Dodaj do ulubionych

Osiedle Podkowa koło Gądek

18.11.04, 23:37
Czy ktoś coś wie nt osiedla Podkowa koło Gądek budowanego przez ECC?
Obserwuj wątek
    • Gość: gangrena Re: Osiedle Podkowa koło Gądek IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 00:29
      5 bliźniaków (całkiem ładnie wykonanych) przy dróżce (bo drogą tego nie nazwę)
      biegnącej przez wieś z widokiem na pole. Z efektów dźwiękowych to przelatujące
      co jakiś czas myśliwce z lotniska w Krzesinach. Nie dziwota, że jeszcze nikt
      tego nie kupił.
      Dojazd: Katowicką na Kórnik odbijamy w prawo na wieś Koninko mijamy
      niestrzeżony przejazd kolejowy, następnie stary folwark skręcamy w prawo
      przejeżdżamy mostek i wjeżdżamy do wsi w której stoją "rezydencyje".
      • Gość: Bladyrunner Re: Osiedle Podkowa koło Gądek IP: *.gh.pl / 213.17.204.* 11.12.04, 00:03
        Zapewniam Cię gangrena, że tam jest dużo mniej przelotów i hałasu niż nad
        centrum Poznania i działkami dookoła Ławicy.
    • smarkula są cudne 07.07.05, 16:45
      Ja jestem zauroczona pięknem tych domów. Wczoraj wybrałam się na rowerową
      wycieczkę z Poznania do Kurnika i gdy wjechałam do Koninka i zobaczyłam te
      cudne domki o mały włos nie spadłam z rowera. Naprawdę wyglądają przepięknie,
      chciałabym w jednym z nich zamieszkać ... oj chciałabym
    • Gość: KOZA CZY TO OSIEDLE JEST JUŻ SKOŃCZONE??? IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 18:24
      DOCZYTAŁAM SIĘ NA STRONIE, ŻE MA BYĆ TAM OKOŁO 198 MIESZKAŃ ALE CHYBA TYLE NIE
      MA??
      • Gość: zainteresowana Re: CZY TO OSIEDLE JEST JUŻ SKOŃCZONE??? IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 10.07.05, 14:22
        orientuje się ktoś moze jak to wygląda cenowo ??
        • smarkula CENY MIESZKAŃ NIE DLA PRZECIĘTNIAKÓW 22.07.05, 18:04
          • Gość: Gościu Re: CENY MIESZKAŃ NIE DLA PRZECIĘTNIAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:10
            Chyba zaczynają się od 600K
            • Gość: sosek JA CHCE TAM ZAMIESZKAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:18
              no te domki sa po prostu boskie, dopracowane w detalach itp, normalnie sie
              napatrzec nie mogle na te projekty na ich stronie, szkoda ze dzialki takie male
              (najwieksza 500 m) ale pozna tym ok
              • smarkula co tam na stronie... 11.08.05, 14:39
                w realu są cudowne!!!
                • Gość: mariooo Re: co tam na stronie... IP: *.icpnet.pl 05.02.06, 12:45
                  nie wiecie kiedy rusza z budowa kolejnych domków??
    • Gość: Anioł Re: Osiedle Podkowa koło Gądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:00
      Wygląda to jak g...o w lesie. Dookoła pegeery, bieda aż piszczy a tu takie
      dziwadło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka