magapa 29.08.10, 10:17 Witam- i jak po usg 3 D, jeśli masz możliwość to poproszę o szczegóły, serdecznie podrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joan_majowa Re: do joan_majowa 01.09.10, 20:50 Witam, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Jesteśmy już po usg3d, u naszej dzidźki wszystko ok. Badanie robiliśmy w gabinecie dr Wandelta na Strzeszyńskiej 100, ale wykonywał je nasz lekarz prowadzący. Koszt 200zł, dostaliśmy płytkę z 10 min nagraniem i wydrukowane zdjęcie oraz opis badania ze wszystkimi parametrami. Emocje niemożliwe, więc naprawdę uważam, że warto. Jeśli tylko maleństwo dobrze się ustawi, widać dokładnie buźkę! Jedyny minus - spora kolejka w poczekalni pomimo ustalonych godzin wizyt. Jeśli jeszcze potrzebujesz jakichś info, napisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magapa Re: do joan_majowa 01.09.10, 20:58 Serdecznie dziękuję za informację, mam pytanie czy usg 3D wykonuje tam tylko wasz lekarzczy dr wandelt też i pytanko ile w którym tygodniu ciąży dokładnie jesteś?? zapisałam się do lux medu do dr urbaniaka, ale poczytałam dzisiaj opinie i troche sie obawiam :( z góry dziękuję za informację- serdecznie gratuluję :)) strasznie ci zazdroszcze ze już jesteś po- pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joan_majowa Re: do joan_majowa 02.09.10, 11:18 Helo, niestety nie wiem, ilu dokładnie lekarzy wykonuje tam usg, my byliśmy u "naszego" - dr Kosacza. Teraz jestem w 27 tyg., a brzuchol niewiarygodnie rośnie!!! ;) A jeśli chodzi o opinie o Lux Medzie, to chyba nie można brać wszystkiego tak do siebie... człowiek by zwariował... Prawda jest taka, że każdy rodzic ma inne oczekiwania i też lekarze bywają różni... mają ciężkie dni, itp. Opinie chyba trzeba kroić na pół ;) Nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie ok. 3mamy kciuki ;) daj znać, jak tam Wasza dzidźka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś