscem wyżalnym dla odrzuconych zalotników służącym do obsabaczania kobiet, co dla mnie jest „żulerstwem” pierwszego sortu. Odpowiedz Link Zgłoś
crezy2 Re: Odblokować wagę 14.02.26, 10:01 zamknięty ta napisała: > wybitniemondry napisał: > > > Ten garaż to publiczne forum a nie miejsce dla żuli (i żulerek) używający > ch wul > > garyzmów w każdym zdaniu. > > Nie każdy, kto klnie nawet soczyście to „żul” i -co weź pod uwagę szczególnie- > nie każdy, kto nie klnie nie jest „żulem”. Kontekst i miejsce ma znaczenie. > > Forum Automoto ( „Garaż”) także nie jest miejscem wyżalnym dla odrzuconych zal > otników służącym do obsabaczania kobiet, co dla mnie jest „żulerstwem” pierwsze > go sortu. Żenujące stwierdzenie jak się tłumaczy przemocowca. I pisze to kobieta, która broni kobiety i udziela rad na forum psychologicznym. W głowie się nie mieści. To nie pierwsze takie zachowanie tego człowieka. To forum jest ogólno dostępne i piszą tam różne osoby i kobiety. Wstyd. . . Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Odblokować wagę 14.02.26, 23:56 zamknięty O! Taniarada pod dwusetnym czterdziestym szóstym nickiem jawi się tu jako crezy2! Jakimś byś się nickiem nie zasłonił o ile nie kopiujesz cudzych treści jesteś zawsze rozpoznawalny. I ty stoisz za zbanowaniem wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
crezy2 Re: Odblokować wagę 15.02.26, 11:08 zamknięty ta napisała: > O! Taniarada pod dwusetnym czterdziestym szóstym nickiem jawi się tu jako crezy > 2! > > Jakimś byś się nickiem nie zasłonił o ile nie kopiujesz cudzych treści jesteś z > awsze rozpoznawalny. > I ty stoisz za zbanowaniem wagi. Nijak mają twoje stwierdzenia do bronienia patologii, a chronienie kobiet, które tak ciągle głosisz. Nie jest zdrowe widzieć we mnie drugiego człowieka, którego sobie ubzdurałaś. Nikt nie zbanował tego patusa. Zbanował się sam na własne życzenie. Na pewno nie ja zgłaszałem. To jest forum niszowe, które nic nie znaczy i nie jest jakimś odzwierciedleniem jakiegoś przekazu. Lepiej wstrzymać z rzucaniem oskarżeń. Ja tylko nakreśliłem jak wygląda twoja ocena. A ta jest wybiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Odblokować wagę 03.03.26, 20:52 zamknięty Myślałam, że masz bardziej poukładane w głowie. Niestety Twoje wpisy świadczą o tym, że masz w sobie pełno złośliwości i bezpodstawnych oskarżeń. Jesteś zakłamana. Nigdy nie udzielaj mi żadnych rad, bo ich nie potrzebuje. Nie wiem, kto podkablował Wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Odblokować wagę 03.03.26, 21:48 zamknięty O! Stefcia! Karnie stawiasz się „ na ratunek” taniuszy, bo ten heros jest w istocie tchórzliwy. Jestem jaka jestem i sobie sama bardzo się podobam, to mi wystarczy :D Niczyja inna opinia nie jest mi potrzebna, by dobrze się czuć w swojej skórze. Twoja opinia nie znaczy dla mnie nic. Za rady udzielone ci kiedyś w temacie wyboru wieś czy miasto grzecznie wówczas mi podziękowałaś i słusznie, bo to były najlepsze rady jakie mogłaś dostać i ode mnie ostatnie. Ty rad nie potrzebujesz, ty pragniesz atencji, a z tym nie do mnie ;) — Ja cię nie pytałam, czy wiesz kto „podkablował” wagę. Nie interesuje mnie co wiesz i widzę czego nie wiesz. Nie zaczepiaj mnie więcej, doceń moją uprzejmość i trzymaj się z dala. Wszystkiego naj. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Odblokować wagę 15.02.26, 01:53 zamknięty ta napisała: > Wulgaryzmy były pretekstem, by donosić na wagę, który jak mało kto walił prawdę > bez ę,ą pergaminowych bibułek, palcem wskazywał głupotę i hipokryzję w punkt. Nie walił żadnej prawdy i nic nie wskazywał. Bredził wulgarnie po pijanemu. Do pijaństwa się sam przyznawał, jak i wielu innych na auto-moto. Powinien dostać dożywotniego bana. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Odblokować wagę 13.02.26, 10:38 zamknięty Uprzejmie proszę o odoblokowanie użytkownika waga170 a nie uwaga170!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Odblokować wagę 13.02.26, 16:14 zamknięty Jako użytkowniczka o nieposzlakowanej forumowej opinii popieram ten wniosek formalny Odpowiedz Link Zgłoś
crezy2 Re: Odblokować wagę 14.02.26, 10:26 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > Jako użytkowniczka o nieposzlakowanej forumowej opinii popieram ten wniosek for > malny > Straszne. Pani feministka akceptuje takie zachowanie. Nawet swoją reputację stawia na wadze. Na swoim prywatnym forum byś pewnie nie akceptowała takiego zachowania. Czasami lepiej milczeć niż wpadać skrajność obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Odblokować wagę 14.02.26, 13:17 zamknięty crezy2 napisał: > Straszne. Pani feministka akceptuje takie zachowanie. Nawet swoją reputację sta > wia na wadze. Na swoim prywatnym forum byś pewnie nie akceptowała takiego zacho > wania. Czasami lepiej milczeć niż wpadać skrajność obłudy. A ty to kto? Taniarada zbanowany na wszystkich forach na kilkunastu nickach? Odpowiedz Link Zgłoś
burabara Re: Odblokować wagę 14.02.26, 17:43 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > > A ty to kto? Taniarada zbanowany na wszystkich forach na kilkunastu nickach? następna co w każdym nicku widzi tego chłopka o bardzo małym rozumku co on ma w sobie? niebywałe Odpowiedz Link Zgłoś
burabara Re: Odblokować wagę 14.02.26, 17:40 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > Jako użytkowniczka o nieposzlakowanej forumowej opinii popieram ten wniosek for > malny > O matko !!!! nobel za samochwalstwo !!! oscar za brak samokrytycyzmu !! i jakie tam jeszcze inne nagrody!!! hura!!! niech żyje !! Odpowiedz Link Zgłoś
crezy2 Re: Odblokować wagę 14.02.26, 18:19 zamknięty Wulgarność, wyzywanie i toksyczne zachowanie są surowo karane banami czasowymi lub permanentnymi.Miał już czasowe blokady, ale niczego się nie nauczył. Stawanie na szali swoją nieposzlakowaną opinie z tym patusem, to co najmniej dziwne jak nie żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Odblokować wagę 14.02.26, 18:25 zamknięty O ludzie jakie fanklub wagi się tu zebrał 😀 Co ciekawe jakoś was nigdy nie widziałam na auto-moto 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
burabara Re: Odblokować wagę 14.02.26, 18:48 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > O ludzie jakie fanklub wagi się tu zebrał 😀 > > Co ciekawe jakoś was nigdy nie widziałam na auto-moto 🤔 > d nie znam żadnej wagi nigdy nie czytałam automoto czytałam ciebie borsuczyco i wstyd mi za ciebie jesteś żałosna w swym zarozumialstwie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Odblokować wagę 14.02.26, 22:33 zamknięty Jest ci wstyd za obcych ludzi w internecie? 😂 Nie masz lepszych zajęć w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Odblokować wagę 15.02.26, 18:57 zamknięty burabara napisała: > nie znam żadnej wagi > nigdy nie czytałam automoto Wobec powyższego masz znakomite kompetencje, by zabierać głos w temacie tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Odblokować wagę 03.03.26, 17:53 zamknięty Borsi nie jest zarozumiała, piszesz nieprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Odblokować wagę 17.02.26, 11:23 zamknięty Proszę odblokować Pana Wagę!!! Pisze on na forum motoryzacyjnym dłużej, niż admini adminują, a donosiciele- donoszą. Pisze mądrze, pisze na temat. Gdzie tu sprawiedliwość, gdzie sens? Ja przeklinam więcej niż Pan Waga, a jak widać, bana nie mam :/ Chore. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Odblokować wagę 27.02.26, 10:56 zamknięty Jak banujecie ludzi, powinni miec od razu podana informacje, do kiedy trwa blokada. Wy tutaj jestescie obsluga klienta, nie panami na wlosciach. Dziwie sie, ze ktos jeszcze na tych waszych forach pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Odblokować wagę 03.03.26, 21:45 zamknięty W żadnym wypadku nie odblokowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Odblokować wagę 16.03.26, 13:34 zamknięty W sprawie blokad rozpatrujemy zgłoszenia od właścicieli kont, na które zostały nałożone blokady. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Odblokować wagę 17.03.26, 00:16 zamknięty kasi.aa napisała: > W sprawie blokad rozpatrujemy zgłoszenia od właścicieli kont, na które zostały > nałożone blokady. Coś mi się tu nie podoba i chyba musicie zastanowić się nad treścią Regulaminu, stosowanymi regułami moderacji i oprogramowaniem, które powinno je realizować. Regulamin stanowi: 10.6. Gazeta.pl zastrzega sobie prawo do blokowania dostępu do treści, o których mowa w punktach 10.3, 10.4 lub 10.5 niniejszego Regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum.gazeta.pl oraz blokowania możliwości zamieszczania komentarzy pod artykułami w stosunku do osób, które wielokrotnie naruszyły postanowienia punktów 10.1, 10.3, 10.4 lub 10.5 niniejszego paragrafu. Gazeta.pl umożliwi Użytkownikowi zajęcie stanowiska wobec realizacji uprawnienia, o którym mowa w niniejszym punkcie. Czy określenie Gazeta.pl umożliwi Użytkownikowi zajęcie stanowiska oznacza, iż użytkownik najpierw musi wysłać maila na adres: forum@grupagazeta.pl domagając się pisemnego przedstawienia stosownej decyzji o blokadzie i jej przyczynach, żeby móc potem, zgodnie z § 7.2 odwoływać się od tej decyzji do: dyrekcja_portalu@grupagazeta.pl? Użyte w Regulaminie określenie "wielokrotnie naruszyły postanowienia punktów 10.1, 10.3, 10.4 lub 10.5" sugeruje, że użytkownik musi dysponować dokładną listę takich naruszeń, a przecież nie był wcześniej informowany o naruszeniach i ich rodzaju, a zwykle nie znajduje ich na forach, gdyż zostały wykasowane. Poza tym - ile to jest "wielokrotnie" i w jakim okresie czasu jest liczone? Jakie są rangi naruszeń - kiedy posty kasować, kiedy cenzurować, kiedy tylko ostrzegać. § 6. Rozwiązanie umowy, odstąpienie od umowy, zakończenie korzystania z usług określa dokładniej procedurę rozwiązywania umowy, więc może zamiast bezterminowych banów z nieznanego powodu należało by wysłać użytkownikowi stosowne pismo o wypowiedzeniu umowy przez Gazeta.pl? Miałby przynajmniej zarzuty na piśmie i wiedziałby od czego się odwoływać. --- A przy okazji - czy IOD u was działa, bo widzę w dyskusji masę postów naruszających ustawę o ochronie danych osobowych. Chyba należałoby na nie reagować. Ciągle nie ma polskiej ustawy wprowadzającej DSA, ale ta o ochronie danych osobowych jest. Odpowiedz Link Zgłoś
crezy2 Re: Odblokować wagę 17.03.26, 18:22 zamknięty wariant_b napisał: > kasi.aa napisała: Ty wiesz człowieku o czym ty piszesz. Przecież to trzykrotny ban. To raczej wie wcześniej gdzie złamał regulamin. Na pewno jak napisał do pomocy to dostał odpowiedź. Te twoje tłumaczenia to jakieś żarty. Pozwoliłem sobie usunąć te twoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Odblokować wagę 17.03.26, 22:24 zamknięty crezy2 napisał: > Ty wiesz człowieku o czym ty piszesz. O tym, co zwykle - że rozwiązania z przełomu XX i XXI wieku nie spełniają obecnych standardów oprogramowania i przepisów prawnych więc należy je zaprojektować i oprogramować od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
duchprzeszlychswiat Re: Odblokować wagę 17.03.26, 07:37 zamknięty kasi.aa napisała: > W sprawie blokad rozpatrujemy zgłoszenia od właścicieli kont, na które zostały > nałożone blokady. oki doki czyli, jeśli ktoś ma problem z poczta (wirusa na przykład) to nigdy go nie odblokujecie, bo nie będzie w tej sprawie do was pisał? jakim cudem moje bany za trollowanie się podejrzanie szybko kończą, chociaz igdy w tej sprawie do was nie pisałam, a ban dla zasłuzonego użytkownika trwa już ponad cztery miesiące? możesz nam to jakoś wyjaśnić kasiu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crezy2 Re: Odblokować wagę 17.03.26, 10:58 zamknięty Masz farta, że szefową na tym forum jest kobieta. A tak pytanie czym tym mizogin zasłużył na zadłużonego użytkownika. Miał szansę po dwóch banach się zmienić. Ale długotrwałe używanie alkoholu, wypaliło mu szare komórki. Żałosne, że niektóre kobiety się za nim wstawiają. I to te co zaznały od niego upokorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Odblokować wagę 17.03.26, 11:58 zamknięty pl.wiktionary.org/wiki/cho%C4%87by_pi%C5%82,_cho%C4%87by_bi%C5%82,_byle_by%C5%82 Dlatego niektóre matrony, tak negativa czy wagę bronią. Ja innego jestem zdania. Ani o macicę, się nie obrażam, ani o dopchnięcie, miłe to były chwile:D Teraz staruszką już jestem, macice mam, dopchnięcia nie potrzebuje, gdyż starego męża mam. A od innych, wariatów, by po mnie skakali, to już obrzydzenia dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
duchprzeszlychswiat Re: Odblokować wagę 17.03.26, 13:15 zamknięty o macicach to nie ten wątek, skarbie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Odblokować wagę 17.03.26, 13:34 zamknięty Załóż sobie forum o swojej, jakie osiągnięcia masz! Odpowiedz Link Zgłoś
duchprzeszlychswiat Re: Odblokować wagę 17.03.26, 13:43 zamknięty irsila napisała: > Załóż sobie forum o swojej, > jakie osiągnięcia masz! forum to może nie... ale zaraz zalożę o tym wątek. forum o moderacji tego potrzebuje! dziękuję za inspirację, kochana moja, piękna ty ;* Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Odblokować wagę 17.03.26, 13:50 zamknięty Tak łatwo kogoś znieważać i po forach sie błąkac, kiedy własnego życia sie nie ma dorobku żadnego, tylko brzuch i cycki sie pokazuje, w necie. Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
duchprzeszlychswiat Re: Odblokować wagę 17.03.26, 14:01 zamknięty bardzo niemiła jesteś. ale ja się nie potrafię gniewać na piękne kobiety. milego, słonecznego dzionka i smacznej kawusi ;* odlatuję na mych anielskich skrzydłach do lepszego świata wirtualnego, żegnaj, pomelo! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Odblokować wagę 17.03.26, 15:40 zamknięty Czego ty dziewczyno, niezrealizowana, choć już stara, dawno rozwiedziona na tych forach szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Odblokować wagę 17.03.26, 15:47 zamknięty Do likwidacji mojego forum się przyczyniłaś , rządy jakieś tu masz, na kaduka! Jednak diabły mną nie rządzą, i z nimi walczę i unikam|! Zazwyczaj wgrywam! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Odblokować wagę 17.03.26, 00:30 zamknięty Cześć ludzie jak tam impreza? Są jakieś trunki? Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Odblokować wagę 17.03.26, 08:06 zamknięty borsuczyca.klusek napisała: > Cześć ludzie jak tam impreza? > Są jakieś trunki? Trunki niepotrzebne. Władza upaja równie skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Odblokować wagę 17.03.26, 16:41 zamknięty Na trzeźwo się tu nie da 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś