fxx 26.06.02, 09:58 W ostatnich postach zauważyłem coraz więcej nowych nicków (niestety, "tylko" goście), to bardzo miło, bo ostatnio coś słabo nam szło. Piszcie, wiaruchna, będzie ciekawiej :)))) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: Nowi forumowicze? IP: 64.9.159.* 26.06.02, 15:33 Ja zagladam tutaj od dwoch lat , pisze na forum szczecin ( tam sie urodzilem) w poznaniu mieszkalem przez 10 lat(na Grottgera) teraz mieszkam od lat za oceanem. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Nowi forumowicze? 27.06.02, 10:23 Kecaj, ty tutaj????? No ładnie..... Ale strzeż się, zostałeś wytropiony ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nowi forumowicze? IP: 64.9.159.* 27.06.02, 15:31 No prosze tutaj mnie tez wytropili, he he he Jestem przypadkiem ktory zawsze kochal dwa miasta Szczecin i Poznan. I zawsze kibicowalem Pogoni i Lechowi !!!! A jak byl mecz miedzy nimi to morde na kludke trzymalem.....ot takie zycie partyzanta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: Nowi forumowicze? IP: *.waw.cdp.pl 27.06.02, 16:07 nie jestem kibolem :) ale zalazek lokalnego nacjonalizmu we mnie jest, zawsze leszkowi kibicowac bede.. ale moj mlodszy rodzeństw ktory bywa na meczach spiewa czasem: "pogoń śledzie... s..em jedzie" "paprykarze ch..j wam w twarze" etc :) to ponoc stały repertuar kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nowi forumowicze? IP: 64.9.159.* 27.06.02, 16:25 Gość portalu: Rumor napisał(a): > nie jestem kibolem :) ale zalazek lokalnego nacjonalizmu we mnie jest, zawsze > leszkowi kibicowac bede.. ale moj mlodszy rodzeństw ktory bywa na meczach > spiewa czasem: > > "pogoń śledzie... s..em jedzie" > "paprykarze ch..j wam w twarze" > > etc > > :) to ponoc stały repertuar kibiców ;-))))) A druga strona spiewala Lech zdechl ..j...al go pies itditd Jak juz pisalem ot i takie bylo moje zycie partyzanta , Szczecin i Poznan to piekne miasta , kazde o swoim charakterze. W kazdym z tych miast znajdziesz z lekka walnietych quazi patriotow lokalnych, ale wiekszosc , wierz mi , byla-jest-bedzie normalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumor Re: Nowi forumowicze? IP: 213.134.142.* 27.06.02, 17:03 absolutnie nie chcialem wywołac dywagacji z czarnej i znanej serii porownan dwoch miast ;) to byla taka ironia na kij w mrowisko :)) pozdravka, p.s. swoja droga niektore przyspiewki sa bardzo rozbawiajace i uderzajace pomyslowoscia slowna i skojarzeniowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nowi forumowicze? IP: 64.9.159.* 27.06.02, 17:41 Oj to dobrze , bo juz sie chcialem obrazic!!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś