Gość: Smyk IP: *.icpnet.pl 01.11.11, 19:44 W Wadze jak zwykle porażka....cieńka wystawa, cieńkie wino a na talerzu żenada. Kiedy przyjdzie tam ktoś nowy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kant Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.11, 02:38 hmmm... Jeszcze się nie zaczęło a ty już jesteś, delikatnie mówiąc, rozczarowany jakością przyszłej wystawy i wernisażu. Jakoś trudno mi odebrać pozytywnie ten komentarz, wydaje mi się, że warto choć poczekać na środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.play-internet.pl 02.11.11, 08:23 byłem tam kilka razy..ktoś mnie zaciągnął i jak zawsze bez wyrazu i jak zawsze słabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.icpnet.pl 03.11.11, 17:18 no i dupa...zainteresowanie jest miarą sukcesu - 50-ciu gości to świetlica na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szulc Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 11:49 Ktoś nowy, to znaczy wariat, który będzie chciał za własne pieniądze organizaować koncerty, spektakle, wystawy? Nieprędko, jednego wariata już mają i nie puszczą, tacy głupi nie są. Wino cienkie? To trzeba było sobie zamówić lepsze.... Ostatnia wystawa Karewicza i koncert Reed Vibration to była rewelacja i było to w Wadze. No to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Swoje pieniądze... IP: *.icpnet.pl 02.11.11, 12:29 to ciekawe ...te swoje pieniądze . A długi to swoje czy cudze pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.icpnet.pl 02.11.11, 14:19 Bez zaskoczenia Recenzja będzie krótka, ponieważ nie mam zbyt wiele pozytywnych odczuć co do tego miejsca. Co prawda byłem raz, w czerwcu czyli sezonie "ogródkowym". Zamówiliśmy na przystawkę sezonowe szparagi - były rozgotowane a do tego nie został nam podany specjalny nóż do nich przez co jedzenie ich nie było przyjemnością. Na danie główne zamówiliśmy zestaw mix dla dwóch osób, składający się z polędwicy wołowej, piersi kurczaka i polędwicy wieprzowej - szczerze przeciętne, a szczególnie nie za tą cenę. Polędwicy jak na lekarstwo, a pozostałe mięsa bez polotu. Warzywa z wody również nie były najlepsze. Obsługa kelnerska również pozostawia wiele do życzenia. Biorąc pod uwagę poniższe opinie, może to był ich zły dzień dam im jeszcze jedną szansę, ale póki co oceniam ją jako średnią, szczególnie przy tym współczynniku ceny do jakości. Za całość zapłaciliśmy ok 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 12:22 No pewni, jak nie ma łubu dubu i bigosu to jest słabo... To po co byłeś tam kilka razy jak jest tak cińko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.icpnet.pl 02.11.11, 12:31 właśnie teraz wiem że nie było po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdny Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:39 smyk...jak ci sie gusta pozmienialy to obok masz makaron avanti albo wszechobecnego kebaba tam zjesz za 20 zl i bedziesz zadowolony bo tanio i porcja do obsrania co do wydarzen kulturalnych to lepiej sie nie wypowiadaj bo chyba slabiutka ta twoja wiedza na te tematy z góry zakladasz ze bedzie cienko nie znajac fotografii Marka Karewicza a co dopiero twórczości KK smutas z ciebie i malkontent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Wspominamy muzyków, którzy odeszli IP: *.icpnet.pl 02.11.11, 17:48 Karewicz spoko...jest genialny. A Waga nieco lepsza niż Avanti bo podaje na talerzach a nie w jednorazówkach Odpowiedz Link Zgłoś
avenarius13 Ocalić od zapomnienia.... 02.11.11, 19:38 Wszystkich, którzy chcą utrwalić pamięć o swoich bliskich zapraszamy do publikacji prywatnych wspomnień. W ramach inicjatywy "Druk Wspomnień" pomagamy zachować przeszłość poprzez druk niskonakładowych prywatnych książek. Więcej informacji na: www.drukwspomnien.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x twoja ortografia jest cienka, smyku ;) IP: *.unitymediagroup.de 03.11.11, 05:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molewski.com Re: płytkie, naciągane IP: *.icpnet.pl 09.11.11, 20:25 Ktoś tu jednak ma rację...jest tam generalnie słabo. Mocno nadmuchany balon , nazwijmy to ego Wagi. Gliniane nogi przedsięwzięcia w każdej chwili zaczną się potykać. Kipi od złota ..ale sztucznego Odpowiedz Link Zgłoś