tomaszek193 18.11.04, 23:37 Czy ktoś coś wie nt osiedla Podkowa koło Gądek budowanego przez ECC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gangrena Re: Osiedle Podkowa koło Gądek IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 00:29 5 bliźniaków (całkiem ładnie wykonanych) przy dróżce (bo drogą tego nie nazwę) biegnącej przez wieś z widokiem na pole. Z efektów dźwiękowych to przelatujące co jakiś czas myśliwce z lotniska w Krzesinach. Nie dziwota, że jeszcze nikt tego nie kupił. Dojazd: Katowicką na Kórnik odbijamy w prawo na wieś Koninko mijamy niestrzeżony przejazd kolejowy, następnie stary folwark skręcamy w prawo przejeżdżamy mostek i wjeżdżamy do wsi w której stoją "rezydencyje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: Osiedle Podkowa koło Gądek IP: *.gh.pl / 213.17.204.* 11.12.04, 00:03 Zapewniam Cię gangrena, że tam jest dużo mniej przelotów i hałasu niż nad centrum Poznania i działkami dookoła Ławicy. Odpowiedz Link Zgłoś
smarkula są cudne 07.07.05, 16:45 Ja jestem zauroczona pięknem tych domów. Wczoraj wybrałam się na rowerową wycieczkę z Poznania do Kurnika i gdy wjechałam do Koninka i zobaczyłam te cudne domki o mały włos nie spadłam z rowera. Naprawdę wyglądają przepięknie, chciałabym w jednym z nich zamieszkać ... oj chciałabym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOZA CZY TO OSIEDLE JEST JUŻ SKOŃCZONE??? IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 18:24 DOCZYTAŁAM SIĘ NA STRONIE, ŻE MA BYĆ TAM OKOŁO 198 MIESZKAŃ ALE CHYBA TYLE NIE MA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: CZY TO OSIEDLE JEST JUŻ SKOŃCZONE??? IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 10.07.05, 14:22 orientuje się ktoś moze jak to wygląda cenowo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: CENY MIESZKAŃ NIE DLA PRZECIĘTNIAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:10 Chyba zaczynają się od 600K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosek JA CHCE TAM ZAMIESZKAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:18 no te domki sa po prostu boskie, dopracowane w detalach itp, normalnie sie napatrzec nie mogle na te projekty na ich stronie, szkoda ze dzialki takie male (najwieksza 500 m) ale pozna tym ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariooo Re: co tam na stronie... IP: *.icpnet.pl 05.02.06, 12:45 nie wiecie kiedy rusza z budowa kolejnych domków?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł Re: Osiedle Podkowa koło Gądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:00 Wygląda to jak g...o w lesie. Dookoła pegeery, bieda aż piszczy a tu takie dziwadło... Odpowiedz Link Zgłoś